Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba ürün gelince arabaya koyup foto atma ve ürün ile ilgili geldikten Sona tekrardan yorum yapma şansınız var mıdır? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferah.park F kullanıcısına yanıt
    Tabi ki neden olmasın.
  • Yaz başı gibi bu aracı almayı planlıyorum ama motor seçeneğine karar veremedim.

Ben yılda ortalama 10 bin km yapan birisiyim. Ya dizel hatırına 1.6 manuel limited alacağım, ya da otomatik hatırına benzinli alacağım. Benzinli alırsam da 140 HP olanını almak istemiyorum, en azından değsin diye 4x4 ve ZF şanzımanlı olanını almaya niyetliyim. Opsiyonlar da işin içine girince fiyat 115 bine dayanıyor. O da, bu kadar paraya değer mi ve çok fazla yakar mı diye düşüncelerdeyim. Zor işler bunlar.

140 HP kullananların ortalama şehir içi tüketimi kaç litrelerde acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Mart 2015; 11:15:15 >
  • frht23 F kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, geçen perşembe günü geldi, yumuşak plastikten bir ürün, beğendim, koku vs olmadı, diğer 2 ürün biraz daha kalın plastikten yapılmış, çok bir değişikliği yok, 72 tl olan ürünü tavsiye ederim.

Edit: Birde resim ekleyim

JEEP RENEGADE ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victories -- 2 Mart 2015; 14:28:13 >
  • victories kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler :)

• Aracı genel olarak beğendim dış tasarımı arkası çok hoş olmasa da önününden dolayı beğenimi kazandı ancak araç içinde orta konsol ciddi anlamda vasat kalmış kafama takılan tek olumsuz nokta bu oldu.

Araç sahipleri bu konuda ne düşünüyor ve başka negatif görüşleriniz nelerdir ?
  • Arkadaşlar bu akşam aracımı teslim aldım.Allah hepimize kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
  • Tüm Renegade kullanıcılarına iyi akşamlar. 20 Aralık 2014' den itibaren ben de 1,6 dizel Limited+Deri+Sunroof kullanıcısıyım. Forumu takip etmeme rağmen katılmayı
    düşünmüyordum. Geçen pazar günü yaşadığım olumsuzluğu sizlerle paylaşmak adına katılmaya karar verdim. Park halinde iken araca binip start-stopa bastığım anda
    moralim sıfır oldu. Ekranda " Araç koruma sistemini kontrol ettiriniz " ibaresi vardı ve haliyle araç çalışmıyordu. Uygun saatte olmamasına rağmen Ataşehir Mengerler'den
    Nergis Hanımı rahatsız etmek zorunda kaldım. Sağolsun beni hemen servisten bir ustaya yönlendirdi. (2) dakika sonra sonra Jeep Renegade kullanıcısı olduğum için
    yine mutluydum. Problemin çözümü : Kaputu açın, akü üzerinde kırmızı düğmeli bir kablo var. Düğmeye basarak kabloyu sökün. 10 - 12 saniye bekleyerek kabloyu 'çıt'
    sesini duyana kadar tekrar yerine oturtun. Kaputu kapatın. Artık sıra start-stop düğmesine basmakta... Saygılarımla...

• wild_victory W kullanıcısına yanıt
    Benimde merkezi kilitte sorunum oldu, ne kumandadan ne de araç içinden merkezi kilitleme ve açma çalışmıyordu, aradım servisi banada aynı tarifi yaptılar düzeldi.

araç içinde elektrikli aksamlardan sorun yaşayan arkadaşlar bu şekilde düzeltebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victories -- 3 Mart 2015; 22:15:21 >
  • broadcast33 B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.

tüm forumdaki yeni araçlar yolları sorunsuz aşıp hedefe ulaştırsın....
  • benim bir sorum olacak direksiyondan radyo kanallarını nasıl değiştiriyorsunuz tabiki hafızada olanları
  • Merhaba renegade baya ilgi çekici duruyor, Jeep Renegade 1.4L MultiAir2 Turbo Benzinli 9ATX AWD gerçek yakıt tüketim değerleri nedir, bilgisi olan kimse var mı ?
  • CUPİDO76 C kullanıcısına yanıt
    Direksiyonun arkasında sağda ve solda düğmeler var biri ses açıp kapatıyor diğeri kanal değiştiriyor.

• frht23 F kullanıcısına yanıt
    Evet ama soldaki o tuşlar frekans değiştiriyor arkadaş kayıtlı kanallar arasında geçişi soruyor. Onu ben en bilmiyorum sanırım değiştirilmiyor 300 tane tuş var direksiyon üzerinde ama biri bu işi yapmıyor :)

• ferah.park F kullanıcısına yanıt
    Pardon onu denemedim pek radyo dinlemiyorum ama mutlaka bi ayarı vardır yoksa çok saçma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedream

Merhaba renegade baya ilgi çekici duruyor, Jeep Renegade 1.4L MultiAir2 Turbo Benzinli 9ATX AWD gerçek yakıt tüketim değerleri nedir, bilgisi olan kimse var mı ?

Fabrika verileri : 8.8/5.8/6.9

Reelde 10-11/7-7.5/8-8.5 olur gibi.
  • CUPİDO76 C kullanıcısına yanıt
    Hafızada olanları direksiyondan değiştirme yok. direksiyondan bastığınızda frekans atlıyor.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, değerler 1.4 tiguandan ve kugadan daha iyi olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedream

cevap için teşekkürler, değerler 1.4 tiguandan ve kugadan daha iyi olur mu?

Kağıt üzerinde her ikisinden de ortalama 1 litre daha düşük yaktığı görülüyor ama gerçek değerleri bir görmek lazım. Yeni ZF 9HP şanzıman yakıt tüketimini %15'e kadar azaltıyor diye yazılar okumuştum. Şahsen, diğer iki araçtan daha düşük olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.