Şimdi Ara

Jbl Go Bluetooth Hoparlör Siyah 99.90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
7.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sorsana arkadaşa evden dışarı çıkıyor musun, eşin dostun var mı diye? :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Funello F kullanıcısına yanıt
    Mesela öğretmenim ve sınıfta çocuklara etkinlik zamanlarında bol bol şarkı açmam gerekiyor. :) Kendinize bakarak nasıl genelleyebilirsiniz ki bir şeye ihtiyacın olup olmadığını? :) Okullarda çoğu öğretmenin bu hoparlörlere ihtiyacı oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    kibrit kutusu kadar bitane var elimde, hafta sonu adaya gittik. dağ bayır yürüyorduk hanımla. çantanın su bölmesine koydum hoparlörü, açtım müziği. hem yürüdük hem müzik dinledik.

evde de kullandığım azbriaz daha büyükleri var. pc ye ya da telefona bağlıyorum. mutfağa gidip bişeyler yapacaksam alıyorum aleti yanıma koyuyorum tezgaha müziğimi dinliyorum.

geçen hafta da tatile gittim bi otele, rus gençler almışlar elinde jbl charge'ı disko vs kapanınca sahile inip partilerine devam ediyorlar. evet bu paralara 1+1 2+1 vs kablo bağlantılı hoparlörler alınabilir, ama bunları alıup sağa sola götürme olayının tadı başka oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Mesela öğretmenim ve sınıfta çocuklara etkinlik zamanlarında bol bol şarkı açmam gerekiyor. :) Kendinize bakarak nasıl genelleyebilirsiniz ki bir şeye ihtiyacın olup olmadığını? :) Okullarda çoğu öğretmenin bu hoparlörlere ihtiyacı oluyor.
    mesele piknikçiyim ve rakı yudumlayıp cilalarken ibo dan arabesk lazım oldu
    değil mi hocam konuş allasen
  • Grundig Gsb 100 den iyi midir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amentus kullanıcısına yanıt
    şansımıza hocam daha çıkar illaki
  • benim bu hoparlörle farklı bir anım var;

bir akşam kız arkadaşımla her zaman buluştuğumuz sokağa varmadan tam dönemeçte otların arasına bu hoparlörlerden birisini yerleştirmiştim. Uzaktan onun geldiğini farkettiğimdede kendi sesimle kaydettiğim onun çok sevdiği bir şarkıyı açmıştım. Hala yüzündeki o şaşkınlığı unutamıyorum.

şimdi o kızla 3 yıldır evliyiz.
  • Forumda o kadar gereksiz var ki o gereksizler yerine bu cihazı yanıma alır gezerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140 olmuş, kaçırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 22 Temmuz 2019; 17:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Süper fırsat deyince 60-70'e indirecekler sandım.

Süper fırsat dediğin şöyle olmalı (Daha önce forumda paylaşılmış)

10 pound'dan 2 pound'a.
    burada 2 tl ye çikolata kalmadı be

• ormanda bayırda şunun sesini açmayın lütfen. kafa dinlemeye gidiyoruz gürültüden baş ağrısıyla dönüyoruz. gidin dağ evinizde dinleyin uzaklaşın insanlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AED07 -- 22 Temmuz 2019; 22:3:58 >
  • AED07 kullanıcısına yanıt
    tamamdır panpa

şaşırtıcı olan bu saçma mesajı 6 kişinin onaylamış olması. bisiklet turlarında gümbür gümbür çalan metallicayı hep beraber dinlemenin keyfini yanıt olarak kabul eder misin?
  • bangır bangır ses vercek bası orta halli bir ürün tavsiye edermisiniz? su geçirmez olmasına gerek yok.
    aux,usb ve bluetooth olmayan eski model bir araçta için uzun yolda müzik dinlemek için kullanılabilir. evin içinde bilgisayarın ne olduğunu bilmeyen yaştaki çocuklara şarkı açıp eğlendirmek için olabilir, yazmaya üşendiğim daha bir süre şey olabilir...
    oldukça faydasını gördüğüm, gündelik kullanımda ses kalitesini çok yeterli bulduğum bir alet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.