Şimdi Ara

Jason Tahincioğlu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türkler bu işleri beceremiyorlar belli. yetenek lazım bunlarda sadece torpil var. ama yeni kuşak bunu değiştirecektir eminim.
  • yaptıkları şişiriliyor(ne yaptıysa)

arkasında doğan medya grubu olduğu sürece siz burada ne deseniz jason t. akıllanmaz.
  • GP2' de bu sezon puan alamayan tek pilot olduğunu da biliyor musunuz?
  • Yarışını görmeden önce gelecek vaadeden bir plot olduğunu zannediyordum. Öyle söylüyordu tv'ciler. İlk yarışlarını da izlemeyip kendi ağzından duymuştum neden puan alamadığını cnntürk ekranından.

"kendi çabanızla hiç araç geçtiniz mi hayatınızda? Yoksa babanız parası yettiğince öndeki plotlara bırakın geçsin, hevesini alsın mı diyor?" diye sormak isterdim.

Kaabiliyetsiz olduğu apaçık. Bir sporcu kaabiliyetliyse bunu 15 yaşında bile belli eder. Kişi 15'nde neyse 30 yaşında da odur. Oturup evde bilgisayarda araba yarışı yapsa hiç değilse elaleme rezil olmayacak.

etusch
    quote:

Ülkemiz herşeyde başarı bekliyor ama iş vermeye gelince kimsenin eli cebine gitmiyor. Bir fransa bisiklet turu gibi bisiklet turumuz bile yok.Yuh yani daha ne denir.Spora ilgi sıfır spora destek - (sıfırın altında ) 100.

PO'nun bu arada genç yeteneklerimizi keşfetmek için organizasyonlar yapmasını beklerdim. Bu olmayınca belli bir zümrenin yapabildiği bir hobi halini alıyor yarışabilmek. Bir sürü yetenekli gencimiz de keşfedilmediği için minübüsçü, kamyoncu oluyor sonunda.

Devletin yaptığı da her etkinlikten her fırsatta rant elde etme uğraşı. İnsanların motor, araba, bisiklet tutkusu kullandıkça gelişebilir. Bir yarış bisikletinin 7-8 bin euro olduğunu, motorlara %40 kdv ödendiğini düşününce kimseden çok şey beklemek de hayal oluyor. Ortaya da ya zar zor sivrilen isimler ya da Ceysın gibi sivriltilen biber turşuları çıkıyor.

Aklıma bir tek Brisa'nın bisiklet sporuna katkıları geliyor. Motor dünyasında PO'nun adımı dünyaya açılım adına önemli bir adım oldu. Buna da şükür.

• po nun yaptığına neden şükredelim ki.
    bizim insanımız önemli bir şey yapamadı diye po nun yaptığı şeylere şükür mü edeceğiz.
    adamlar yaptıkları zaman tam yapsınlar ,şükür ettirecek kadar değil.

ayrıca bu po denen şey sadece türkiye de hizmet etmiyor mu?

eğer sadece türkiye de hizmet ediyorsa neden uluslarası bir yarışmaya sponsorluk yapıyor.
    bugün f1 de sponsorluk yapan şirketlerin hepsi uluslararası şirket.

po kendini türkiye ye tanıtmak için uluslarası bir yarışmaya sponsorluk yapması onların en büyük hatalarıdır.
    ya da bilerek ,göz boyamak için yapıyorlar.

bakmayın jason a o zaten türk değil.ben jason adında türk ismi duymadım.
    yani boşuna üzülmeyin bizi rezil etti diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sumituran

Yasalar der ki: "T.C Devleti Kimliği taşıyan herkes Türktür!" Aksini iddia etmeniz suçtur!

Jason Tahincioğlu' nun annesi İngiliz' dir ve muhtemelen bu nedenle çocuklarının isimleri İngilizce soyisimleri ise Türkçe. Bunda ne var? İsteyen çocuğuna istediği gibi bir isim koyabilir. Bunu nüfus müdürlüğü kabul etmiş, yasalar onlara bu hakkı tanımış. Kimse buna karışamaz.

Ayrıca siz bir ismi duymadınız diye de Türk olmadığını iddia edemezsiniz.

Jason Tahincioğlu kaskında ve tulumunda Türk bayrağı taşıyan ve cüzdanında da T.C. Kimliği taşıyan bir pilottur.

Ayrıca PO' nun yaptıklarına şükredin. Çünkü bu zamana kadar kimse onun yaptıklarını bile yapmıyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

türkler bu işleri beceremiyorlar belli. yetenek lazım bunlarda sadece torpil var. ama yeni kuşak bunu değiştirecektir eminim.

yetenek kavramını ırk konusuna indirmen yanlış doğru düzgün türk bir pilot olmamasının nedeni türkiyede motorsporları altyapısının bulunmaması....

türkiyede doğru düzgün motorsporu olmadığı için buraya fazla para akıtılmadığı için pilot çıkmıyor...

bu biraz halkın ekonomik düzeyiyle de alakalı tabi. challenger'in dediği gibi biraz da zengin sporu yeteneğini kanıtlayana kadar senin para dökmen gerekiyor

böyle olnca da tabi türkiyede sadece çok az bir kısım bu spor dalıyla uğraşabiliyor, uğraşanların coğunda da amaç hobiden öteye gitmiyor... türkiyede kaç

kişinin hayalidir ki ileride cok büyük bir pilot olmak hem kaç tane çocuğa babası 4. yaşgününde sürmesi için araba hediye etmiştir ki...

• Hocam birincisi PO pilot yetişiriyor. 25 tane 9 yaşında çocuk PO sponsorluğunda bir çok organizasyonda yarışıyor. Alt yapıdan getirtecek bence PO genç pilotları
    Ayrıca PO sadece Türkiye'de hizmet veriyor. Bu prestij meselesi. Bence haklı ve güzel bi reklam tarzı.
    Ayrıca PETRONAS dünyanın herhangi bi yerinde hizmet veriyor mu ? Ama adamlar Sauber'e sponsor. Sepang GP'sine sponsor oluyo vs.

Bu işler böle
  • Tek sorumlu PO tabi Mümtaz Tayincioğlu da etkil olmuştur. Turk pilot olsun anlayışından çıkılarak adım atılmak istenmiş ama başarılı olmamıştır.Pilotajı kötü olduğu kesin televizyonda artis, havalı görünüyor gerçekte de öyle. Pistte gördüm fazla havalı geldi.Pek sevemedim açıkcası.
  • ceysına reno f1 aracını verseler yine 1 tane gp2 aracını geçemez gibime geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: etusch

ben iddia ediyorum kardeş kendimede güveniyorum.geçerim geçemem ayrı mesele.

yanlış anlama ben 100mt.de geçerim.
    bir de geçerim geçemem ayrı mesele niye diyorsun o kadar iddialısıysan geçiver bi zahmet.ama GP2 bile olsa o aracı kullanabilirim diyorsan ohoo o kadar adam çok.oke.
  • quote:

ceysına reno f1 aracını verseler yine 1 tane gp2 aracını geçemez gibime geliyo

valla ben de aynı şeyi yazmayı düşünüyordum. f1 araçları aşağı yukarı 5 saniye civarında hızlı gidiyor. Belki GP2 araçlarıyla rekabet bile edebilir bu sayede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Orjinalden alıntı: sumituran

Yasalar der ki: "T.C Devleti Kimliği taşıyan herkes Türktür!" Aksini iddia etmeniz suçtur!

Jason Tahincioğlu' nun annesi İngiliz' dir ve muhtemelen bu nedenle çocuklarının isimleri İngilizce soyisimleri ise Türkçe. Bunda ne var? İsteyen çocuğuna istediği gibi bir isim koyabilir. Bunu nüfus müdürlüğü kabul etmiş, yasalar onlara bu hakkı tanımış. Kimse buna karışamaz.

Ayrıca siz bir ismi duymadınız diye de Türk olmadığını iddia edemezsiniz.

Jason Tahincioğlu kaskında ve tulumunda Türk bayrağı taşıyan ve cüzdanında da T.C. Kimliği taşıyan bir pilottur.

Ayrıca PO' nun yaptıklarına şükredin. Çünkü bu zamana kadar kimse onun yaptıklarını bile yapmıyordu.

iyide bana bizden biri gibi gelmiyor ismi yabancı konuşması farklı.zaten cocugunun ismini yabancı bir isim vermeleriden ne kadar turk oldugu belli. ben onu son sırada gorunce seviniyorum
    po dan da hiç bi ürün almam tesislerini gorme fırsatı yakaladım oldukça ilkel sakın sakın yaglarını falan almayın.Milleti keklemek içi uluslar arası organızasyona sponsor oluyorlar ama uluslar arası kalitede ürünleri yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.