Şimdi Ara

JAVA için HAVA DURUMU programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz (yada şimdi duyduğunuz ) gibi symbian için hava durumu programları war waptan güncellenen acaba bunun java için olanıda waarmı çok süper olur warsa teşekkürler şimdiden

• cok zor dostum ya keşke olsa dimi
  • walla öyle bişe olsa warya efsane olur ama bnce wardır ya son zamanlarda symbian için olan bütün programların javalarınıda yaptılar ondan ben bir şekilde bulabileceimiizi düşünüyorum
  • Java için böyle bir programın olduğunu sanmıyorum.
  • getjarda var..ama tr hava durumunu buluyor mu bilmem
    ben bi ara atmıştım telefona..açılmıştı ama kullanmamıştım..kontörüm yoktu o zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Haziran 2006; 11:27:59 >
  • işte yardımlaşma budur arkadaşlar!!! arkadaş sayesinde getjardan süper bi hawa durumu programı indirdim "meteo" adında we şehir ismini yazıyon ist yazdım hemen buldu we 3 günlük durum weriyo şu an bilg.imdeki hava durumu 23 derece dio meteo programıda 22 dedi 5 saniye wapa bağlanıp söylüyo we sonra kendi otomatik kapanıyo wap boşuna parada yazmıyo herkese tawsiye ederim java gerçekten artık symbianı aratmıyor süper bi durum bu
    quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

getjarda var..ama tr hava durumunu buluyor mu bilmem
    ben bi ara atmıştım telefona..açılmıştı ama kullanmamıştım..kontörüm yoktu o zamanlar

• quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

işte yardımlaşma budur arkadaşlar!!! arkadaş sayesinde getjardan süper bi hawa durumu programı indirdim "meteo" adında we şehir ismini yazıyon ist yazdım hemen buldu we 3 günlük durum weriyo şu an bilg.imdeki hava durumu 23 derece dio meteo programıda 22 dedi 5 saniye wapa bağlanıp söylüyo we sonra kendi otomatik kapanıyo wap boşuna parada yazmıyo herkese tawsiye ederim java gerçekten artık symbianı aratmıyor süper bi durum bu
    quote:

senin adına sevindim..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yawww ne gerek hava durumu vs.. yapmayın gözünüzü seveyim telefon hava durumunu gösterse çokk mu güzel bi özellik olacak... Telefon adı üstünde TELEFOn bırakın artık böyle abu abuk programlarla uğraşmayı ...
  • bencede bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

arkadaşlar yawww ne gerek hava durumu vs.. yapmayın gözünüzü seveyim telefon hava durumunu gösterse çokk mu güzel bi özellik olacak... Telefon adı üstünde TELEFOn bırakın artık böyle abu abuk programlarla uğraşmayı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

arkadaşlar yawww ne gerek hava durumu vs.. yapmayın gözünüzü seveyim telefon hava durumunu gösterse çokk mu güzel bi özellik olacak... Telefon adı üstünde TELEFOn bırakın artık böyle abu abuk programlarla uğraşmayı ...

gerçektende gereksiz bişey ama bizim için... bazıları için önemli olabilir.
  • Olsaydı güzel olurdu
  • varmış saten
    quote:

Orjinalden alıntı: Dussokagi06

Olsaydı güzel olurdu
  • Get jar güzel bir site bende ordan bayaa geçindim ama bazen bozuk çıkabiliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

işte yardımlaşma budur arkadaşlar!!! arkadaş sayesinde getjardan süper bi hawa durumu programı indirdim "meteo" adında we şehir ismini yazıyon ist yazdım hemen buldu we 3 günlük durum weriyo şu an bilg.imdeki hava durumu 23 derece dio meteo programıda 22 dedi 5 saniye wapa bağlanıp söylüyo we sonra kendi otomatik kapanıyo wap boşuna parada yazmıyo herkese tawsiye ederim java gerçekten artık symbianı aratmıyor süper bi durum bu
    quote:

nasıl yani bedava mı yuh!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.