Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.723
Cevap
56
Favori
369.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

countryman ben de düşünmüştüm.

jeep renegade ;

1. latitude : boş aksesuarlı sürüm. 4x2

2. limited : dolu aksesuarlı sürüm. 4x2

3. trailhawk : dolu aksesuar + Navigator + arka kamera + arka koltuk kol dayama + alt şanzıman koruması + komple çıkabilir sunroof + 2000 motor dizel otomatik 4x4

Konfigüratör için Tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

rica ederim...

countryman ben de düşünmüştüm.

jeep renegade ;

1. latitude : boş aksesuarlı sürüm. 4x2

2. limited : dolu aksesuarlı sürüm. 4x2

3. trailhawk : dolu aksesuar + Navigator + arka kamera + arka koltuk kol dayama + alt şanzıman koruması + komple çıkabilir sunroof + 2000 motor dizel otomatik 4x4

Konfigüratör için Tıklayın

Suan 96bine alinan 2numarami birde 3 numara 2.0 dizelin fiyati nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet 2. limited + sun roof + dijital klima 1.6 dizel ...

3. trailhawk 155000TL gibi... detayları için konfigüratör linkini de vermiştim.
  • quote:

rubiconu antalyada gördüm. çok hoşuma gitmişti. düz yolda tavsiye etmiyoruz. antalyadan dağ tepe aşarak dönecekseniz o zaman ideal dediler diye gülmüştüm.

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

Renegade yumuşak süspansiyonlu ekonomik tüketimli önden çekişli uzun yol aracı. şerit kontrol özelliği ve yokuşlarda rampalarda sektirmeyen cruise - 5. vites ile; düz yolda 6. vitesde 2000 devir altında 120 km/sa yol alışı ile bugüne dek kullandığım en rahat araç. ara viteslerde hızlanışı ve fırlayışı çok rahat. motor ve gövde gayet dengeli olmuş. 1.6 dizel ile daha ilk binde 6.8 lt/100km tüketim çok hoşuma gitti. seçenek olarak baktığım bir sürü aracın yanında hepsinden güzel duruyor.

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

evet geri görüş kamerası otomatik park etme özelliği, ön sensörleri, navigator desteği, bmwdeki aniden fırlama özelliği, arka koltuk kol dayaması, ön cam kolormatik renk değiştirme özelliği olsa daha güzel olabilirdi.

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

benim dikkatimi çeken ve arkadaşlarıma sorduğumda onların da katıldığı bir özellik müzik sistemi. hoparlörleri, bas tiz ayırabilmesi, equalisersiz haliyle dahi fevkalade. usb mem sticke attığınız mp3 leri dinlemek büyük keyif. iyi bildiğim şarkılardaki ilk kez duyduğum detayları farketmek çok hoşuma gitti.

Muzik sisteminin guzel caldigini soylemissiniz ki bu sevindirici bir haber
    Ben aracimi kasim sonu teslim alicam , merak ettigim konu su ki limited versiyon ses sistemine ipod bagladigimiz zaman ekranda album kapaklari gorunuyormu ?
    Ayni sekilde harici disk bagladigimiz zaman sarkilarin album kapagini gosteriyor mu?
    Hangi formatlari destekliyor ? wav,wma,mp3,flac vs ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BUROCK74 kullanıcısına yanıt
    mp3 ve mp4 çalabiliyor, albüm kapaklarını gösterebiliyor.telefondan bağlanıp çalabiliyor.ya auxdan ya usb den yada bluetoothdan ulaşabiliyor.
  • Aynalar içeriden mi katlanıyor sadece yoksa dışarı çıkıp aracı kitlediğinizde otomatik kapanıyor mu ?
  • Bu sabah işe gelirken yolda gördüm...
    ben hiç te beğenmedim jeep e yazık olmuş marka imajını çok zedeleyecek, benim fikrim bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansol

Bu sabah işe gelirken yolda gördüm...
    ben hiç te beğenmedim jeep e yazık olmuş marka imajını çok zedeleyecek, benim fikrim bu şekilde

Mercedes A serisi ile ya da B serisi ile , BMW 1.16 veya X1 ile marka imajını zedeliyor mu?

Renegade belli bir amaç ve kitle için çıkarılıyor, isteyen gider Grand , Wrangler alır.
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    yan dikiz aynaları otomatik olarak içeriden katlanıyor. dışarıdan elle de müdahele edilebiliyor.

kontak anahtarı cebinizdeyken dışdan kapıda durduğunuzda otomatik açıyor. içeride start stop la tek düğmeye bastığınızda çalıştırıyorsunuz. emniyet kemerini taktığınızda vitese geçip yol alabiliyorsunuz. park ettiğinizde stopa basıp durdurduğunuzda otomatik el frenini çekiyor. bu davranışla ilgili özelleştirilebilir ayarlar da mevcut.

lastik iç basınçlarını, takvimi, genel teknik bilgileri, hızınızı hatta telefona gelen mesajları ön konsoldan izleyebiliyorsunuz.

öğrendikçe ben de paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 14 Kasım 2014; 11:24:11 >
  • Bence çok güzel bir alet olmuş, hatta "ulaşılabilir" bir Jeep olması açısından da güzel.
    Ben bu sınıfta Tiguan'ı falan beğeniyordum ama Renegade bence çok çok daha güzel olmuş.

Motorlar da başarılı, dizeli baya satar herhalde

Yalnız enteresandır, aracı beğenen çok beğeniyor, beğenmeyen hiç beğenmiyor.

Ancak beğenmeyenlerin düştüğü bir hata var, mesela hemen yukarıdaki yorum, "Jeep'in imajına gölge düşürecek" diye. Beğenmiyorsanız beğenmiyorsunuz, ama beğenen de bir sürü insan var, hatta şu başlıkta bile satın alanlar kullanmaya başlayanlar var. Demek ki gölge mölge düşürmüyor, aksine, daha bayilere yeni yeni gelmeye başlarken satın alınıyor, demek ki belli bir başarıya imza atacak. Bunu da gözardı etmemek lazım.

Ben asıl içerideki malzeme kalitesi, işçilik vb. anlamında nasıl bir araç onu merak ediyorum.

Dışını kesinlikle çok beğendim.
    İmkan olduğu anda bu aracı almaya kasacağım

Bu arada 4x4'ü gerçek arazi amaçlı çok rahat kullanılabilir deniliyor. Yaklaşma-uzaklaşma açıları çok iyiymiş.
    Grand Cherokee'ler de öyleydi, lüks bilmemne gibi görünmesine rağmen çok sağlam arazi kabiliyetleri vardı. Yenileri de öyle midir bilemiyorum gerçi.

• hakansol H kullanıcısına yanıt
    İmzanızdaki şu alet marka imajını zedelemediyse daha da bişey olmaz

JEEP RENEGADE ANA KONU
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ya arkadaşlar bu aletin benzinlisini alan yokmu benzin tüketimlerini çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

JEEP RENEGADE ANA KONU

Tamda aklımdan bunu yazmak geçiyordu Allah belasını versin iş karşılığı geçti elimize 6 ay satamadık durduğu yerde 500 tl masraf çıkarıyordu en sonunda ölü fiyata verdikde kurtulduk
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Resimlerde cok begemdim, yanina gidince bir garip oldum çok etkilemedi, bilemedim kafam karişti. Canli gormeden heycan yspmayin derim. Garip bi araba olmuş. Ama tutar piyasasi gider. 100binin ustune cikarsa zor satar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmatadorr M kullanıcısına yanıt
    Hocam 8-10lt / 100km İstanbul şehiriçi trafik tüketimi olur.
    Aracın ağırlığı zaten ortalama bi kompakt sınıf kadar, 1380kg falan gibi bişeymiş galiba.

1.4 140 Multiair motor işte.
    Fiat Bravo'larda falan çok kullanıldı galiba son dönemde bu motor.
    Alfa Romeo da Giulietta ve Mito'larda 140'lık ve 170'liğini kullanıyor bu motorun.

1.4 benzinli bi motor ne yakıyorsa o kadar yakar işte, öyle düşünün.
  • Lütfen çok kişi beğenmesin. Ben bu aracı aldım farklı olduğu için. Sıradan alacak olsam bmw mercedes yada nissan qashqai alırdım. :))))
  • Arkadaşlar araç öyle reklamlardaki gibi durmuyo,,,
    birebir görüp ondan sonra karar verin bence, tiguanın tasarımının yanına yaklaşamaz,
    büyüklüğü çok farklı bunu ancak 500L ile kıyaslayabiliriz...
    sonuçta zevkler renkler vs vs vs fark eder... bunlar daha öncede belirttim benim şahsi fikrim,
    Alıp binen arkadaşlara hayırlı uğurlu kazasız mutlu huzurlu keyifli vs vs vs olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

JEEP RENEGADE ANA KONU

o imzamdaki eski araç, fakat şu anda bile 80 K - 100 K fiyatından satıyo 6 senelik araç
    güncelinin yenisi dizeli 222k

• Hah e tamam işte ben de o kasaya 5 kuruş vermem mesela, isterse 30k olsun. Bunu demeye çalıştım
    Beğenmemek ile imajını baltalayacağını iddia etmek farklı şeyler. Bakın tersini siz yapmış oldunuz bu mesajla, zaten onun için böyle yazdım Hatta imajın baltalanmadığına da işaret eden ispatla geldiniz Baltalansa bunlarla baltalanırdı... Neyse işte, öyle latife yapayım dedim

Yenisini hiç katmıyorum zaten bu tartışmaya. Alet X5'i bile gereksiz hale getirmiş, o derece güzel.

Tekrar konuya dönersem;

Bu arada bu aleti Juke'la falan karşılaştıranlar olmuş ama Tiguan boyutlarında diyerek bir düzeltme yapayım.
    Yakından da gördüm, küçük değil boyutları. Zaten B segmenti SUV diye geçiyor.

Ha bir de Tiguan'ın dış tasarımı makyaj yedi ama neticede eski bi tasarım mesela.
    İçi de Renegade ne kadar tek düze ise o da o kadar tekdüze görünüyor bence.
    (VW'ciler toplumsal linç girişiminde bulunacak )
    Kaldı ki Tiguan'ı ben de çok beğeniyorum, sınıfında ilk sıralarda alınacak araçlardan, bu eksilerine rağmen.

Fiyat olarak da pahalı deniliyor mesela Renegade'e ama, bence en baba rakibi Tiguan'a bakıyoruz, 68'lere boşline var.
    Quashqai var mesela, 1.2 Turbo'su o da 68'lerde falan..

Bence düzgün sularda geziniyor. Onlar bu kadar satıyorsa bu araç da satacak.
    Jeep adı bile bazılarına yeterli geliyor. Nitekim daha yeni gelen araçlar bile satmaya başlamış, 6 sayfalık konuda alanlar, teslim için bekleyenler var.

Küçük sınıf arabalar 40-50bin TL, kompaktlar 65-70bin, küçük SUV'lar da 68 binden başlayan fiyatlara sahip artık.
    Haliyle bu fiyatlar da bence çok normal. Yani şundan 2-3 sene önce olsa 55-60'lara Renegade, Quashqai, Tiguan falan alabiliyor olacaktık ki, bence çok güzel rakamlardı... Şimdi bu mantıkla hepsine yazık aslında. Hepsine bu paralar fazla.

Çünkü 70-80'lere gidip 3-5 yaşında Mercedes de alabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 14 Kasım 2014; 16:20:40 >

• quote:

kontak anahtarı cebinizdeyken dışdan kapıda durduğunuzda otomatik açıyor. içeride start stop la tek düğmeye bastığınızda çalıştırıyorsunuz.

Aracin fiyatini cok pahali bulanlar icin ufak bir bilgi bahsedilen donanim Bmw de 3000 TL `lik bir opsiyon. Ve alisildiginda vazgecilemeyecek bir ozellik, araba anahtarini sadece pantolon degistirirken cikartiyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.