Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel Limited Manuel'de park asistanı yok mu ?
  • Merhaba,
    Geçen hafta 1.4 benzinli Renegade'imi teslim aldım. Gerçekten güzel bir araç ve şimdilik çok memnunum.

Aldığımda el freni, park ettiğimde ve çalıştırdığımda otomatik olarak çekiliyordu ve iniyordu. Birşeyler kurcaladım ve artık o şekilde çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bulamadım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smyrna 351 S kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaani

Merhaba,
    Geçen hafta 1.4 benzinli Renegade'imi teslim aldım. Gerçekten güzel bir araç ve şimdilik çok memnunum.

Aldığımda el freni, park ettiğimde ve çalıştırdığımda otomatik olarak çekiliyordu ve iniyordu. Birşeyler kurcaladım ve artık o şekilde çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bulamadım..

Menülerde araç park frenini iptal gibi bir seçenek hatırlamıyorum.Bence servise sorun.

• kaani K kullanıcısına yanıt
    Emniyet kemerini takarsanız otomatik indirir, takmazsanız elle indirmek zorunda kalırsınız. Motoru durdurduğunuzda ise her halukarda otomatik çekilir.
    Öncelikle aküde takılı olan kırmızı küçük kabloyu söküp 10 saniye bekleyerek geri takın, muhtemelen düzelecektir. eğer düzelmezse servis ile görüşün.
  • Jeep Türkiye The Facebook sayfasında multimedya ekranıyla alakalı olduğunu düşüündüğüm bir foto slayt video eklemiş. Tam ne olduğunu anlayamasam da bizim ekranımız büyük, navigasyonumuzda var kolay park sistemi de gibi bir ileti veriyor gibi...

Jeep Türkiye Facebook Watch'tafacebook
    Jeep Türkiye Facebook Watch'ta
    https://www.facebook.com/JeepTurkiye/videos/vb.117941874930939/906404849417967/?type=2&theater

• prospero mcmv P kullanıcısına yanıt
    O konsoldaki multimedya cihazı navi de içeren bir üst donanım. Otomatik 1.4 ve 4x4 2.0 sürümle birlikte geliyor.

• Bu araç Türkiye'ye ne zaman gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospero mcmv -- 26 Mayıs 2015; 16:00:23 >
  • eflatoon kullanıcısına yanıt
    Daha önce burada yazılmıştı, satış temsilcileri eğlence paketi gelmeyecek diyor diye. Satışları etkilememek için öyle dediklerini yazmıştım, gerçekten öyle olduğu ortaya çıktı böylece.
  • Kısmet olursa yarın Autoshow'da stantı gezeceğim. Jeep Türkiye maalesef birşey paylaşmıyor ve bilgi vermiyor. Diğer markalar stantlarını sosyal medyaya taşırken Jeep'ten en ufak icraat maalesef göremedik. Gördüğüm tüm ayrıntıları fotoğraflarla birlikte geçeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prospero mcmv

Kısmet olursa yarın Autoshow'da stantı gezeceğim. Jeep Türkiye maalesef birşey paylaşmıyor ve bilgi vermiyor. Diğer markalar stantlarını sosyal medyaya taşırken Jeep'ten en ufak icraat maalesef göremedik. Gördüğüm tüm ayrıntıları fotoğraflarla birlikte geçeceğim.

Fuarda 9ZF şanzımanlı araç yok. Yukarıdaki linkteki sarı renkli benzinli otomatik aracı da satmışlar, içine bindirmiyorlar. Fuarın bayiden fazla sunduğu birşey yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

O konsoldaki multimedya cihazı navi de içeren bir üst donanım. Otomatik 1.4 ve 4x4 2.0 sürümle birlikte geliyor.

Bu multimedia, bayilerde diğer Renegade'lere takılabilecek mi ki?

• ben multimedya ve navi istemedim. bilerek böyle aldım. diğer aracımızda tv dahil herşey konsolda ve ben teknoloji meraklısıyım. dikkatim dağılıyor.

cep telefonu zaten navi oldu artık. manuel dizel ve sade konsol diye yola çıktığım için memnunum.
  • merhaba arkadaşlar,

http://www.4wheelsnews.com/software-issues-delay-release-of-jeep-renegade/ sitesinde ki habere göre renegadeler de sofware bugından dolayı gecikme yaşanacakmış.

fiat ceo su şunu aktarmış:
    Last April, there were 4,214 Renegades sold – higher than Compass sales. Marchionne said that the company is working on the software issues and announced that the Renegades that have been withheld will be released by the middle of June at the latest.

haziran ortasına kadar fabrikadan araçlar çıkmayacakmış diye anlıyorum...
    Haziran sonunu bulabilir otomatik renegade ler...

fuarda ki sarı renkli araç 1.4 otomarik 4x2 miydi 1.4 otomatik 4x4 müydü?

jeep renegade kataloğuna göre 6,5" ekran multimedya opsiyonel olarak gözüküyor fakat sarı araçta bu 6,5" lik multimedya vardı.

Acaba otomatik 1.4 4x4 ve 4x2 renegadelerde 6,5" standart mı olacak? konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: judasfb

merhaba arkadaşlar,

http://www.4wheelsnews.com/software-issues-delay-release-of-jeep-renegade/ sitesinde ki habere göre renegadeler de sofware bugından dolayı gecikme yaşanacakmış.

fiat ceo su şunu aktarmış:
    Last April, there were 4,214 Renegades sold – higher than Compass sales. Marchionne said that the company is working on the software issues and announced that the Renegades that have been withheld will be released by the middle of June at the latest.

haziran ortasına kadar fabrikadan araçlar çıkmayacakmış diye anlıyorum...
    Haziran sonunu bulabilir otomatik renegade ler...

fuarda ki sarı renkli araç 1.4 otomarik 4x2 miydi 1.4 otomatik 4x4 müydü?

jeep renegade kataloğuna göre 6,5" ekran multimedya opsiyonel olarak gözüküyor fakat sarı araçta bu 6,5" lik multimedya vardı.

Acaba otomatik 1.4 4x4 ve 4x2 renegadelerde 6,5" standart mı olacak? konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

Fuardaki araç 4x2 idi. 6.5 inç ekran opsiyonel mi, öyle mi satılıyor belli değil. Aracı satmışlar, kapılarını kilitlemişler. Dönüşte tekrar oradan geçtim, bu sefer kapıları açmışlar, içine girmeden dışarıdan öyle bir bakabildim işte.

CEO'nun belirttiği sorun 9-ZF şanzıman ve AWD araçlarda mevcutmuş sanırım. Umulur ki, sadece yazılım ile çözülsün. Çünkü Amerikan forumunda okumuştum, yolda giderken şanzıman yağ boşaltmış, her yer yağ içinde kaldı falan diye yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 27 Mayıs 2015; 19:29:21 >

• Selamlar,
    C.tesi günü bayiye gidip araçla ilgili görüşeceğim. Otomatik Benzinli Limited liste fiyatı: 93.125TL gözüküyor.

Sunroof ve deri paketi de eklediğimde 103.275TL ye geliyor.

Aracın tedarik süresi nedir?, satın alan var ise fiyat ve iskonto bilgisi paylaşabilir misiniz?
  • yakıt deposu kapağındaki "ciao baby örümceği" ni fark eden oldu mu?
    bir de camın köşesinde ki dağcı (koca ayak gibi) var...
  • judasfb J kullanıcısına yanıt
    Araçta buna benzer birçok "easter egg" denilen ayrıntı var. Start-stop tuşunun altındaki "to new advanture" da bunlardan biri. Efsanevi "willys" e de birçok gönderme mevcut aracın her köşesinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6,5' ekran isteğe bağlı olacak gibi böyle bir makale okudum.
  • Selamlar. Bugün jeep bayilerinden biri ile görüştüm. Otomatik vitesli araçların satışına başlanmış. Araçların teslimatının temmuz-ağustos civarını bulacağını söylediler. Bu arada gelecek modeller içerisinde eğlence paketi donanımlı modellerin de olduğunu ve 3000 TL fiyat farkı alındığını ilettiler.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.