|
Bildirim
|
Piknikte kampda dağda telefonun sesinin yetmediği yerde arkadaşlarla partide bir çok kullanım alanı var.
Taşınabilir hoperlor gibi ciddi satisi olan sektöre "çok gereksiz ve anlamsız" demek gayet absürt bence. Kendi işinize yaramayan cihaz sanmayın ki başlarınında işine yaramıyor. |
benim bu hoparlörle farklı bir anım var;
bir akşam kız arkadaşımla her zaman buluştuğumuz sokağa varmadan tam dönemeçte otların arasına bu hoparlörlerden birisini yerleştirmiştim. Uzaktan onun geldiğini farkettiğimdede kendi sesimle kaydettiğim onun çok sevdiği bir şarkıyı açmıştım. Hala yüzündeki o şaşkınlığı unutamıyorum. şimdi o kızla 3 yıldır evliyiz. |
Almak için kendime neden bulamadığım için almıyorum. Neden bir insanın hoparlöre ihtiyacı olur sorusuna yanıt bulamıyorum maalesef. Evde bilgisayarda kulaklık var. Arabada araba ses sistemi var. Toplum içinde zaten kulaklık var bu gibi şeyleri nerede kullanıyorsunuz cidden
|
ormanda bayırda şunun sesini açmayın lütfen. kafa dinlemeye gidiyoruz gürültüden baş ağrısıyla dönüyoruz. gidin dağ evinizde dinleyin uzaklaşın insanlardan
|
uygun degil.
piyasada 120 tl ye bulunuyor zaten |
Ucuz diye her şeyi almasak daha da ucuzlayacak her ucuz şeyi almak hastalığından kurtulmanız dileği ile
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 22 Temmuz 2019; 15:47:49 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 22 Temmuz 2019; 16:37:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |