Şimdi Ara

Jeefo-A Virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarımda tam 305 dosyada bu virüs bulunmakta.

Resolve For W32/Jeefo-A programını yükledim.Ancak nedenini bilmiyorum 305 tane bulduğunu söylüyor.Temizlemiyor.Delirmek üzereyim.Ne yapmalıyım?

• yüklemiş olduğunuz anti-virüs sahte bir anti-virüs yani virüs yüklemiş bulunuyorsunuz .Kaldırma konusunda da biraz araştırma yaptığımda kaspersky,mcaffe ve trend micro nun bu virüsü yakaladığını gördüm.Tavsiyem Kaspersky Rescue cd indirip cd ye çekin daha sonra bilgisayarınızı bu cd ile başlatıp taratın temizlenecektir
  • Muhtemelen o virüsleri programı satın almanız için sahdet olarak buldu =)
  • hiç üzülme bende nod32 6 versiyonu var oooo neler buluyor neler ama kafaya takma virüs olsa idi çoktan format atmıştın şimdiye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 28 Ocak 2013; 13:42:16 >
  • en temizi combo fix, bir tarat bence yinede aklinda kalmasin. uzun zamandir falan tarama yapmadiysan...
  • Bit defender indirdim.Sorun çözüldü sanırım
  • sorunun daha yeni başladı pc deki exe dosyalarını çoğu gitmiştir bir çok programı çalıştıramazsın çok eski bir virüstür 7-8 sene önce tanışmıştk kardeşi de vardır bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer_k -- 29 Ocak 2013; 1:09:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer_k

sorunun daha yeni başladı pc deki exe dosyalarını çoğu gitmiştir bir çok programı çalıştıramazsın çok eski bir virüstür 7-8 sene önce tanışmıştk kardeşi de vardır bunun

Tarama yapıyorum yok şu an
  • 20 yıldır bilg kullanırım

ilk defa virüs bulaştı oda bu virüs

şansıma bak

yeğene tdu2 kurayım dedim

oyunindir vipden indirdim ve sonuç bu

sophos diye bir prog ind o tarıyor bakalım

güvenli mod açılmıyor

d yi söktüm hemen ama inşallah ona bulaşmamıştır

• valla netteki yorumları okuyunca o kadar korktumki

neyseki bi forumda sophos diye bi prog okudum

yükledim ve hepsini temziledi

artık uyarı almıyorum

kesinlikle bakın yani

https://www.sophos.com/en-us/products/free-tools/virus-removal-tool/jeefo-removal.aspx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.