Şimdi Ara

JBL Flip 4 479 TL + kargo bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi hoparlör için bu kadar para vermeye gerek yok şahsen.

JBL işin üstadı evet ama bu paraya müzik seti alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

4.479 tl okudum bi an:)

3 seneye kalmaz vergi ve kurdan dolayı olacak olan o hocam :D
  • gerçekten alınır mı bu fiyata? acaba sene sonuna kadar düşer mi fiyatı?
  • Fiyat iyi ama alacaklar n11 den kupon alip 11.11 de daha uyguna getirebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonusbirkafa B kullanıcısına yanıt
    aklinizda bulunsun, turkiyede bisiyin fiyatinin indigini hic gormedim daima artar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence fiyat normal şuan abd'de 80-100$ civarında satılıyor.Ben 50$'a offerup'tan almıştım.Herkese tavsiye ederim.Charge 3 bi tık daha kaliteli ancak fiyat farkıda var tabii.Evde yarısına kadar bile açamıyorum.Gayet kaliteli bir ses tek sıkıntısı bass ayarlayamamak.Aslında 3.parti programlarla ayarlanabilir ama bu işlemin cihaz üzerinde yapılması daha iyi olurdu.Çünkü bazen gerçekten bass gereğinden fazla vuruyor.
  • JBL Flip 3'ü Almanya'dan 59 Euro'ya almıştım geçen sene.Yurt dışı indirimlerini takip edin derim.Flip 4'ün 3'e göre esprisi su geçirmez oluşu,ve çok çok az daha kuvvetli olan ses çıkış gücü...Cihazı alıp suya atmayacaksanız Flip 3 de düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bi hoparlör için bu kadar para vermeye gerek yok şahsen.

JBL işin üstadı evet ama bu paraya müzik seti alınır

Taşınabilir cihazlar biraz yüksekten uçuyor bu aralar nedense, sanki hergün piknikteyiz. Kış geldi kış, düşsünler artık

JBL Flip 4 479 TL + kargo bedava

• https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html
    Ses kalitesi çok iyi bir cihaz. 80 tl ye geliyor. Flip 4 ile illa fark vardır ama aradaki fiyat farkını düşünürsen kesinlikle değmez.
  • Amazon'dan Flip 4 satın aldım, 80$ + kargo/vergi gibisinden bir maliyetim oldu. Verginin 16 dolar (%20) olması lazımken 50 dolara yakın bir para aldılar, gümrük konusu çözüldükten sonra para iadesi alacağım kanaatindeyim. Açıkçası iade olsa bile bana maliyeti 380 lira ki, o sırada 479 TL'ye bulsam alır geçerdim.

Cihaza gelince, öyle böyle güzel değil, birisinin alıp da pişman olacağına çok ihtimal vermiyorum. (Ben özellikle duşta kullanmak için aldığım için su geçirmezlik benim için önemliydi.) Sadece yarım kiloya yakın ağırlığı ile "cebime atıp sahile götüreyim de milletle dinleyelim" denebilecek bir cihaz değil o kadar.

Bu arada, linke tıkladım da fiyat 520 lira gözüküyor, öyle olunca fiyat eskisi kadar cazip değil gibi.
  • kHanTW kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz buhardan da etkilenmiyor mu acaba? Duşta kullanırken malum buhar falan girer aletin içine..
  • Bir şey olacağını sanmıyorum, sonuçta alet suyun 1 metre bile altında çalışıyor, dahası Türk hamamına sokmuyoruz, o kadar da ciddi buhar olmuyordur.
  • Bugün 2 cihazla dual performansını test edeceğim. Buraya yazarım.

Edit:

Test sonucu baya tatmin edici. Cihazlar çok kolay bir şekilde eşleşti, tüm tonlar çok dengeli ve son ses dahi bozulma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 4 Kasım 2017; 19:37:17 >
  • xtreme serisini 600 tl altına yakalayabilen olursa mutlaka paylaşssın...
    charge mış flipmiş harman mış hikaye :P
    2 xtreme le konser verilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

xtreme serisini 600 tl altına yakalayabilen olursa mutlaka paylaşssın...
    charge mış flipmiş harman mış hikaye :P
    2 xtreme le konser verilir :)

xtreme modelini 600tl ye alırsan bana yaz 10 tana alacam

çok kral alet
  • bu arada hepsiburada geçen seneki gibi blackfriday yapacak sanırım. bekleyin Cuma'yı
  • https://www.samsungwa.com.tr/flip4-bluetooth-speaker-3

429 tl şu an burada hediye çekiyle.

https://www.samsungwa.com.tr/GiftCardGift/Index hediye çeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 13 Aralık 2017; 2:11:57 >
  • Hediye çeki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.