Şimdi Ara

Jazz note colt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 450den başlayıp 600kya kadar otomatik benzinli vede mecburiyet olursa LPG'li düşünüyorum.fiyatlara bakıp favorilere eklediğim var.ama tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.şekil olarak en hoş jazz görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

elbette arada farklar mevcut.

ben 172.0000 km mitsubishi colt 1.3 amt kullandım. colt hakkında bu forumda benden daha yetkin birisini bulmanız zor.

note hakkında çok bir bilgim yok ama jazz ve coltu karşılaştırabilirim.

jazz ın üstün olduğu noktalar yakıt tüketimi ve bagaj genişliği iken, coltun üstün olduğu noktalar motor gücü ve fiyat tı.

jazz cvt ile gelirken colt o zamanlar yeni çıkmış olan yarı otomatik şanzımanların belkide en başarılısı ile getrag üretimi 6 ileri amt şanzımanla geliyordu.

jazz yokuşlarda geri kaçırmazken, colt malesef el freni ile kalkış gerektirmekte.

fakat buna karşılık mekanik bir vites kutusuna ve bir debriyaj robotuna sahip olduğu için daha sorunsuz ve net tepkileri olan bir şanzımana sahipti.

ayrıca jazz 1.4 100 hp iken ( sanırım) colt 1.3 95 hp idi.

o dönemki colt üretim kalitesi olarak üst düzey bir araçtı, mersedes mitsubishi ortaklığında eski volvo fabrikalarında smart for four ile ortak üretilmekteydi.

5 yıl motor-12 yıl paslanmazlık garantisine sahipti.

2005 yılında esp, sunroof ve ısıtmalı koltuklar sunabilen sunan bir b segmentiydi.

iç hacmi olağan üstü genişti. arka koltuklarda bacak bacak üstüne atabilirdiniz.

arka koltukları çok modülerdi makyajsız kasa için konuşuyorum kayabilirdi-yatabilirdi veya komple sürücü tarafından kolayca çıkartılabilirdi.

şanzıman motor uyumu harikaydı tam bir asfalt faresi idi. 95 hp ve 950 kg ağırlığı vardı.

jazz a çok benziyordu ama jazzdan en az yüzde otuz daha ucuzdu.

ikinci elde de öyledir diye düşünüyorum.

ben temiz bir colt alırdım, baktıracağın tek yer debriyaj motorunun aktüatörü en son ne zaman değişmiş o olurdu. o da kolayca değiştirelebiliyor zaten.

172000 km de yaptığım tek masraf buydu arabaya standart bakımları harici.

hayırlı günler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Eline sağlık abi.çok aydınlandım

lpg'li bir note hem tam otomatik şanzımanı hem parçası ustası kolay bulunabilir renault 1.6 motoruyla öne çıkıyor. Note'un renault amblemli versiyonu modus için de aynı şeyler geçerli.

ayrıca o paralara alınabilecek olan 2004-2005 mercedes a classlar da benzeri konseptte ve son derece kaliteli üretimlerdir.

• ben olsam o fiyatlara daha yüksek model daha düşük km 0.9 symbol-linea-punto-c elysee bakarım.

note ve colt'u şu piyasada 3 ayda zor satarsın, jazz iyidir ama piyasası aşırı balon.

15 yıl önce açıldı
    Symbol? Jazz? Accent Blue motion?
    15 yıl önce açıldı
    Accord-Civic..hangisi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temiz, fiyatı abartılmamış note 1 günde satılır.

2 yıldır takip ettiğim bir araç. o fiyat bandında temiz, sorunsuz şanzımanlı başka araç yok.

akrabada var 8-9 yıldır sorunsuz biniyorlar.

0.9 symbol den hızlı satılır diye düşünüyorum. devir otomatik araçların devri

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line | 2022 Egea 1.3 Easy Plus |
    • 2011 Mazda 3 1.6 impressive Otomatik (Mevcut araç)
    • 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
    • 2022 BMW 320i G20 M Sport (Mevcut araç)
  • Teşekkürler arkadaşlar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.