Şimdi Ara

Jason Statham ve kalitesiz filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her filmi birbirine benziyor ve çoğu filmi kalitesiz artık.Oysa ki Guy Ritchie ile ilk zamanlarında çok iyi filmlerle başlamıştı.Tekrar Guy Ritchie ile bir araya gelse de kalite filmler yapsa artık ya,gına geldi artık saçma aksiyon filmlerinden.Aksiyon sever olarak söylüyorum

• Aksiyon filmi izlemem
  • Onun için tekrar ıngiliz sinemasına dönmesi gerekiyor ki holivudun tepesine yükseldikten sonra biraz zor görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence aksiyon filmlerinde kendini kanıtlamış birisi

-hani onun eski yıllarına dönmesi, biraz zor.
  • En sevdiğim filmi Taşıyıcı 1 ve 2'ydi.Taşıyıcının 2012 12 bölümlük dizisinde kendisini görmek isterdim.
  • hummingbird filminde beğenmedim sadece ama diğer tüm filmleri gayet güzel
  • Ritchie ile çalıştığı filmlerden sonra ki filmlerinin klasik aksiyon filmleri olduğu doğru.Ama ben kendisini aksiyon filmlerine çok yakıştırdığım için bir şekilde izlettiriyor.Gereksiz ve izlemediğim filmleri de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son yıllardaki en iyi filmi 5 yıl önce çıkan bank job adam 5 yıldır düzgün filmde oynamadı
  • orta kalitede aksiyon filmlerinde başarılı.
    jason statham bu!
  • bence parker çok kötüydü
  • Son zamanlarda çektiği filmler birbirine benziyor doğru
    En son death race in konusu ve performansını beğenmiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Race, Expedables, Killer Elite bu filmler gayet iyi.
  • Bu adamin her filmi bence mukemmel. hummingbird biraz ona gore bi film degildi , ama sadece bu. diger tum filmleri gise hasilatinda rekora koşmuştur , ulkemizde boyle olmasada. Hizli Ofkeli 7 ' yi beklemek gerek bence. bakalim orda nasil olcak :)

• Sadece dövüş yönüyle değil de biraz aklını ve yaratıcılığını konuşturduğu filmlerini görmek isterim.
  • bazı filmleri güzel en sevdiğim filmleride bir elin parmağını geçmez zaten bank job, death race ve taşıyıcı
  • Tetikçi 2 : Yüksek Gerilim diye bir filmi var saçmalığın ötesinde trafoya falan çıkıyo elektrik alıp adamları dövüyo yanıyo falan çok saçma

• Snatch ve Lock stock and two smoking barrels dışında filmini izlemedim
  • Aksiyon filmlerinin kemik adamıdır. Klişe aksiyon senaryolarının altında kötü görünüyor haliyle.
  • Bence yapımları kalitesiz gösteren Jason'un yüzünü hiç dinlerdirmemesi.Ben her sene onu izlemek istemiyorum aynı tip filmlerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Snatch ve Lock stock and two smoking barrels dışında filmini izlemedim

+Revolver izlenmesi gereken filmleri. Kaldı ki zaten bu filmleride senaryo ve yönetmen izlettiriyor.

Diğer filmleri izlenmese de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 29 Ağustos 2013; 0:39:05 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.