Arkadaşlar elimde aşağıdaki özelliklerde 1997'de alınmış Jazz-Js300 speaker var. Elektrik bağlantısı olduğundan ötürü kendinden amfili diye tanımlıyorum, umarım doğrudur. Sol kolon, amfili olan esas kolona lale jak ile giriş yapıyor. Ayrıyetten 3.5mm diye adlandırılan standart pc bağlantılarında kullanılan yapıda bir subwoofer çıkışı var.
Elimde bir de Bekonun ev sinema sisteminden çıkma 100watt 3ohm (45hz-250hz) woofer ( pasif ve metal lale jaklı ) var. Ben bunu amfili küçük speakerıma lale jaklı sol çıkışından bağladım ve ses aldım. Fakat tabi sol speakerı bağlamaya yer kalmadı. Acaba diyorum subwoofer'ın metal lale jakını kesip standart 3,5mm jak bağlasam sub çıkışından bağlayabilirmiyim. Yakarmıyız aletleri Acaba diyorum
Jazz Js-300 Power Output 14 watts RMS per channel, 28 watts total power (14w+14w) at 10% THD Frequency Response 50Hz to 20,000Hz Driver Configuration One 3" woofer, one 3" midrange driver, one 1" high frequency tweeter Input Impedance 4 ohms Controls Power, Volume, Treble, Bass, Balance, Mute 3D Adjustment Controls 3-position 3D switch with Music, Theater and Game settings, 3D on/off switch Inputs Audio Input 1: 3.5mm mini stereo input Audio Input 2: RCA left/right inputs Microphone: 3.5 mini stereo pass-through to sound card Outputs Subwoofer: 3.5mm mini stereo output Headphone: 3.5mm mini stereo output Dimensions 127x280x127mm, 5"x10"x5" (WxHxD)
quote:
Acaba diyorum subwoofer'ın metal lale jakını kesip standart 3,5mm jak bağlasam sub çıkışından bağlayabilirmiyim.
bağlamak yasak değil, tabiki bağlarsın. duyulur duyulmaz (insan kulağı işitme eşiğinde) bir ses alırsın. bu nedenle olmayacak duaya amin vaziyetindesiniz. bu iş için düşük frekans tepkisi iyi olan bir mono anfi kullanmalısınız.