Şimdi Ara

Pc'de bir programı gizli çalıştırmak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oynadığım bir oyunda uygulama açıkken bazı programları açmamız engellenmiş, nasıl bir tarama yapyırsa ben programların özelliklerine bile girsem oyundan atılıyorum malesef.

Ben bu programları taramadan nasıl geçirebilirim yada mümkün mü böyle birşey ?
    Mesela ek olarak açmak istediğim program exe dosyası bunu farklı bir şekilde açabilir miyim ?
    Kısacası taramayı geçmenin yolu varmıdır :)

• chabie C kullanıcısına yanıt
    Biraz anladığıma göre hile kullanmak için soruyorsunuz eğer online oynuyosanız çok zor ama herşeyin bi yolu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile demesek de olabilir, aslına bakarsanız çoğu şahıs ghost mouse gibi programları kullanıyor ancak ben genelde gelemediğim için pc başına kullanımda sıkıntı çekiyorum.

Mevcut olan programı yasakladılar daha önce ancak atıyorum o programı aynı şekilde A yerine B diye göstermemiz mümkün mü ?
  • Mümkün. Zhider mıydı neydi. Tam hatırlamıyorum. Knight online oynarken Hileyi gizlerdim çalışırdı. Programın adı hide ile başlıyordu:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak programı bulamadım ama " görev yöneticisindeki işlemlerden " gizlemeyi bulamadım bir türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.