Şimdi Ara

jbOS7, Android işletim sistemine iOS 7 görünümü getiriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cydia da bi dunya android temasi var apple androidimi taklit etmis oluyor simdi ne sacma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

özenti diyenlere fandroidler hemen eksiyi basmış özentilik değil de nedir?

Hayatinda hic android kullanmadigin belli. Cunku kullanan herkes ios7 nin miui+android cakmasi oldugunu bilir, android hirsizlik yapmadi, kendinden calinani geri aldi.

android kullandım

• Miui rom kullanlar icinde bugun ios7 tema yayinlandi kullanmak isteyenler miui tema bolumune bakabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Boyle ozentilik boyle çakma gormedim, dün bir bugun iki destur daha kac gun oldu iOS 7 tanitali

O degil de goruntu ile beraber stabiliteyi de iOS gibi yapabilmisler mi bari ozentiler

Ios 7 ile android çakması bir sürü özellik kazandınız. Hadi yine iyisiniz

Hahaha oyle mi diyorsun

Evet tabii ozellikleri android' den caldik biz kusura bakmayin, eger durum buysa siz de biraz iOS' ten stabilite ve kalite ç-alıntı yaparsaniz iyi olur yahu

Daha iOS 7 cikali 3-4 gun anca olmus, adamlar hemen iOS 7 temasini yapmislar android'e, kimin kimin arkasindan geldigi ve kimin kimi takip edip biseyler çaldigi cok belli

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Boyle ozentilik boyle çakma gormedim, dün bir bugun iki destur daha kac gun oldu iOS 7 tanitali

O degil de goruntu ile beraber stabiliteyi de iOS gibi yapabilmisler mi bari ozentiler

Onu senin safariye sormak lazım. Sekmeyi image olarak kaydedip diğer sekmeye geçince silen ardından diğer sekmeye dönünce image i açan başarısız bir tarayıcı. Ölümüne opera.

• iOS7 ile iPhoneun icin Android kacmis zaten . Bu tema Samsungda daha bir orijinal durmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Haziran 2013; 11:41:33 >
  • Merhaba, çocuklar, oğlum için bu telefonu satın almak istiyorum, onun doğum günü geliyor, ama iyi ya da kötü olduğunu bilmiyorum? Bana emin olun yardımcı olabilir? sayesinde, bakın: http://rmz.co/fNhu
  • Fandroid dolmuş burası.
  • Konuya bakıp şükrettim. Apple veya google sizin mi hayır. O zaman niye babanızın malıymış gibi savunuyorsunuz anlamıyorum. Adamın canı iOs ikonlarını kullanmak ister, iOs ikonunu kullanır bunun hiçbir yanı özentilik değildir. Adam hoşuna gideni kullanıyordur. Mesela iOs hoşuna gidiyor dur ama androidin esnekliğini istiyordur ve böyle bir birleşim yaparak kendi zevkine uygun bir telefon oluşturabilir.

Yani yok özenti, yok çalıntı filan geçiniz bunu. Ön yargılarınızı ve marka takıntılarınızı yıkın. Zevklerinize ve rahatınıza göre hareket edin, marka saplantısına göre değil. Hani siz böyle savunuyorsunuz ama Apple gelip sana al kardeşim şirketi savundun benden sana %10 hisse demiyor. yani boş yere kendinizi yoracağınıza o teknolojik ürünlerinizin tadını çıkarın.

Yukarıdaki yorumlara baktım sanki Apple'ı babası kurmuş gibi savunmuşlar, cidden kendi fikir ve düşünce yapımı bir kez daha sevdim.

Bu arada Apple ürünleri kullanan biriydim bu yıl android kullanmak durumunda kaldım, iPhone kullanırken başka bir iphone kullanan arkadaşımın Cydia'dan HTC sense arayüzünü indirip kullandığını bilirim.

Not: ne androidi ne apple'ı severim, sonuçta hiçbiri babamın şirketi değil. O anlık ihtiyacımı hangi marka fiyat ve performans olarak karşılıyorsa onu kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrThunComb -- 18 Haziran 2013; 17:29:27 >

• quote:

quote:

quote:

Hayatinda hic android kullanmadigin belli. Cunku kullanan herkes ios7 nin miui+android cakmasi oldugunu bilir, android hirsizlik yapmadi, kendinden calinani geri aldi.

android kullandım

Cahil olmak suc degil ogrenmemek suç.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozisik

quote:

quote:

quote:

android kullandım

sözün içine ettin git doğrusunu öğren gel noob

• Android'e bile iOS 7 çıktı ama hala iPad'lere beta iOS 7 çıkmadı. Bence bu da kimin özenti olduğunu açıklayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozisik

quote:

quote:

quote:

android kullandım

sözün içine ettin git doğrusunu öğren gel noob

Bilmemek hafif kacardi.

• ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    Apple kaç ay bu arayüz için uğraşşın, millet hemen çıkarıversin.
    Apple çok boş şeylerle uğraşıyorsun.
    Senin sen yapan akıcılığın, akıcılığını ayakta tutan sadeliğin, sen vidget yaptıkça aramıza katılmaman için engel göremiom ben:)
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    o kadar aradım nova paketide olsa kurulumun nasıl yapıldığını bulamadım, novayı indirdimde bu ios7 dosyasını nereye kopyalayacaım ve novadan hangi menüden seçeceğim bunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

iOS7 ile iPhoneun icin Android kacmis zaten . Bu tema Samsungda daha bir orijinal durmus

haklisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: santana007

o kadar aradım nova paketide olsa kurulumun nasıl yapıldığını bulamadım, novayı indirdimde bu ios7 dosyasını nereye kopyalayacaım ve novadan hangi menüden seçeceğim bunları?

Hocam valla çok uğraşmadım ben.Zaten miui rom kullandığı için miui io7 teması çıkarmış onu yükledim.
  • Hiç şaşırmadım nedense

• İyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.