Şimdi Ara

*** JASPER 60 GB PRO XBOX 360 SIFIR ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsol İngiltere den gelmiş olup açılmamış ambalajında güvenlik bandı dahi üzerindedir.60 GB PRO Modeli olup konsolun üretim tarihi 05/01/2009 dur ve JASPER boardludur.Konsol PAL versiyondur.Henüz ambalajından çıkartılmadığı için FW yapılmamıştır.Yanında yine orjinal ambalajında Tom Clancy's H.A.W.X oyunuyla beraber verilecektir.

KONSOL TİCARET İÇİN BU İŞİ YAPANLARA SATILMAYACAK OLUP MESAJLARIDA CEVAPLANMIYACAKTIR.

Takas düşünülmeyip,oyunsuz olarakda aynı fiyattır.

730 TL

İLETİŞİM MSN : atleticos@hotmail.com

NOT: Cihazların fişleri İngiltere uyumlu olduğu için elektrikçilerde 2-3 TL ye satılan aşağıdaki resimde görülen türde bir adaptöre ihtiyaç vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 28 Mart 2009; 1:26:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba dostum pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espana -- 28 Mart 2009; 1:09:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: espana

merhaba dostum pm attım

Pm cevaplandı.

• tarafımca alınmıştır
  • Konsol espana nickli arkadaş tarafından bir arkadaşına alınmak üzere yarın öğlene kadar rezerve edilmiştir.

• hayırlı olsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: atleticos

KONSOL TİCARET İÇİN BU İŞİ YAPANLARA SATILMAYACAK OLUP MESAJLARIDA CEVAPLANMIYACAKTIR.

fiyat iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakalım bunlar ne zaman 3 k vermeye başlayacak falconlarda 5-6 ay iyi gitmişti
  • quote:

...Siz sanırım ticari amaçla satmıyorsunuz..Madem bu kadar hassassınız aldığınız fiyata verin cihazlarıda insanların gönlü olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

quote:

...Siz sanırım ticari amaçla satmıyorsunuz..Madem bu kadar hassassınız aldığınız fiyata verin cihazlarıda insanların gönlü olsun

1) Neden bu yazdığımdan sen üzerine alındında yorum yapma gereği duydun.
    2) Bu işi ben ticari amaçla yapmıyorum diye bir şey yazmışmıyım ilanda,ben öyle birşey hatırlamıyorum.
    3) Ben şimdiye kadar kimsenin 700-750 TL ye sattığı ürünlere 550-600 Tl vereyim diye mezarcılık yapmadım.(Üzerine alınan alınabilir)
    4) En önemliside ürünü benim aldığım fiyata satıp satmamam kimseyi ilgilendirmez ancak sen ne zaman forumda aldığın ürünleri aldığın fiyata satarsan bende o zaman aldığım fiyata veririm.

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur......

• Öyle birşey hiçbir zaman olmadı olmayacakda...Çünkü ben forumdan aldığım hiçbir ürünü burda satmıyorum...2 hafta içinde 10 a yakın cihaz aldım belkide ama daha ilanım bile yok
  • 1) Neden bu yazdığımdan sen üzerine alındında yorum yapma gereği duydun.
    2) Bu işi ben ticari amaçla yapmıyorum diye bir şey yazmışmıyım ilanda,ben öyle birşey hatırlamıyorum.
    3) Ben şimdiye kadar kimsenin 700-750 TL ye sattığı ürünlere 550-600 Tl vereyim diye mezarcılık yapmadım.(Üzerine alınan alınabilir)
    4) En önemliside ürünü benim aldığım fiyata satıp satmamam kimseyi ilgilendirmez ancak sen ne zaman forumda aldığın ürünleri aldığın fiyata satarsan bende o zaman aldığım fiyata veririm.

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur......

tam benim demek istediklerimi yazmışsınız.gerçekten tüm yüreğimle tebrik ediyorum.
    bu gibi arkadaşlardan açtığım her ilana absürt teklifler geldi.bana bu teklifleri yapanları da isim olarak çok iyi biliyorum.
    ama isimlerini vermek istemiyorum.onlar kendilerini iyi biliyor.
    burda sıkışıp piyasasından aşağı malını satmaya çalışan kişilere bu açıkgözler komik rakamlar teklif ediyor.
    herkez iyi biliyorki bir ilana istenen fiyattan daha aşağı teklifler geldikçe satıcı ürünü istediği fiyata yada yakın bir fiyata
    satamıyor.ilanı inceleyenler verilen tekliflerin aşağı olduğunu gördükçe mal istenen fiyatı hak etse dahi aşağı alınabileceği
    önyarıgısına varıp satılan ürünü almakta tereddüt ediyorlar.
    bu gibi mezarcılar bunu herkese yapıyor.isimleride belli bunların.
    xbox 360 için burda 1 hafta ilanda kalan 20 gb hdd ye bu gibi insanlardan çok komik rakamlar geldi.
    ürünü gg. üzerinden 73 tl ye sattım.bu mezarcılarsa en fazla 50 tl önerdiler.komik işte.alıp satacaklar.
    benim malımın üstünden para kazanacaklar.komedi gerçekten.
    arkadaşım fiyatın gayet güzel.zaten satılmış ürün.
    sen istersen yurtdışından ürünü 400 tl ye al kimseyi ilgilendirmez.
    satabildikten sonra istersen üstünden 2 kat kar et kimseyi ilgilendirmez.
    mezarcılar ve satıcılar size sesleniyorum burası ticarethane değil.
    burası forum sitesinin 2.el bölümü.burdan uzak durun.
    yada kişilerin ilanlarına fiyat kırıcı mesajlar yazmayın.
    kişilerin haklarına saygılı olmayı deneyin.

• arkadaşlar bence şunu unutmayın ki eğer burada satıcılar olmasa, rekabet yaratmasalar burada ürünleri istediğimiz fiyata satmamız çok daha zor olur.

ayrıca ticaretin de utanılacak tarafı yok ahlaklı yapıldığı sürece :) ancak buradan 2.el temiz mal alıp, sıfır diye dışarıda satan olursa ona
  • Konuyu uzatmanın bir anlamı yok,konsol espana arkadaşa satılmıştır.Hayırlı olsun der herkese hayırlı alışverişler dilerim...

• :) iyi anlatmışsın atleticos forum mezarlıcılarla dolu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.