Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eflatoon

teşekkür ederim.

...

1 temmuzdan 1 kasıma kadar süren inceleme karar verme satın alma süreci sonunda en güzel şekilde nimetlendim. elhamdülillah

herkesin içine sineceği ve sevdikleri ile beraber ağız tadı ile kazasız belasız kullanacağı otomobili olsun...

hocam aracınınız deri koltukları opsiyonel mi yoksa aldığınız pakete mi dahildi?
  • göğüs kısmındaki ekran çok küçük geldi gözüme,6,5'' lik ekrana artı olarak ne kadar ödeniyor ve aracın dıstan resimlerini isteme gibi bi şansımız var mı zahmet olmazsa. çünkü; bende 1.6 limited dizel+cam tavan(5bin)+deri opsiyon(5bin)+6,5'' ekran (? bin ) ve mayıs 2015te otomatik gelecek diye duyum aldım 105-110 bin arasını buluyor bu donanımlarla tabi yılbası sonrasını göz ardı edersek,ozaman tadından yenmez sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugo35

Bi arkadaşım dizel fullünü bu gün aldı dışarıda dikkat çeken bir araç. Etrafta hiçbir zaman çok göremeyrceğimiz için farklı olmak isteyen kullanıcıları tatmin eder. Kişisel fikrimse; beğenmedim. Ne tasarımını ne alt yapısını tatminkar bulmadım.

Tasarım amenna ama altyapısını nasıl degerlendirdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Eğer linki yukarıda verilmiş konfigüratörden seçerseniz yada bayii ararsanız orada istediğiniz araca uygun dizayn yapabilirsiniz. Ben kumaş istemedim zaten ilk gelen tüm limited ler siyah deri koltuklu dediler. Ben beyaz arzu etmiştim. 3 renkli güzel bir seçenek var. Carviser videosundakinden istemiştim. Ama bunu görünce beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 22 Kasım 2014; 19:17:18 >
  • geçenlerde trafikte görme şansım oldu. Bence trafikte hemen ayırt edilebiliyor. Alanlara alacak olanlara hayırlı olsun.

• Ben de 1.6 limited, sunroof ve deri paket ,beyaz renk siparişini aralık ilk hafta teslim olarak vermiş bulunuyorum. Kur farkı kaynaklı 93.250 civarı bir fiyata denk geldi/gelecek umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken_618 -- 22 Kasım 2014; 21:42:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93.250 benzinli modelinimi aldınız.
  • Merhaba,
    Bugün aracı incelemeye gittim. Öncelikle belirteyim, sportage 1.6 benzinli kullanıyorum. 3 sene oldu ve dizele geçmek istiyorum. Bu sebepten ötürü araştırma yapıyorum.
    Lansman rengi biraz maket araç gibi görüntü versede, bana göre beyazından daha güzel duruyor. Alt taraflar plastik olduğundan beyazda çokda güzel durmuyor,tabi kişiye göre değişir.
    Yakıt tüketimi iyi birde jeep tecrübesi var.
    Sun roof ile aracın içi gayet derinlikli ve ferah görünüyor. Bagaj biraz ufak, 360 lt dedi, çocuklu aile için(benim gibi) ve uzun yolda sıkıntı olabilir.
    Birçok araç ile katşılaştırdığımda bana mantıklı geldi. Mantıklı gelmesinde, personeli olduğum grubun indirimini de baz alarak söylüyorum.
    İlk etapta ilginç gibi gelsede gözünüz alışınca heyecan duyabileceğiniz bir araç. Eksiklerinden biri de geri görüş kamerası olmaması.
    Şimdilik düşüncem bunlar. Bir aksilik olmazsa sportagemi satıp 1.6 limited+sun roof almayı planlıyorum.

• mmatadorr M kullanıcısına yanıt
    Dizeldir

• Bu arada aracın klima kumandaları ve vites topuzu Giulietta'dan
    Aynı klima kumandaları 500L'de de kullanılıyor
  • hayal kırıklığına uğradım,skoda yeti ile renegade uzunluk/genişlik/yükseklik/dingii mesafesini karsılastım hayal kırıklığına uğradım :(
  • Her sabah beylikdüzü birmot showroomdaki turuncu araçla kesişiyoruz. pusuya yattım gibi birşey. bakalım yıl başı devlet baba bizi yine düdüklemezse bir ödeme planı çıkartıp kaporayı verebilirim turuncu limitede. hiç trafiktede göremedim daha ama bakalım
  • Yigit48 kullanıcısına yanıt
    Ben de niçin beylikdüzünde dönüp duruyorum diyordum.... kader...

• eflatoon kullanıcısına yanıt
    Senin araba çok güzel çok naif duruyor. Aman nazarımız değmesin aynadan nazar boncuğunu eksik etme hocam kazasız belasız inşallah

• lazikom L kullanıcısına yanıt
    Ne açıdan? Anlaşılmadı
    Bu arada Yeti, sınıfında acayip beğendiğim bi araç ama mesela eşim tasarımı Doblo gibi diyor, alacak olsak kesinlikle aldırmaz
    Renegade'in sundukları belki bir Yeti kadar değil ama dikkat çekici bir araç olduğu kesin.
  • Aracı inceleyen, alan olmadı mı son 1 haftadır?

• ben de merak ediyorum aslında bu aracı. kısa bir süre bakabildim, detaylıca inceleyemedim. bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. özellikle baş tavan mesafesini merak ediyorum ben. alan arkadaşların boyu kaç ve tavan mesafesi yeterli mi?
  • Bugün İzmir Jeep bayiinde (Aliberti) uzun bir süre geçirdim. Gördüğüm kadarı ile Jeep Türkiye sitesinde bir çok bilgiyi eksik veya yeterince vurgulu anlatmamış. Mesela konfigüratörde Limited versiyonunun tamamı siyah deri koltuklu gibi fiyat veriyor. Bayide kumaş koltuklu ve buz gri - kahverengi deri koltuklu versiyonlar da var.
    Satış temsilcileri güleryüzlü ve yardım etmeye çabalıyorlar. Ancak kursta anlatılan bilgiler dışında yetersiz kalabiliyorlar. Örneğin triger Seti değişim periyodunu ezberden 60.000 km. olduğunu zannediyordu, el kitabında 120.000 km. yazıyor deyince önce inanamadı sonra servisten teyit ettirdi. Bence yinede doğrusunu öğrenmeye gayretli olması ayrıca takdire şayan.
    Sitede beyaz ve siyah renklerde teslimat sıkıntı olabileceği belirtilmiş. Çok tercih edilen bu iki renk için 15 Aralık sonrası için teslim tarihi veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

sahibinden.com daki ilk renegade ilanı...

Siyah renk çok yakışıyor fakat bakımı zor. :)

Aynalar , tavan rayları , ön panjur çevresi ile siyahın uyumu dehşet olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.