Şimdi Ara

Nissan Note

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi de nissa note ler dikkatimi çekmeye başladı. Fakat bu araçlar hakkında yeterli bilgi sahibi değilim. Bilen kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Ayrıca 2006-2007 otometik tekna olanlarına nekadar verilmeli?

1.5 dci olanlar 85hp 200nm
    1.6 olanlar 110 hp lik reno motorları kullanıor

Alteayı almadan önce dizellerine bakmıştık
    altea 2006 1.9tdi 26500 e aldık
    note u alsak alsak 1-2000 tl düşüğe bulabilirdik

ama içine oturunca bariz kalite farkı var aynı olmasada yakın sınıflar

ön bölüm oyuncak gibi gelmişti
    bayanlar için daha ideal gibi duruyor

ama tercih edilmeyecek alınmayacak araba değil
    en zından micra ya 10 kere gelir

Orijinalden alıntı: atartutar

notel ler tamamı ile reno üretimi mi acaba

hayır motoru renodan alır
    seat skoda da vw motoru vardır
    opel 1,3 dizellerde fiat motoru vardır gibi bi ton kombinasyon olabilir

bu kötü birşey değil zaten
  • quote:

anladım peki otomatiklerin şanzmanı da mı renodan acaba
    reno servisi olan bir arkadaşım var reno otomatikten kesinlikle uzak dur diyor

doğru demiş
    yakıt sarfiyatı fazla bi otomatik
    manueli dah mantıklı olabilir
    NİSSAN Qashqai
    19 yıl önce açıldı
    .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nissan ile Reno tamemen farklı iki markadır. Reno Nissan hisselerinin bir kısmına sahip olduğu için Avrupa pazarına uygun dizel motorlarını Renodan almaktadır. Renoda bazı teknolojilerini Nissan dan alır. Ama kendi araçlarındaki uygulamaları ve Nissan araçlara uyarlamaları farklıdır.
    Nissan dünyanın en büyük üreticilerinden biridir. Reno tüm dünyada geçen sene 2,5 milyon araç satarken , Nissan 4,5 milyon civarında araç satmaktadır. Ayrıca Nissan kendi araçlarını kendi üretir. Note'ler İngiltere'de üretilmektedir. Sunderland'taki Nissan fabrikası Avrupanın en büyük üretim kapasitesine sahip otomobil fabrikası idi bir ara.
    Notu'u beğendiyseniz gidin alın. motor şurdan, vites burdan gibi konulara takılmayın.
  • Fakat otomatik renolar servisin verdiği bilgiye göre sürekli sensör arızaları veriyormuş. Sürekli şanzman basınç sensörü bozuluyormuş. Eğer notenin şanzımanı renodan alınma ise aynı arızalar onda da görülecektir.
  • Reno araştırmadım amacım nissan hakkında bilgi almak. Fakat motor renonun olunca şanzmanda renomu diye sorum. Çünkü reno otomatiğinin nekadar problemli olduğunu biliyorum.
  • Bir yıldır eşimde sorduğunuz arabanın aynısı var 2006 note 1.6 tekna araba çok güzel motor şanzımanda bir problem yok şehiriçinde kullanımı çok zevkli yerden yüksek süspansiyon yumuşak içi çok ferah kendi arabam c sınıfı ama note da daha ferah hissediyorum kendimi koltuklarlar ileri geri kayıyor bagaj kullanışlı, cd changer güzel hoparlör ses sistemi b sınıfı bir arabaya göre fena değil aracın eksi yönleri öncelikle yakıt biraz fazla, ianjıman 4 ileri olunca acemi biri özellikle eşim gibi acemi biri şehiriçi 10-11 litre yaktırabiliyor, ama ben kullanınca 8-9 litreye düşürebiliyorum, onun dışında aracın göüğs ve kapı içlerinde kullanılan malzeme sert plastik çukurlarda hafif çıtırtı vari sesler olabiliyor teyp kapalı iken rahatsız edebilir onun dışında ikinci el alınacak güzel arabaların başında gelir kanaatimce. yakıt sorun olacaksa kesinlikle dizelini alın.

Dağ taş heryere sürebileceğiniz, sürüş dinamikleri iyi, kullanımı zevkli, şanzıman, vites geçişleri , direksiyonu çok güzel bir araç.

İçinin genişliği, şehir içi atak sürüşü çok iyi.

Her aracın olduğu gibi ufak tefek eksiklikleri var , ama bunlar bu kalitede bir aracı bu fiyata alıyorsanız önemsenmeyecek özellikler.Kronik sorunu olmayan bir araç

http://www.adac.de/infotestrat/unfall-schaeden-und-panne/pannenstatistik/suchergebnis.aspx?pklid=2&pstatid=3&ReturnUrl=5uEyBA6KBgNKCARK55ZyBARCzNqr0u23BTXFzyqpzAcxCLRyzAa1CLRyzAZyC5X3xLErxLEz5GXFBARpzocy0gN8ym68C5X3xLE4HeN_

http://www.whatcar.com/car-reviews/search?dimensionIds=368&dimensionIds=311

• quote:

şanzman reno mu biliyormusunuz?

sadece dizel motor renonun benzinli motor ve otomatik şanzıman nissannın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.