Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

kontak anahtarı cebinizdeyken dışdan kapıda durduğunuzda otomatik açıyor. içeride start stop la tek düğmeye bastığınızda çalıştırıyorsunuz.

Aracin fiyatini cok pahali bulanlar icin ufak bir bilgi bahsedilen donanim Bmw de 3000 TL `lik bir opsiyon. Ve alisildiginda vazgecilemeyecek bir ozellik, araba anahtarini sadece pantolon degistirirken cikartiyorsunuz

Konudan uzaklaşacağız ama çok dikkatli kullanılması gereken bir donanım, şöyle ki;

Bir arkadaşımın Yeti'si vardı, aynı donanım onda da varmış, her zaman anahtarı cebinde taşırmış. Arabaya yaklaşşınca kapılar açılıyor, biniyor basıyor düğmeye çalışıyor, sonra stop ediyor ve inip evine gidiyor, araba kendini kilitliyor.

Bir gün dalgınlıkla arabada unutmuş, alışkanlık olduğundan evine gitmiş, tabi araba kendisini kilitleyecek falan ya.

Ama malesef geri döndüğünde arabanın yerinde yeller esiyormuş. Birisi almış gitmiş arabayı.

Suç duyurusunda bulunmuşlardı fakat sonuç ne oldu bilmiyorum, ben olayı duyduğumda araba gideli 1 ay falan olmuştu.

• Bu arada önceki sayfalarda kaynamış ama benim de dikkatimi çeken şeyi birisi daha sormuş.

Limited'larda bixenon standart görünüyor.
    Ancak farların etrafına yakından baktım güya, yıkama görünmüyor? Fıskiye falan da göremedim.
    Acaba farın üst kısmında kaputun altında mı dedim ama ihtimal vermedim pek. Yoksa öyle mi
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Ben Longitude modelini aldım limited de evet xenon far standart anca yıkama mevcut değil.Her yerine baktım göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reci -- 14 Kasım 2014; 17:32:12 >
  • renegade boş ağırlığı 1465 kg

-------------------------------------------
    500L 1.6 dizel ağırlığı 1365 kg

mercedes b180 sport cdi 1435 kg

tiguan 2.0 dizel 1675 kg

qashqai 1.6 dizel platinium 1419 kg

mokka 1.7 dizel otom. 1462 kg

kıyas etmek bence acayip ama ağırlık diye pek bir lafı geçiyor. 500L şasenin uzatılmışı deyince 500L ile aynı sananlar olmasın, şasi ağır, gövdesi gayet sıkı ve kapıları da gayet sağlam hissi veriyor diye burada paylaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

quote:

quote:

kontak anahtarı cebinizdeyken dışdan kapıda durduğunuzda otomatik açıyor. içeride start stop la tek düğmeye bastığınızda çalıştırıyorsunuz.

Aracin fiyatini cok pahali bulanlar icin ufak bir bilgi bahsedilen donanim Bmw de 3000 TL `lik bir opsiyon. Ve alisildiginda vazgecilemeyecek bir ozellik, araba anahtarini sadece pantolon degistirirken cikartiyorsunuz

Konudan uzaklaşacağız ama çok dikkatli kullanılması gereken bir donanım, şöyle ki;

Bir arkadaşımın Yeti'si vardı, aynı donanım onda da varmış, her zaman anahtarı cebinde taşırmış. Arabaya yaklaşşınca kapılar açılıyor, biniyor basıyor düğmeye çalışıyor, sonra stop ediyor ve inip evine gidiyor, araba kendini kilitliyor.

Bir gün dalgınlıkla arabada unutmuş, alışkanlık olduğundan evine gitmiş, tabi araba kendisini kilitleyecek falan ya.

Ama malesef geri döndüğünde arabanın yerinde yeller esiyormuş. Birisi almış gitmiş arabayı.

Suç duyurusunda bulunmuşlardı fakat sonuç ne oldu bilmiyorum, ben olayı duyduğumda araba gideli 1 ay falan olmuştu.

Ilginc bir olay, Araba kendini anahtar icindeyken kitlemez cunku bu sefer siz disarda kalmis olursunuz:)

Aslinda bu sistem bunu onleyecek bir sistem cunku anahtari cebinizden cikartmaniza gerek yok. Esas diger bir cok arabada dugme ile calistirma oluyor ama kapilari acmak icin anahtari cebinizden cikartiyorsunuz. Arabay binince anahatari takicak yer yok iceri birakiyorsunuz ve dediginiz risk doguyor inerken unutma riski. Ama bu sistemde anahtari cebinizden hic cikartmadiginiz cicin risk daha az.

O yuzden bence bu ozellik tum dugme ile calisan araclarda olmasi gerekn bir ozellik. Cepten anahtari cikarip kontaga takmamak bence en kotusu ve en garibi. ya hep ya hic yani:)

Bu arada ben de bir iki kere arabayi calisiri unttum ama Jeepte degil Bmwde. Inip kitleyip gitmsiim araba butun gun calismis kendi kendine:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

quote:

quote:

Ilginc bir olay, Araba kendini anahtar icindeyken kitlemez cunku bu sefer siz disarda kalmis olursunuz:)

Aslinda bu sistem bunu onleyecek bir sistem cunku anahtari cebinizden cikartmaniza gerek yok. Esas diger bir cok arabada dugme ile calistirma oluyor ama kapilari acmak icin anahtari cebinizden cikartiyorsunuz. Arabay binince anahatari takicak yer yok iceri birakiyorsunuz ve dediginiz risk doguyor inerken unutma riski. Ama bu sistemde anahtari cebinizden hic cikartmadiginiz cicin risk daha az.

O yuzden bence bu ozellik tum dugme ile calisan araclarda olmasi gerekn bir ozellik. Cepten anahtari cikarip kontaga takmamak bence en kotusu ve en garibi. ya hep ya hic yani:)

Bu arada ben de bir iki kere arabayi calisiri unttum ama Jeepte degil Bmwde. Inip kitleyip gitmsiim araba butun gun calismis kendi kendine:)

İşte anahtarı hiç cepten çıkarmamak lazım Öteki türlü dediğinizgibi araba kendini kilitlemeyeceği için herhangi birigirip arabayı götürebilir.

Sizin olay fenaymış

• Konuyu dagitiyoruz ama Daha fenasi da var. Bir gun arabadan inecegim, disarisi soguk esim ve oglum araba bekleyecek anahatar disari cikinca bip bip bagiriyor diye esim anahtari bana ver dedi. Ona verdim inmeden. Neyse geldim islerimizi halletik. Sonra esimi eve biraktik ve biz markete gittik ufakliklikla. neyse orada motoru kapatmadan farkettim anahatarin olmadigini Zaten isim 10 snlik bir is, makineye DVD iade edecegim. dedim arabayi marketin onune cekim cocuk otursun kosa kosa girim gelim zaten arabayi goruyorum. Indim kostum arabaya dondum daha 1 dk bile olmamisti bir baktim ki motor kapanmis Marketin kapisinin onunde yolun ortasinda kaldik oyle. Neyse cok uzak mesafe degildi esim anahtari getirdi diger aracla

Dusunsenize anahatarsiz 2-3 saatlik bir mesafeye gittignizi:) Baya sinirlenir insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 15 Kasım 2014; 2:49:33 >

• bugün Birmot adına müşteri memnuniyeti için aradılar. bayii de daha önce aramıştı. burada konuşulan çok şeyleri paylaştım.

her ne kadar genellikle sorulan müşteriye bayii davranışı olsa da, ürün güncelleme ve müşteri tenkitlerine duyarlılık, geliştirme, teknik yeniliklerden haberdar etme çok mühim.

mopar adı altında parça ve aksesuar marketinin ülkemde de şubesi açılması gerektiğini düşünüyorum. orjinal parça ve kaliteli hizmet bu ülkede "özlenen" değil, "standart" olmalı.

bu arada kişisel ustalıklar da dikkat çekiyor:

• 300 tane araba getirmis akilli insanlar 50 tane katolog gelmis daha 10gunluk aracin katologunu istiyorsun yok bitti diyorlar. Turkiyede jeep cok zayif alfa gibi geride kalicak uzuluyorum. Bmw nin golgesi altindaki mini kadar degerli kalamicak....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyt

300 tane araba getirmis akilli insanlar 50 tane katolog gelmis daha 10gunluk aracin katologunu istiyorsun yok bitti diyorlar. Turkiyede jeep cok zayif alfa gibi geride kalicak uzuluyorum. Bmw nin golgesi altindaki mini kadar degerli kalamicak....

Mini katalog var web sitesinde belki işinizi görür.

www.jeep.com.tr
    404 Resource at '/download/pdf/BrosurTR/JeepRenegademinikatalogAug2014.pdf' not found: No resource found
    http://www.jeep.com.tr/download/pdf/BrosurTR/JeepRenegademinikatalogAug2014.pdf

Kullanım klavuzunu da koymuş arkadaşlar.

www.jeep.com.tr
    Kullanıcı El Kitabı | Jeep Türkiye
    http://www.jeep.com.tr/kullaniciElKitabi.html#list

• haklısınız. ben de durumu sorduğumda normalde günde 3 müşteri gelir ve modelleri tanıtırdık sonra renegade çıktı daha satış başlamadan 35 müşteriyi geçti. biz buna hazır değildik diyorlar. hemen toparlanıp agresif bir tanıtım yapmaları lazım.

* * *

oto dergilerinde renegade duyarsızlığı da garip. alman markalarının her noktasının uzun uzun edebi şekilde anlatılması iş renegade olunca "haa yeni çıkmış evet değişiiiiik" tepkisi garip geldi.
  • quote:

haklısınız. ben de durumu sorduğumda normalde günde 3 müşteri gelir ve modelleri tanıtırdık sonra renegade çıktı daha satış başlamadan 35 müşteriyi geçti. biz buna hazır değildik diyorlar. hemen toparlanıp agresif bir tanıtım yapmaları lazım.

* * *

oto dergilerinde renegade duyarsızlığı da garip. alman markalarının her noktasının uzun uzun edebi şekilde anlatılması iş renegade olunca "haa yeni çıkmış evet değişiiiiik" tepkisi garip geldi.

Bu tamamen dist ile alakali birmot reklama gerek duymuyor. Oto dergilerinin cogu fiat alfa uzerinde durmuyor belki birmot un basin yayin halkla iliskiler departmani zayiftir pr a yatirimlari yok. Zincirlikuyu birmota girin hala 90larin tofas bayisi gibi mesela aslinda bu isler goruntuyle olmuyor ama maslak ciftkurtlarda iki tane musteri temsilcisi var hem alfaya hem jeep e bakiyorlar, dusununun servisleri ne alemde.....

• Nissan QQ de ilk çıktığında öyleydi. Millet dışarıda biraz görünce satışlar artar. Ama otomatik şart bu model için . 2015 yılında 3000 adedi geçer benim tahminim.
  • Zincirlikuyu Birmot sizi duymuş :)

komple yeniliyorlar showroomu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cranfan

Zincirlikuyu Birmot sizi duymuş :)

komple yeniliyorlar showroomu.

cok kazandilar ama masraf etsinler biraz:))) biz yillar once kavak yelleri dizinde fiat 500 u kullandik patlama yapti. Simdi medcezir dizisiyle kara para ask dizisine vericekler bu jeep leri butun satislari patlama yapicak:) bedava reklam bu işte

• bugün bir avm otoparkında gördüm ve tasarıma hayran oldum, yakınlaştım, etrafında bir tur attım, bayıldım araca. içini inceleme fırsatım olmadı.
    sitesinden biraz inceledim az önce.
    1.4 benzinli modelin yıllık mtv tutarı nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

bugün bir avm otoparkında gördüm ve tasarıma hayran oldum, yakınlaştım, etrafında bir tur attım, bayıldım araca. içini inceleme fırsatım olmadı.
    sitesinden biraz inceledim az önce.
    1.4 benzinli modelin yıllık mtv tutarı nedir acaba ?

Otomobil gectiginden tum 1.4 ler ile ayni olmasi lazim yillik 700/800 gibi birsey olmasi lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşk.ler
    Otomobil olarak geçiyorsa süper. Manuel, 1.4 multiair olanı ile ilgilenecek gibiyim. Bir ara mokka da bakınıyordum ama çok fazla yakıyor dediler. Bunun yakışı nasıldır bilemiyorum. Golf, yeni focus diye bakınırken bu klasman ile ilgilenmek de alakasız oluyor ama sanırım ben de ne aradığımı tam bilemiyorum.
  • jeep markası gecen yıllarda 2.8 motor 200 beygir ve buna benzer motorlarla satılıyordu bu orana göre fiyatlarıda yüksekti,şimdi ise 90 bin liraya SUV jeep bulmuşsunuz yapıştırıyorsunuz,fiat satın aldı diyemi bu eleştiriler chrysler de fiat aldı,tipi hoşuna gitmez o ayrı görecelidir ama yiğidinde hakkını yemeyin arkadaşlar,mokka diorsunuz arka camdan görüş mesafesi sıfır ve dizeli 124 binlira,honda diyorsunuz otomatıkte hondanın uzerıne yok yanlız 1.6sında 4*4 yok ve renegade fiyatındanda daha pahalı olacagına eminim,ben bu aracı alacağım allah nasip ederse.yanlız tek sıkıntı benzınlılerde otmatık olup,dizelin 2.0 otomatık varken 1.6 nın limitedinde olması gerekırdı,otomatık ısteyen illa 155bini vermelimi ?? 1.6 dizel limited modelininde mayıs ayında otomatık modelinin geleceğini düşünüyorum,her motor secenegınden 1tane otomatık olmalı dıye dusunuyorum.jeep markası eskıden ulasılamazdı sımdı ulasılabılır bı duruma gelmesı onun kalıtesının bozulduguna degıl orta duzeydeki bireylerınde dikkatını cekmektır.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.