Şimdi Ara

JBL komple sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün piyasayı şöyle bi yokladım. JBL GTO-506CE component 13 cm 115 ytl. JBL CS-50.4 285 ytl.JBL GT4-12 subwoofer 120 ytl. bu sistem uygun olurmu anfi subwoofer ı besler mi. yada pioneer TS-W256 mı alsam 25 cmlik.

• orjinal teybi değiştirdim.sony cd çalarımı taktım.öndeki orjinal hoparlördeki ses hem baslarda hemde tizlerde fark edilir biçimde değişti. bu şekilde yani amp kullanmadan comp bağlasam önlere. basları daha net alabilirmiyim. bide size bi arkadaşımın yorumunu sunuyorum siz ne dersiniz bu konuda iyice aklım karıştı " rms derğerleri sürekli çıkışın verilebileceği watt değeridir.
    Max kaldırabildiği değer olan peak değerleri tahminimce dinleyeceğiniz elektronik müzik tarzlarındaki yüksek bas vuruşlarını kaldırabilme gücüdür. (ani çıkışlar)
  • daha anlayacağımız ifadeyle RMS değeri hoparlörün veya amplinin sürekli verebileceği max. değeri PMPO ise anlık verebileceği max. değeri ifade eder. pmpo önemsizdir ve kesinlikle dikkate alınmaz sistem toplanırken. rms değeri içinse herzaman hoparlörün değerinin (yani watt ını) bir miktar ampliden yüksek olması yeğlenir, hem hoparlörün hemde amplinin zorlanmaması için. Bass sesleri daha iyi almak ve tabiki tizleride, kompanent lerle beraberinde verilen aparat sağlar. Bu filtre alt frekans ve üst frekans sesleri ayrıştırarak gerekli hoparlöre gönderir. sizde kendi kompenentlerinizi kullanarak mevcut sisteminize göre çok daha iyi ve net ses dinlersiniz. yalnız amplisiz bir yere kadar.., çünkü cd playerınızın sesini belirli miktardan çok açtığınızda yine bass ve tiz seslerde bozulmalar, distorsion meydana gelir. kısaca Pmpo nun varlığını unutun ve sistemi tamamen rms değerleri üzerinden hesaplayıp öyle oluşturun. as'lolan RMS dir

• cevap için teşekkürler.arabamda iyi bir ses sistemi kurmaya çalışıyorum.uygun fiyatlarla ve kaliteli markalar kullanarak.bunuda deneme yanılma yöntemi uygulayarak yapıcam.ilk denemem sony yi takmam oldu ve iyi sonuç aldım. şimdi bas ları biraz daha güçlü alabilmek için önlere comp kullanacağım.jbl 506 ce modeli.fakat eski orjinal teybi kullanıp yine jbl marka bi amp kullansam.bu dinlediğim sesten daha iyi bir ses alabilirmiyim.
  • her ampli hoparlör çıkış seviyesinden sinyali desteklemez (zaten tercih te edilmez çünkü bu sinyal teyp tarafından üretilen dip gürültüsü distorsion gibi parazitler barındırır ve teyp in minik ampli si üretir bunu) ve çoğunlukla orjinal araç playerında ampli çıkışı yoktur ve orjinalliği bozmak istemeyen araç sahipleri bu yolu tercih eder. ( ayrıca jbl ler hoparlör çıkış seviyesinden beslenemiyorlar - pioneer lar besleniyor sanırım, onu bir araştırın) hoparlör çıkış seviyesinden bağlarlar amplilerini. eğer sizin orjinal teyp inizde ampli çıkışı varsa kullanın tavsiyem odur, mecbur değilsiniz. ama amaç mükemmele daha da yakınlaşmak.., eğer sony playerınızda ampli çıkışı varsa onu kullanın.
  • orjinal teyp amp çıkışı yok.aracım logan renault ların üzerinde buluna teyp ten. sony ye jbl compları direk bağlasam şu an ki durumdan farklı olur mu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.