Şimdi Ara

Jason Statham'ın yeni filmi, Amazon yüzünden daha vizyona girmeden internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jason Statham'ın yeni filmi, Amazon yüzünden daha vizyona girmeden internete sızdı
    Amazon bu hafta nasıl yaşanabildiğini anlamakta güçlük çektiğimiz bir hatayla sinema basının gündeminde. Amazon Prime Video, Jason Statham'ın başrolünü üstlendiği aksiyon filmi Mutiny'yi yanlışlıkla herkese açık şekilde internete yükledi. Filmin vizyona girmesine günler kala yaşanan bu sızıntı, Amazon'un başını epey ağrıtabilir.

Mutiny, Amazon Yüzünden Torrent Sitelerine Düştü

Prime Video'nun normalde film fragmanlarının paylaşıldığı tanıtım sayfasında herkese açık şekilde yayınlanan Mutiny, burada birkaç saat yüklü kaldı ve bu süre içinde tamamen ücretsiz şekilde izlenebildi. Dahası bu birkaç saatlik dalgınlık, korsanların filmi alıp torrent sitelerine yüklemesi için de yeterli oldu. Neticede Mutiny, daha vizyona girmeden Amazon'un hatası yüzünden internete düşmüş oldu.

Ayrıca Bkz.The Odyssey'in dijitale geleceği tarih açıklandı: Evde izlemeyi bekleyenleri üzebilir

Olay daha taze olduğu için filmin yapımcılarının ve Lionsgate stüdyosunun nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor ama bu noktada bir tazminat davası ya da belli bir miktarın yapımcılara ödeneceği bir uzlaşma kaçınılmaz görünüyor. Zira burada Amazon'un açıkça bir hatası söz konusu.

Mutiny filminde Jason Statham, eski bir asker ve polisken emekliye ayrılıp bir multimilyonerin yakın koruması olan Cole Reed karakterini canlandırıyor. İşlemediği ağır bir suç üzerine yıkılınca, Cole intikam almak için gerçek suçluların peşine düşüyor ve onları bir yük gemisine kadar takip ediyor.

Kaynak:https://www.polygon.com/mutiny-jason-statham-amazon-prime-leak-consequences/

• Zaten tüm filmleri aynı

• Eskiden aksiyon seviyorduk izliyordum bu adamı ama yıllardır bende hiç bir filmini izlemiyorum. Gerçi artık Gizem, gerilim filmleri hariç hiç film izlemiyorum. Araştırılması gereken bir konu :)

• Kabak tadı verdi artık filmlerde ingiliz yeşil berelisi olarak oynatılarak ingiliz propagandası yapılması. Bir ingiliz askerinin hem mağdur hem kahraman rolüne oturtulup ingilizler mükemmel askerlerdir propagandasına döndü filmleri. Tabi feyz almak lazım. İngiliz hırtı böyle filmler yaparak kendi milletini gazlayıp düşmanı psikolojik alt etmeye uğraşıyorsa benzerlerinide biz yapmalıyız. Bordo berelimiz aynı mantıkla mükemmel asker olabilir bu filmlerde.

Jason Statham filmleri = İngiliz psikolojik harp aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Jerry koşturmacası gibi diğer looney tones çizgi filmleri gibi sonu belli ama yine de zevkle izletiyor.. senaryosu derin merak uyandıran daha gerçekçi filmleri ama devir değişti buna bile muhtaç olduk, şimdi sızlanmak istemiyorum yoksa bunu bile bulamayacağız.. 2-3 seneye yapay zeka karakterlerle filmler yaparlar eldekinden olmayalım.
    Amazon'un parası çok bu hata adeta film için reklam olmuş :) , hata yapmasalar varlığından haberdar olamayacağım. :)

• Arkadaşlar konu her zamanki gibi koruma öldürme standart izledim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Karakterizasyon da aynı. :D

Aynı tek boyutlu dramatik maço kabadayı yenilmez çalımlı adam.

• Gün gelecek daha film çekilmeden internete sızacak.

• revolver filmi baştacıdır ve bir ilk üç transporter serisi

• Evet sonra birkaç gündür bu filmi torrentlerde görüyordum fakat Jason'a rağmen hiç indirip bakasım gelmedi. Artık Jason Statham'ın filmleri sarmıyor, hepsi birbirinin karbon kopyası ve cansız filmler. Aksiyon sahneleri de sarmıyor çünkü, haz vermiyor. Eninde sonunda 1 adam diğer bütün adamları pataklayacak onu da biliyorsunuz. Adamlar aynı formülle seri film çıkarıp duruyor. Eskiden Statham dedin mi filmlerinin ayrı bir çekiciliği olurdu. Neyse bence Amazon bence fazla tazminat ödemez çünkü filmi korsanda bile izleyen çok kişi olmamıştır, muhtemelen zarar yoktur bile.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    tam ai ile yapilacak film tipi. onceki filmleriyle modeli egit, hic yapim parasi harcamadan benzeri bin tane cikarsin.

• Düzgün TR altyazı düşerse elbette izleyeceğiz. Torrent dünyasını çok basite alıyorlar.

• jason baba iyidir, çerezlik izleniyor.

Torent demiş iste. Daha ne desin Jason Statham'ın yeni filmi, Amazon yüzünden daha vizyona girmeden internete sızdı 

• Ya bir paketi taşıyordur, ya intikam peşindedir ya da haksız yere kötü adamlar bunun peşine düşmüştür. Sızsa da sızmasa da fark eden bir şey yok. Senaryo için JS filmi izleyen de yok. "Vurdulu kırdılı" dediğimiz filmler bunlar. Meraklısı izler.

Ben bu vurdulu kırdılı filmlerde seksenler ve doksanlarda takılı kaldım. Lorenzo Lamas, Steven Seagal, JCVD ve Michael Dudikoff gibi babaların vurdulu kırdılılarını daha çok severim. Bir de daha eskilerden Charles Bronson abimiz. Bu keli suya götürür susuz getirirler Jason Statham'ın yeni filmi, Amazon yüzünden daha vizyona girmeden internete sızdı 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.