Şimdi Ara

# Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
7
Favori
43.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekle usta, bu herif van damme'dan sonraki favorim oldu bu aksiyon filmlerinde. wesley snipes ile birlikte oynadigi "Chaos" gercekten mukemmeldi. aslinda tum filmleri super de bir tek o "Cellular" adli filmi bana cok basit gelmisti senaryo yonunden. "London" da ise farkli bir senaryo ve farkli bir oyunculuk hakimdi. bu 2 film kariyerinde olmasa da olurdu sahsi kanaatimce. bir de yanlis bilmiyorsam bu adamin "13" adinda oynadigi bir film daha var. oyle degil mi?
    bir de soyle daha sofistike bir imza ayarlanabilir miydi acaba?

Orijinalden alıntı: herr18

ekle usta, bu herif van damme'dan sonraki favorim oldu bu aksiyon filmlerinde. wesley snipes ile birlikte oynadigi "Chaos" gercekten mukemmeldi. aslinda tum filmleri super de bir tek o "Cellular" adli filmi bana cok basit gelmisti senaryo yonunden. "London" da ise farkli bir senaryo ve farkli bir oyunculuk hakimdi. bu 2 film kariyerinde olmasa da olurdu sahsi kanaatimce. bir de yanlis bilmiyorsam bu adamin "13" adinda oynadigi bir film daha var. oyle degil mi?
    bir de soyle daha sofistike bir imza ayarlanabilir miydi acaba?

doğru cellular filmi biraz basitti,13 adlı filmdede oynadı.İmzalar şuan gayet iyi ama tabi yeni imzalarda eklenicek.

• Jason Statham ın olduğu filmler hiç sıkmadan izlettiriyo

Orijinalden alıntı: DevoN

Crank 2 filmindeki performans fenaydı

Aklında bir tek o kaldı demi

Orijinalden alıntı: SWX

quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

Crank 2 filmindeki performans fenaydı

Aklında bir tek o kaldı demi

Değişik bir performanstı o açıdan

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Ekleyebilirsin.Ayrı bir karizması var.
  • bu "Turn It Up" in orijinal versiyonu elimde ama piyasada altyazisi yok. Madem TV de yayinlanmis Turkiye'de acaba bir sekilde edinebilir miyim TVRip dublaj versiyonunu? Ghosts of Mars ve 13 icin Kapak koyulmamis en basa onu da belirteyim. Ghosts of Mars iyi bir zombi filmiydi, tabii bizim eleman orada... ya da neyse soylemiyim izlemeyenler olabilir.
    Mean Machine gercekten iyi bir komedi filmdi bir de Bank Job o filmin bu adamin kariyeri acisindan eminim ki kendisi icin de ayri bir yeri vardir, kesinlikle bir insanin bu dunyada izleyebilecegi en iyi filmler arasinda yer alir.
    Size sahsi bir sir vereyim bu gun itibariyle bu adamin izleyemedigim tek filmi Transporter'dir yani asil un kazandigi film bos bir vakit olunca izleyecegim diyorum da hep ama 3 film en az 6 saat alir. gozumde buyuyor belki de.

• ekle

Orijinalden alıntı: CaLLuM

Ekle benide

eklendiniz

sizden ricam bu TRANSPORTER 3 - Warehouse Fight Scene valantine ile geldiği garaja takip zihazını aratırken garajda oluşan kavga sahnesindeki arka plan müziği nedir acaba adını bilen varmı?yardımcı olursanız sevinirm

Orijinalden alıntı: onder722

merhabalar,

sizden ricam bu TRANSPORTER 3 - Warehouse Fight Scene valantine ile geldiği garaja takip zihazını aratırken garajda oluşan kavga sahnesindeki arka plan müziği nedir acaba adını bilen varmı?yardımcı olursanız sevinirm

Filmin soundtrack albümümdede yer almıyor o, sanırım sadece o sahnelik yapılmış bir fon müziği.

bende de albümüne baktım.bu soundtrack yoktu.yalnız müzik çok hoşuma gitti.acabahttp://www.imdb.com
    bu sitede sondtrack bölümü var ama acaba orda bu müik hakkında bilgi varmı bulamadım.belki bulan biri belki çıkar

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Beni de ekleyin.

eklendiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.