Şimdi Ara

JBL Reference 220 mi Sennheiser IE4'mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bayanlar sizin seçiminiz hangisi olurdu.
    Yeni kulaklık alıcamda karar veremedim :)

1-JBL

# Maksimum Giriş Sinyali: 5mW
    # Hassasiyet: 94dB/mW @ 1kHz
    # Frekans Hassasiyeti: 20Hz ? 20kHz
    # Empedans: 16 Ohms
    # Çap; 1.35cm
    # Kablo Uzunluğu: 111cm

2-Sennheiser

#Transducer Type: Dynamic
    #Sensitivity (at 1 kHz): 106 dB SPL/mW
    #Empedans (at 1 kHz) 16 ohms
    #Konnektör: Altın kaplı stereo,3.5 mm (1/8-inch) jack
    #Kablo Uzunluğu: 1.4 m (5.5 in.)

Fiyatları:
    JbL Reference 220 : 160ytl
    Sennheiser IE4 : 100ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coyo-T -- 27 Ağustos 2007; 14:33:39 >

• JBL, fazla kullanılan ver tercih edilen bir marka değil. JBL denemedim ama bu işin ehli bir firma olan Sennhesier'nın kulaklığını öneriririm.

Ve şu inceleme yazısına de bir gözatsan iyi olur:

http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/jbl-reference-220-earphones/
  • iyi güzel de ingilizce bişi anlamadım.
    Kulaklıkta JBL evet bende ilk kez gördüm ama araba kabinlerinde usta adamlar.
  • kesinlikle refferance 220.ie4 boll baslı tizli dengesiz bir kulaklık neden bu kafa övüyor millet anlamış değilim
  • ikisinide kullandınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beratkaya23

kesinlikle refferance 220.ie4 boll baslı tizli dengesiz bir kulaklık neden bu kafa övüyor millet anlamış değilim

JBL kullanıp da mı bu yorumu yaptınız?
  • Arkadaşlar jbl bir dünya markası ses kalitesi üzerinde dünyada 1. seçildiler zaten dikkat ederseniz bütün ürünleri pahalıdır sennheiserde iyi ama jbl nin yerini dolduramaz bu yüzden jbl i tek geçerim yinede karar sizlerin saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: downup

Arkadaşlar jbl bir dünya markası ses kalitesi üzerinde dünyada 1. seçildiler zaten dikkat ederseniz bütün ürünleri pahalıdır sennheiserde iyi ama jbl nin yerini dolduramaz bu yüzden jbl i tek geçerim yinede karar sizlerin saygılar...

Ben anlamıyorum araba sistemlerinde iyi olan yada ev sinema sistemlerinde iyi olan bir firma her dalda iyi anlamına gelmez...Forumda en buyuk sorunlardan bırıde ya sony gusel muzık seti yapar ozaman mp3 playerıda superdır dusuncesı... Kulaklıkta bir defa kalkıpta JBL en iyi diyen arkadasa Dunyadaki En İyi Kulaklık Ve En Pahalı Kulaklık Sennheiser Orpheustur...Kalkıpta bilinçsizce atmayalım baskalarınıda yanlış bilgilendirmeyelim..İE4 kullanmadan yada JBL kullanmadan burda atıp tutmayalım..2sinide kullanan varsa o cıksın acıklamasını yapsın...JBLin toplam kac tane kulaklıgı varki dunyada en iyi seciliyor?
    Buda Orpheusun Resmi...

• evet bilinçsizce atmayalım sennheiser orpheus kulaklık değil sistemin te kendisidir.içinde lambalı amfisi ve elektrostatik he90 kulaklıkla.
  • quote:

evet bilinçsizce atmayalım sennheiser orpheus kulaklık değil sistemin te kendisidir.içinde lambalı amfisi ve elektrostatik he90 kulaklıkla.

Peki genel olarak kulaklıgın adı nedir?Sennheiser satarken kulaklıgı ne diye satıyor?
    He 90-"Orpheus"
    Burdan bak.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: snairs

quote:

Orjinalden alıntı: downup

Arkadaşlar jbl bir dünya markası ses kalitesi üzerinde dünyada 1. seçildiler zaten dikkat ederseniz bütün ürünleri pahalıdır sennheiserde iyi ama jbl nin yerini dolduramaz bu yüzden jbl i tek geçerim yinede karar sizlerin saygılar...

Ben anlamıyorum araba sistemlerinde iyi olan yada ev sinema sistemlerinde iyi olan bir firma her dalda iyi anlamına gelmez...Forumda en buyuk sorunlardan bırıde ya sony gusel muzık seti yapar ozaman mp3 playerıda superdır dusuncesı... Kulaklıkta bir defa kalkıpta JBL en iyi diyen arkadasa Dunyadaki En İyi Kulaklık Ve En Pahalı Kulaklık Sennheiser Orpheustur...Kalkıpta bilinçsizce atmayalım baskalarınıda yanlış bilgilendirmeyelim..İE4 kullanmadan yada JBL kullanmadan burda atıp tutmayalım..2sinide kullanan varsa o cıksın acıklamasını yapsın...JBLin toplam kac tane kulaklıgı varki dunyada en iyi seciliyor?
    Buda Orpheusun Resmi...

kararınıza sagı duyuyorum fakat ben jbl den vazgeçmem jbl sadece araba için değil bütün herşey için var fakat farklı isimlerle yola çıkmıştır..karara saygı

• quote:

Orjinalden alıntı: snairs

quote:

evet bilinçsizce atmayalım sennheiser orpheus kulaklık değil sistemin te kendisidir.içinde lambalı amfisi ve elektrostatik he90 kulaklıkla.

Peki genel olarak kulaklıgın adı nedir?Sennheiser satarken kulaklıgı ne diye satıyor?
    He 90-"Orpheus"
    Burdan bak.....

orpheus ismi sistemin tamaına ait.he90 modelini uygun bir amfi ile eşleştirip orpheus adında bir set yapmışlar.

sennhesiserin elektrostatik kulaklıklarıda he serisi (he60,he90 sennheiser kulaklığı böyle satıyor)ama bizde malesef yok bunlar.zaten olsada sürülme biçimi farklı olduğu için ekstra amfi vb. gerekiyor pek rağbet olmaz.

• Bu kadar tartışma gereksiz. Markacılık yapmanın alemi yok ikisi de gayet kalteli kulaklıklar JBL'in bu seri kulaklığı gerçekten çok iyi kalitesinden şüpheniz olmasın. JBL bu kulaklığına, 5+1 bir ses sisteminin verdiği sesi verebileceğini iddia edecek kadar güveniyor. Ama Senhheiser'da bilinen ve güvenilen bir marka eminim o da son derece iyi ses verecektir. Onu kullanma şansım olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim.
  • hım çok teşekkürler arkadaşlar...
  • Arkadaşlar ben de JBL Reference 200 ile Sennheiser CX300 arasında kaldım. Deneyenler JBL hakkında ne düşünüyor?
  • cx300 ile kıyaslamak gerekirse JBL Reference 200 derim.
  • Artık cx300 ie4 geçin arkadaşlar bu ikisinden daha kötü kanal tipi kulaklık fazla kalmadı artık. JBL reference 220 için iyi yorumlar okudum arkadaşım ama gittigidiyordaki ve forumda satılanlar sahtedir bilgin olsun.
  • senheıser nerde bulurum beyler acil alıcam
  • İstanbulda metan distribütörü orda çoğu çeşidi bulabilirsin.
  • be ne yazıkki izmirdeiym yaaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.