Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 5 yıldız
  • Standardı değişen encap testlerinden geçmesi güzel olmuş.

donanım haberde burada görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 11 Aralık 2014; 11:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım benzinli alan yok forumda. Birde benzinlide sunroof eklenmiyor konfigiratörde. Dizelde beyaz,siyah ve turuncuda sunroof oluyor. Gride çıkmıyor o seçenek. İlginç olmuş bu.
  • Otomatik vites bu arada 1.4 tjet motora mayıs ayında gelicekmiş. İnternette bir röpörtajda vardı. 6 ileri çift kavrama otomatik vites benzinli aracımıza gelicek dendi. Dizelde sadece trailhawk ta olucak dendi. O da zaten 9 ileri zf. Bu arada bu aracı alan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın araçlarınızı. Benim ev taksiti olduğu için şu an durumum müsait değil. İnşallah 3 sene sonra belki makyajlı versiyon nasip olur.
  • Şu araca sırf jeep yazıyor diye 90.000 basanlara güluyorum fiat 500l'ye jeep yazıp satıyorlar millet de yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Otomatik vites bu arada 1.4 tjet motora mayıs ayında gelicekmiş. İnternette bir röpörtajda vardı. 6 ileri çift kavrama otomatik vites benzinli aracımıza gelicek dendi. Dizelde sadece trailhawk ta olucak dendi. O da zaten 9 ileri zf. Bu arada bu aracı alan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın araçlarınızı. Benim ev taksiti olduğu için şu an durumum müsait değil. İnşallah 3 sene sonra belki makyajlı versiyon nasip olur.

trailhawk araçları efsane olmuş 9 ileri zf ,4x4 trailhawk .... bize haram tabi motor 2 dizel fiyat 160 bine geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Şu araca sırf jeep yazıyor diye 90.000 basanlara güluyorum fiat 500l'ye jeep yazıp satıyorlar millet de yiyor

İki aracı da sürdüm,malesef ön yargıyla yaklaşıyorsunuz.

500x ve Renegade aynı platformda üretilen araçlar.

500L farklı platform diye biliyorum aynı platformda ise bile boyutları farklı.
    İki aracı yanyana görmek lazım.
    Ha motor aynı türev motorlardan ama neticede mjet,linea da da var,bu mantıkla yazdıysanız,aynı adam linea ya da binse olur.

Renegade Chrysler grubunun Fiata dahil edilmesi sonrası Jeep altında ortak çalışılan ilk ürünü.

Freemont ta mesela bu ortaklıktan.
    en.wikipedia.org
    Dodge Journey - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Journey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cranfan -- 12 Aralık 2014; 14:12:39 >

• ugurse U kullanıcısına yanıt
    Aynen efsane olmuş. Gs tv incelemesinde trailhawk ın 9 ilerisi için bmw ve diğer markaların kullandığı mevcut zf8 in daha iyi olduğunu söyledi. Vites geçişleri biraz daha hissedilirmiş ve birkaç kere kararsızlık yaşamış. Tabii bu kullanan kişinin fikri. Daha önce bu tip şanzımanlı bir araç kullanmadığım için bir yorumda bulunamıyorum. Ama 9 vites olunca bende kararsız kalırım makine napsın
  • Varki yiyor Verre. Haset etme ne olur belki senin de olur dicem ama.... sen Ferrari ye bin.... bu arada Ferrari de Fiat grubuna geçti onada binemezsin sen :))))) Ata bin yada at ....
    (millet yiyor a cevap hakkımdır...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reci -- 12 Aralık 2014; 15:31:30 >
  • Alan arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim. Aracı bugün test ettim. Oldukça da beğendim. Hayatı boyunca duyduğu kulaktan dolma bilgilerle araçtan anladığını sanan boş vatandaşların aksine ben alınabilecek bir araç olduğunu söylüyorum... Malzeme kalitesi Ford kuga, tiguan, nissan qashqai gibi araçlara göre oldukça iyi. Limited donanım seviyesi yeterli. Performansı ve güven hisside oldukça iyi. 1.6 motorda otomatik seçeneği olmaması en büyük eksiği. Açıkçası manuelini bile düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: reci

Varki yiyor Verre. Haset etme ne olur belki senin de olur dicem ama.... sen Ferrari ye bin.... bu arada Ferrari de Fiat grubuna geçti onada binemezsin sen :))))) Ata bin yada at ....
    (millet yiyor a cevap hakkımdır...)

Ama göz göre göre fiat 500L'ye jeep yazıp satıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O|||||||O

JEEP Renegade
  • husock H kullanıcısına yanıt
    Vasat kelime anlami kötü değil.
    Ne iyi ne kötü anlamu tasiyor hocam yanlisinizi düzeltmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

O|||||||O

JEEP Renegade

bi yanlışın var...
    bu reklamdaki trailhawk 2,0 4x4..bu araba her türlü gideri var...ben bile beğendim...

ama piyasada satılan 4x2 1,6multijet berbat bir iç tasarım...dacia sanderodan çıkma dokunmatik ekranla 90,000tl fiyata satılıyor...
    o fiyatı kesinlikle hak etmiyor...ayrıca jeepin 4x2 araç üretmesi hiç iyi olmadı...özünden şaştı...

fiat jeepi öldürdü..aynı vwin audiyi öldürdüğü gibi....başımız sağolsun...

• 1.6 dizel otomatik ne zaman gelir bir bilgi var mı?

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    mayıs 2015
  • Çok geç, erkene çekmeleri şart... Satılsın satılmasın her türlü varyasyonu sunmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Çok geç, erkene çekmeleri şart... Satılsın satılmasın her türlü varyasyonu sunmak lazım

Üretimi o tarihte başlıyorsa peki?

• Fiyatına Göre Çok iyi..
  • Motor hazır kullanılacak şanzıman da hazır. Neden bekliyorlar ki, ondan sonra neden satılmıyor vs. Bu tip araçlar otomatik olmazsa olmaz çünkü genelde eğitim seviyesi yüksek kişilerin tercihi, bunlar da genelde büyükşehirlerde yaşıyorlar. Ben de orta vadede düşünüyorum ama otomatik şart. Aynı saçmalığı Honda da yaptı.CRV 1.6 dizeli manuel getirip 100 bin TL fiyat çekti,sonuç hüsran oldu

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.