belki adamın arabasında cdçalar var , adam müzik dinleye dinleye GP2 nin tadını çıkara çıkara yarışıyordur. ne biliyorsunuz... dokunmayın çocuğa....
yarışları izliyorum da bileğinin hakkıyla birini geçtiği yok ya önündeki yarış dışı kalacak ya da pite girecek de bizimki öyle geçecek.
Hakkaten ha , İsmide falso çok sinir oluyorum bu adama ve yorumlarına ya.
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
jason önce Türkçe konuşmayı öğrenecek ondan sonra yarış pilotu olacak.
ayıp be insan şu yaşına kadar Türkçeyi öğrenemez mi
bi de yorum yapıyo yaf.. bu adamı süsleyip püsleyip karşımıza oturtan medyaya ban huleeayynn..
Sonuç olarak: Jason'dan cacık olmaz.
Adam bir sonraki yarışta bşr sürpriz yapıp ilk 3'e girerse..olmaz demeyin olur olur.. Bütün Türkiye ayağa kalkar.. Buradakilerin %90'ı da dönme dolap gibi 360 derece olurlar... Biz böyle milletiz işte..
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE Adam bir sonraki yarışta bşr sürpriz yapıp ilk 3'e girerse..olmaz demeyin olur olur.. Bütün Türkiye ayağa kalkar.. Buradakilerin %90'ı da dönme dolap gibi 360 derece olurlar... Biz böyle milletiz işte..
Keşke öyle bişey olsa da biz 360 derece dönsek önemli değil. ama bu ihtimnal 5-6 sene sonra gibi görünüyor.(hani rakipleri yaşlanıp da yavaş kalınca)
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
Adam bir sonraki yarışta bşr sürpriz yapıp ilk 3'e girerse..olmaz demeyin olur olur.. Bütün Türkiye ayağa kalkar.. Buradakilerin %90'ı da dönme dolap gibi 360 derece olurlar... Biz böyle milletiz işte..
Bir raslantı veya süper bir araca sahip olması dışında böyle bir şeyin olacağını hiç sanmıyorum. Ek olarak, kendisi hakkındaki görüşlerim de değişmeyecektir.
takım arkadaşı birinci olabiliyo yani sonunculuğu arabasından değil. zaten kafa karıştıran da o. derecesi önemli deil ii yarışsın ilerde puan alsın podyuma da çıksın eyw.
ama takım arkadaşı 1. olurken bu adam sondan 2. oluyo
Hiç motor sporu deneyimim yok.Ama araba kullanmayı biliyorum. Bana onun şansını versinler yarısı maaşa hatta çeyreği en az onun yaptığını yapmayı iddia ediyorum. Bir kaç yarış sonunda yapamazsam Ücretsiz beş yıl fms de her işi yapmaya hazırım.
quote:
Orjinalden alıntı: etusch
Hiç motor sporu deneyimim yok.Ama araba kullanmayı biliyorum. Bana onun şansını versinler yarısı maaşa hatta çeyreği en az onun yaptığını yapmayı iddia ediyorum. Bir kaç yarış sonunda yapamazsam Ücretsiz beş yıl fms de her işi yapmaya hazırım.
Mesele alacağın maaş değil getireceğin sponsor ve para. Malum, bu tür sporlara adım atabilmek için onlar sana değil sen onlara para ödüyorsun veya bol paralı sponsorlar getiriyorsun. FMS' ye PO değil de örneğin BP' yi götürebilirsen o zaman koltuk senindir. Ayrton Senna' nın yeğeni Bruno Senna bile sponsor sıkıntısı yaşayıp, hala ailesinin parasıyla hayatını sürdürebildiğine göre, senin maaştan bahsetmen hayal kaçıyor biraz.
demek istediğim şu bende türk kimliği taşıyorum aslen türk olmasamda ismim tamamen türk ismi.po beni desteklesin hiç tecrübem yokken şurdan başlayayım bir kaç yarış ve testten sonra ondan kötü olmam diyorum.
po onu yarıştır sana sponsorum diyor ama jasonun maaşı yine fms den çıkıyor. ikisi ayrı anlaşmalar.
quote:
demek istediğim şu bende türk kimliği taşıyorum aslen türk olmasamda ismim tamamen türk ismi.po beni desteklesin hiç tecrübem yokken şurdan başlayayım bir kaç yarış ve testten sonra ondan kötü olmam diyorum.
po onu yarıştır sana sponsorum diyor ama jasonun maaşı yine fms den çıkıyor. ikisi ayrı anlaşmalar.
etush o arabalar yoldakiler ile bir değil sen yolda zor tutarsın o araçları kusura bakma ama jason ı geçerim diyorsun biraz fazla abartı oluyor.
ben iddia ediyorum kardeş kendimede güveniyorum.geçerim geçemem ayrı mesele.
berbat bi adam genç diip duruolar ulan zaten 23 yaşına gelmişin bi puan al artık...cacık olmaz...
Açıkçası Bir türk olarak GP'de bir türkü desteklemek çok gurur verici olurdu fakat bu kişi JASON olunca dahi yani isim dahi türkçe olmayınca bana itici geliyordu.Ki şöförlüğündede bi artı olmadığını gördük.Peki düşünsenize Jason yerine pilot olabilecek kaç kişi varki türkiyede? Bi kere şunu unutmamak gerek ki Formula,GP,Rally yani motor sporları hiçbir orta halli insanın harcı değil.Kafadan bir kere ZENGİN olmak zorunasınız. Yani ben çıksam daha iyi olurum demek boş. Keşke bunun yerine örneğin müzik kursları resim kursları gibi Go-kart GP ralli kurslarıda olsa ve tabi TÜRKİYEMİZDE olacağı fiyatın 5te biri olsa o zaman işte gerçekten iyi pilot yetiştirebilir Türkiye...
abi alternatifler gelene kadar jasonla idare edeceğiz ne yapalım belki o zamana kadar düzelir...
ben can artam kötü derken jason daha kötü çıktı.
Arkadaşlar bence şu anda bu konuda en iyi pilotumuz MERT AYTUĞ Türkiye F3000 , Seat Cup ve şimdide Türkiye pist şampiyonası şampiyonu..
Her zaman dediğim gibi bu ülkede fırsat verildiğinde çok iyi işler yapacak insanlar var.Ama fırsat veren yok. Herşey torpil adam kayırma ile oluyor. Sonuç herşeyde geride kalıyoruz.Ben bu konuda Volkan Işık ı takdir ediyorum . Adam elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyor. Ülkemiz herşeyde başarı bekliyor ama iş vermeye gelince kimsenin eli cebine gitmiyor. Bir fransa bisiklet turu gibi bisiklet turumuz bile yok.Yuh yani daha ne denir.Spora ilgi sıfır spora destek - (sıfırın altında ) 100.
Bi futbol bilir bizim millet onuda oynamayı bilmez.Sadece bilir nasıl biliyor , orası meçhul.
Devletimiz ve belediyelerimiz sokaklarda heykeller yapmayı lüzumsuz su fışkırtan şeyler yapmayı biliyorlar bu milletin parasıyla ama iş gerçekten devlete ve millete faydalı şeylere gelince beyincikleri duruveriyor sayınların çağdaş burjuvaların. Maalesef içler acısı bir haldeyiz.
quote:
Bi futbol bilir bizim millet onuda oynamayı bilmez.Sadece bilir nasıl biliyor , orası meçhul.
Devletimiz ve belediyelerimiz sokaklarda heykeller yapmayı lüzumsuz su fışkırtan şeyler yapmayı biliyorlar bu milletin parasıyla ama iş gerçekten devlete ve millete faydalı şeylere gelince beyincikleri duruveriyor sayınların çağdaş burjuvaların. Maalesef içler acısı bir haldeyiz.
Hay ağzına sağlık ya o kadar güzel betimlemişsinki yani.Gerçektende ya bi futbol bilir milletimiz futbolla yatar futbolla kalkar herkes karşısındakine futbol bilgileri üzernie ahkamlar keser gel görki Gerçektende Türk futbolu fazlasıyla zevksiz sıkıcı teknikten uzak!!! .
quote:
Orjinalden alıntı: ikista
Sizce nasıl bi pilot? GP2'de aynı arabayı kullanan pantano ile aralarında bayağı bir uçurum war. Tamam genç ama Türkiye'de tecrübeli pist pilotumuz yok da mı böyle önemli bi organizasyonda bizi temsil ediyo?
Yoksa bi torpil mi war ?
benim de babam tesfed başkanı yanif1i düzenleyen yerin babası olsam ehliyetim olmasa da girerim gp2ye