Şimdi Ara

jeefo virüsü!!!!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bu jeefo virüsleri ile ilgisi veya bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi?
    avast kurulu bazı dosyalara girdiğimde front page kur diye bi uarı geliyo.En son iptal ettiğimde o kutucuk ekrandan gitmedi bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi akşam bilgisayarı tekrar açtım ekran kapanıp açılıyor.güvenli moddan çalıştırdım avastla tarayayım dedim avast çalışmıyo kendi dosyasında virüs bulmuştu en son silmiştim ondan herhal. Sonra avastı yeniden kurdum tarattım virüslü bütün dosyaları sildim. Enson windows dosyaalarına geldim taramayı durdurdu yeniden başlattım yine ekran gidip geliyo sonra monitörü açıp kapadım hı önce monitörün düğmeleri çalışmıyodu şimdi düzeldi. Ama avast çalışırken bi dosyanın içine gireceğim zaman yine fronypage yükleniyor uyarısı geliyo. Ne yapmalıyım.

• _____________________________
    SAMSUN_ATAKUM
    (: uozq??? ??? ??? züp s??? ?zıq
  • daha yeni format attım ya fazla olmadı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.