Şimdi Ara

Jbl Go Bluetooth Hoparlör Siyah 99.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
7.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jbl Go Bluetooth Hoparlör Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/jbl-go-bluetooth-hoparlor-siyah-p-EVBARTU03717?magaza=Hepsiburada

• benim bu hoparlörle farklı bir anım var;

bir akşam kız arkadaşımla her zaman buluştuğumuz sokağa varmadan tam dönemeçte otların arasına bu hoparlörlerden birisini yerleştirmiştim. Uzaktan onun geldiğini farkettiğimdede kendi sesimle kaydettiğim onun çok sevdiği bir şarkıyı açmıştım. Hala yüzündeki o şaşkınlığı unutamıyorum.

şimdi o kızla 3 yıldır evliyiz.
  • Nasıldır arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almak için kendime neden bulamadığım için almıyorum. Neden bir insanın hoparlöre ihtiyacı olur sorusuna yanıt bulamıyorum maalesef. Evde bilgisayarda kulaklık var. Arabada araba ses sistemi var. Toplum içinde zaten kulaklık var bu gibi şeyleri nerede kullanıyorsunuz cidden
  • Bence de gereksiz bir alet. Ne varsa eskilerde var. Hey gidi günler

• Funello F kullanıcısına yanıt
    Dağda bayırda, sahilde plajda, arkadaş grubu ile ya da eşinle kampta vs vs... En kötü yazlikta balkonda :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun degil.

piyasada 120 tl ye bulunuyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatları hakkında çok bilgim yok ama ürünü tavsiye ederim. bende kullanıyorum çok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper fırsat deyince 60-70'e indirecekler sandım.

Süper fırsat dediğin şöyle olmalı (Daha önce forumda paylaşılmış)

10 pound'dan 2 pound'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Temmuz 2019; 13:51:19 >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    bizim arkadaş da memnundur, "neye göre" memnunsun karşılaştırma yaptın mı dedim,

bendeki charge2 ile karşılaştırınca çöpe attı

tabi fiyat farkı çok fazla var onunla...

ne işe yarar diyenler için;

MAsaustu Pcimde kulaklık oyun için tamam da,

hep tek basınıza mı ses duyacaksanızı :) diğer işler için masaüstünde ses istediğimde bunların 3,5mm analog giriş çıkışın kullanıyorum
    piknik filanda iyi oluyor.
    Banyoda

charge2 seviyesinde birşey varsa TVye de tak mesela..
    bence her eve lazım.
  • çöppp alınmaz
  • Funello F kullanıcısına yanıt
    Piknikte kampda dağda telefonun sesinin yetmediği yerde arkadaşlarla partide bir çok kullanım alanı var.

Taşınabilir hoperlor gibi ciddi satisi olan sektöre "çok gereksiz ve anlamsız" demek gayet absürt bence.
    Kendi işinize yaramayan cihaz sanmayın ki başlarınında işine yaramıyor.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    ciddi mi bu vay arkadaş ekmek parasına hoparlör
  • bde B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz lafların hiçbirini ben kullanmadım. "Çok gereksiz ve anlamsız" nerede demişim veya hangi cümlemden o anlamı çıkardınız? Aksine soruyorum nerede kullanılabilir diye. Ters anlamayınız lütfen.
  • Ucuz diye her şeyi almasak daha da ucuzlayacak her ucuz şeyi almak hastalığından kurtulmanız dileği ile

• bde B kullanıcısına yanıt
    Gece geç saatte kulağımı ağrıtmadan ve içeri odada yatanları rahatsız etmeden film izleyebileceğim tek alet bluetooth hoparlör hocam. Yeri gelmemiş arkadaş tabi gereksiz görüyor cahilce bir kafa ve yaklaşım bence çok görmemek lazım.
  • Plajda, piknikte, topluma açık her yerde bangır bangır müzik dinleyenlerden gına geldi.
  • Hocam bende 139.90 görünüyor neden acaba , 99.90 olsa düşünebilirdim

edit: süper fiyat bitti yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 22 Temmuz 2019; 15:47:49 >
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    sepete ekledim 99. liradan. o esnada telefondan birşey bakıyordum 5 dakikada bitmiş. şansımıza dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Gece geç saatte kulağımı ağrıtmadan ve içeri odada yatanları rahatsız etmeden film izleyebileceğim tek alet bluetooth hoparlör hocam. Yeri gelmemiş arkadaş tabi gereksiz görüyor cahilce bir kafa ve yaklaşım bence çok görmemek lazım.
    bence senin bu kullanım amacın gereksiz. izledigin cihazin sesini kisip ayarlarsin. milleti rahatsız etmemek icin lüzumsuz harcama yapmışsın.

alet gereksiz degil ama sen gereksiz sekilde kullanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 22 Temmuz 2019; 16:37:3 >
  • Vay be 2 yıl önce 600₺ d&r'dan aldığımız hoparlörü 99.90₺ fırsat diye satmışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.