Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.723
Cevap
56
Favori
365.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi tabi dediğiniz gibi zaten detaylı bi inceleme ve uzman yardımı almak lazım yoksa kasko yaptırdım diyorsunuz ama ne çekici servisi oluyor ne orijinal parça temin ediyor. Ya da önce masrafları size karşılatıp aylar sonra size ödeme yapıyor o yüzden sigorta seçimi önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu günlerde Renegade alan veya fiyat alan var mı?Bayiler verdikleri fiyatlar bazen farklı olabiliyor.
  • Arkadaşlar bugün bir şey daha öğrendim Ankara'da benim arac almayı düşündüğüm bayi teshirdeki araclardan vereceklerini zaten her zaman böyle çalıştıklarını söyledi.Bana tuhaf geldi diğer markalarda teşhir aracı farklı fiyatla satılır diye biliyorum.Ben daha önce iki kez 0 km araç aldım ikisi de kamyonla geldi bize teslim edildi.Acaba Jeep bayilerinin hepsi bu şekilde mi çalışıyor.
  • ben cumartesi 1.6 limited deri koltuk+sunroof için 90 bin fiyat aldım ama 2014 model tabiki... içim gitti de henüz o rakama çıkamıyorum
  • onrblt26 O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba eğer sakıncası yoksa bu fiyatı nereden aldığınızı öğrenebilir miyim.Ben de aracı almak üzereyim .PM den de gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broadcast33 -- 25 Şubat 2015; 20:44:14 >
  • ne çıkışta ne inişte bi sıkıntı çekmedim

gûya 4x2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon priest -- 25 Şubat 2015; 21:06:58 >
  • onrblt26 O kullanıcısına yanıt
    Deri pakette ısıtma var ancak soğutma yok, o yüzden düşünmedim hiç, bence deri paketsiz düşünebilirsiniz, fiyat biraz daha düşer, belki bütçenize uyar. Yaşadığınız şehri bilmiyorum ancak sıcak bir memleketse, klimada bir yere kadar, yazın deri yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bugün 1.6 beyaz limited+deri arac aldım.Yani parasını ödedim.Kısmetse haftaya teslim alacağız inşallah.Sunroof çok istedim ama bugün baya uzun bir test sürüşü yaptım vazgeçtim.
  • broadcast33 B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. Bilen otodan mı aldınız acaba ? Cam tavan da ayrı bi hava katıyo araca ama :)
  • broadcast33 B kullanıcısına yanıt
    Bende deri istemiştim almadım banada deri cok soğuk oluyor dediler :) ama sanrof farklı almalıydınız
  • moon priest M kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam Ankara Akota'dan aldım.
  • İstediğimiz renkte sun roof lu araç yok diye az daha jeep renegade den vazgeçiyorduk.Bir vesile ile başka renk bir aracı görmek için test aracı ile yola çıktık.gideceğimiz yer uzak olduğu için biraz hızlandık .Sunroof u açtık kapadık ve sonra altındaki perdeyi gördüm ve çok şaşırdım.Demek ki çok dikkat etmemişim o perdenin ışık geçirmeyen biraz daha kalın bir malzeme olduğunu sanıyordum.(İX 35 ve ya renault sport tourer de olduğu gibi)fakat bildiğiniz tül perde ve kapalıyken bile ışığı geçiriyor ve ses yalıtımı da yapmıyor.Ankara'da şubat ayında güneşten rahatsız oldum.Yoldan geri döndük ve limited+deri olan aracı aldım.Tabi ki sun roof çok güzel ,araca çok da yakışıyor ve ben hep sun roof lu bir araç istiyordum ama test sürüşünü iyi ki yapmışım fikrim değişti vazgeçtim.Ama tabi ki bu benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broadcast33 -- 28 Şubat 2015; 23:06:08 >
  • Longutude ile limited arasında ne gibi fark var sitesinde bulamadım bilen yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blazea B kullanıcısına yanıt
    www.jeep.com.tr
    404 Resource at '/download/pdf/BrosurTR/Jeep_Renegade_Katalog.pdf' not found: No resource found
    http://www.jeep.com.tr/download/pdf/BrosurTR/Jeep_Renegade_Katalog.pdf

27. sayfada görebilirsiniz.

Şerit İkaz Uyarı Sistemi
    Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi
    Çift Yönlü Otomatik Klima
    Yağmur Sensörü
    Bi Xenon Farlar
    Otomatik Farlar
    Elektrokromik Dikiz Aynası
    Adaptif Arka Stop Lambaları
    Karartılmış Arka Camlar
    Parlak Gri Yan Aynalar
    Parlak Egzoz Ucu
    Parlak Tavan Rayları
    40/20/40 Katlanır Arka Koltuklar
    7” TFT Teknolojili Gösterge Paneli
    Otomatik Smart Beam Farlar
    Arka Park Sensörü
    17 Inç Alüminyum Jantlar (3 Mevsim Lastikler)-215/60

• Merhabalar. Aracı teslim alalı bir hafta oldu her açıdan gayet memnunum yalnız 2 konu var anlayamadığım. Aracın alarmı ile ilgili, bu başlıkta camı açık bırakıp kapıyı kitleyip uzaklaşırsanız biri camdan elini uzatırsa alarm çalar yazılmış fakat ben yapıyorum alarm çalmıyor acaba herhangi özel bir ayarı mı var kitapçığındada yeterli açıklama yok? Bir diğer konu araçtan inip biraz uzaklaşınca kapılar otomatik kilitlenmiyor herhangi bir ayarda yok kapıdaki düğmeden mi kitlememiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht23 -- 1 Mart 2015; 13:09:04 >
  • Benim aracın bagajında içinde çakmağın da bulunduğu bir paket içerisinde iki adet plastik parça( yaklasık 30-40 cm büyüklüğünde) ve bir miktar vida olan bir paket vardı.Dikkatimi çekti soracaktım ne olduğunu ama unuttum.Bu konuda fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht23

Merhabalar. Aracı teslim alalı bir hafta oldu her açıdan gayet memnunum yalnız 2 konu var anlayamadığım. Aracın alarmı ile ilgili, bu başlıkta camı açık bırakıp kapıyı kitleyip uzaklaşırsanız biri camdan elini uzatırsa alarm çalar yazılmış fakat ben yapıyorum alarm çalmıyor acaba herhangi özel bir ayarı mı var kitapçığındada yeterli açıklama yok? Bir diğer konu araçtan inip biraz uzaklaşınca kapılar otomatik kilitlenmiyor herhangi bir ayarda yok kapıdaki düğmeden mi kitlememiz gerekiyor?
    camdan el uzatılınca alarmın aktif olacağını sanmıyorum, bana pek mantıklı gelmedi, benim araçta kapıları kilitlemeden inip, anahtarı yaklaşık 10-15 metre uzaktayken biri kapıyı açarsa alarm çalmaya başlıyor,

Bugün kaput koruma yaptırdım, araçta adam uğraşırken bende avm ye çıkmıştım, adam kapıyı açınca alarm çalmaya başladı, üst kattan duydum sesini, ben gelene kadar ortalığı yıktı

• victories kullanıcısına yanıt
    Yarın ilk iş deniyorum alarmı :) birde sizce bu ürün nasıl ?

• Facebook da gurubumuzda az önce paylaştım bu ürünü ben şipariş verdim pazartesi gelir büyük ihtimalle.Daha önce de kullandım bildiğim bir marka şimdi daha kaliteli ham madde ile üretim yapıyorlar.Umarım gelen ürün eskisinden daha kaliteli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broadcast33 -- 1 Mart 2015; 21:32:26 >
  • Renegade' de pasif alarm sistemi mevcut. Anahtar tanımlanmadan kapıların açıldığı durumlarda aktif oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.