Şimdi Ara

# Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
7
Favori
43.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jason Statham Fan Club

     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    Jason Statham (26 Temmuz 1967) İngiliz aksiyon, dövüş filmi oyuncusu ve eski bir dalgıçtır. Daima kendi sahne dövüşü ve hünerlerini sergiler. Kendi antikahramanlığı ile ünlenmiştir ve filmlerinde genellikle İngiliz aksanı ile konuşur.

    Biyografi

    Statham Shirebrook, Derbyshire, İngiltere'de dünyaya geldi. Annesi Eileen (née Yates) bir dansçıdır. Babası Barry Statham ise sokak satıcısı ve salon şarkıcısıdır. Babası ile yerel marketlerde çalışmak yerine sanatı takip etmeye karar verdi ve Great Yarmouth, Norfolk'a yerleşti. Daha sonra sanata adım atabilmesi için futbolcu Vinnie Jones'un yanında büyüdü. Jones ona futbolu öğretti ve Statham 11 yaşından sonra yerel bir orta okulda (1978-1983) oynamaya başladı. O sıralarda dalış branşına da tutkusu vardı. Bu yüzden dalış tekniklerini geliştirmek için günlük olarak pratikler yapıyordu. Ayrıca 12 yıl boyunca Britanya Ulusal Dalış Takımının üyesiydi.

    Medyada Statham'ın hayatı Londra'daki Crystal Palace Ulusal Spor Merkezi'nde çalışırken spor modelliğinde Spor Tanıtımları ajansı tarafından fark edildiği zaman başladı. Daha sonra, giyim markası French Connection için model oldu. Ana caddedeki giyim zincirinin sözcüsü: "Jason'ı seçtik çünkü modelimizin normal bir adam gibi gözükmesini istedik. Görünüşü şimdilik istediğimiz gibi: çok erkeksi ve ve sıradan bir modele de benzemiyor." yorumlarında bulundu. 1993'te The Shamen tarafından yapılan Comin' On Strong, 1994'te Erasure tarafından yapılan Run to the Sun ve 1995'te The Beautiful South tarafından yapılan Dream a Little of Me gibi müzik kliplerinde küçük de olsa rol aldı.



    Aktörlük ve Modellik kariyeri

    Statham bir süre sahte mallar satarakta para kazanıyordu.Daha sonra Stathamın modellik yapmasıyla kendisi medyada bir yer edinir.French Connectionda Britanyalı yönetmen Guy Ritchie ile tanışır.Ritchie bir film projesinde çalışmaktadır ve acilen bir oyuncuya ihtiyacı vardır.Ritchie Stathamın geçmişini öğrenince artık yeni oyuncusunu bulmuş olur.Jason Statham Bacon rolünü (çeviride domuz pastırması) 1998 hit filmi olan Lock, Stock and Two Smoking Barrelsla alır. Film halk ve eleştirmenler tarafından iyi tepkiler almaya başlar.Ve böylece Stathamın ikinci filmi olan Snatch çekilir. Filmde Brad Pitt,Benicio Del Toro ve Dennis Ferina gibi popüler oyuncular filmde rol alır ve yönetmen yine Guy Ritchiedir.Film gişede 80 milyon dolar gibi bir para elde etmeyi başarır.hemen ardından Statham Hollywood filmlerinde yardımcı rollerde çekilir:2001 yapımı John Carpenter'in Ghosts of Mars ve başrolünü Jet Linin oynadığı, The One filmi.Ardından Turn it Up filminde Bay B olarak görünür fakat bu film pek ünlenmez ancak daha sonra bu sefer Guy Ritchienin yapımcı olduğu Mean Machinede rol alır ve ilk defa bir filmde dövüşür.
    2002 yapımlı The Transporter ve ardından 2005 yılında devam filmi gelen The Transporter 2 filmleriyle ünlü Çin aksiyon koreografı Corey Yuen ile çalışır ve bu filmdeki gerek aksiyon,gerekde dövüş sahneleriyle kendisine aksiyon filmleri dünyasında iyi bir yer edinir.2003 yılında rol aldığı The Italian Job (2003) filminde Handsome Rob (Yakışıklı Rob) karakterini canlandırarak bir kez daha aksiyonda başarılı olduğunu ıspatlar,Cellular (2004) filmiyle yardımcı rollerde gözükür.Ardından Statha,Revolver filminde rol alır ancak film eleştirmenler tarafından yerden yere vurulur ayrıca bu filmde Guy Ritchienin filmidir.2006 yılında Crank filminde oynar,2004-2005 arası çekilen Chaos filminde Wesley Snipes,Henry Czerny ve Ryan Phillippeninde olduğu kadrolu bir filmde rol alır.2006 yılında tamamen komedi filmi olan The Pink Panther filminin yeni versiyonunda rol alır.Filmde küçük fakat çok önemli bir rol olan Yves Gluant olarak çekilir ki,filmin kadrosuda oldukça büyükdür.Ardından gelen Jet Li ile olan War filmiyle beyaz perdelerde boy göstermeye devam eder.Stathamın geleceğe doğru üç film projesi var ve bunların birinde İtalian Job filmindeki Handsome Rob rolünde oynayacaktır.Bu arada In the name of the King filmi ise 2006 yılında galası yapılsada teknik sebeplerden dolayı vizyonları ziyaret etmemişdir.
    Statham filmlerinde genelde bir ingiliz aksanıyla konuşur.

    2010 yapımı The Expendables (Cehennem Melekleri) filminde yüksek bir kadro ile çalışmıştır ve filmin getirdiği başarı ile 2012 yılında The Expendables 2 (Cehennem Melekleri 2) olarak yeni filmi çıkmıştır. 2014 yılında ise bu filmin 3. serisi çıkması bekleniyor. Statham'ın rol aldığı Fast & Furious 7 filminin çıkışı bu yıl yapması bekleniyordu fakat baş rollerdeki oyuncu Paul Walker'ın ölümü ile film 2015 yılına ertelenmiştir. 2015 yılında ise The Mechanic filminin devamı olacak olan Mechanic 2 çıkması bekleniyor. Ayrıca Spy adlı bir komedi filminde Melissa McCarthy birlikte baş rollerde olacaktır.


    Özel Hayatı

    Statham 2004 yılına kadar model Kelly Brook ile yedi yıllık bir ilişkisi oldu. Brook'un bir film setinde Billy Zane ile tanışması bu ilişkinin son bulmasına neden oldu. Statham, Nisan 2010'dan beri model Rosie Huntington-Whiteley ile evlidir.

    Oynadığı Bazı Filmler

     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    İlginç bilgiler

    * Kara borsa işinde çalışmıştır.
    * Jason, sahte mücevher ve sahte parfüm işinde çalışmıştır
    * Başarılı bir dalgıç uzmanı.
    * Sinema dünyasına geçişi "French Connection" adlı giyim firmasının reklamlarına çıkışıyla gerçekleşti.
    * İyi bir araba sürücüsü.
    * Guy Ritchie ile iyi arkadaş.
    * MMA (Mixed Martial Arts/Karışık dövüş sanatları)'da dövüş sanatları çalışıyor ve bir kick boks ustası.Ancak rol aldığı filmlerde Kung Fu ve karate gibi dövüş sanatları sergilemekte.
    * Guy Ritchie tarafından keşf edildi.
    * The Transporter filminde dövüş ve aksiyon sahnelerinin büyük bir kısmını kendisi yapmakta.
    * Crank (2006) filminde tüm aksiyon sahnelerinde düblor kullanmadan oynadı.The İtalian Job (2003) filmindeki araba sahnelerinde de öyle.
    * Hitman (2006) filmindeki Ajan 47 rolünü geri çevirdi fakat onun yerine rol aldığı Crank (2006) filminde bir Tetikçi rolündeydi.
    * Cellular,Transporter 2 ve Crank gibi filmlerinde Nokia telefonu kullanmakta.
    * Cellular ve London filmlerinde Jessica Biel ve Chris Evans ile rol aldı.
    * Aslında Dog Soldiers (2002) filmindeki Private Cooper rolü için düşünülmüşdü fakat Ghosts of Mars (2001) filmi için rolü geri çevirdi.
    * Jason Statham marketlerde de çalıştı.
    * Fist of Legend (1994) favori filmlerinden biridir.
    * Steve Chasman onun menejeri.
    * Bir röpörtajinda Corey Yuen ile 3 defa çalıştığını söylemişdi ancak aslında 4 defa çalışdı.

    Kişisel sözleri

    * "Asla Crank (2006) diye bir film yaptığınız için size akademi ödülü vermezler"
    * "Asla bir aksiyon yıldızı olacağım aklıma gelmezdi"
    * "İnsanlar farklı düşünür,farklı konuşur ve elbette farklı dövüşür"
    * "Araba ve dövüş sahnelerinde kendime güvenirim çünkü,bunlar gerçek hayatta da başıma gelen olaylar"
    * "Aksiyon olsun diye aksiyon yapmanın fazla bir değeri yok”
    * "War:Rogue Assasin" düşünen bir adamın aksiyon filmi. İzleyiciler koltuklarına yapışıp, ‘Bu adamı yakalayacaklar mı? Adalet yerini bulacak mı? Rogue denen bu adam tüm yaptıklarının bedelini ödeyecek mi?’ diye düşünecekler. Ve sonunda bunların cevabını aldıklarında büyük bir şaşkınlık yaşayacaklar”.

    Diğer Çalışmaları

    * Run To The Sun (1994) (V)...Erkek model
    * Kit Kat çikolata reklamı
    * "Dream A Little Dream" isimli müzik klibindede var.
    * Knoc-Turn'alın Muzik isimli müzik klibindede var.


    Türkiye'de filmleri

    * Lock, Stock and Two Smoking Barrels tüm dünyada olduğu gibi Türkiye de ilgi gördü,film sinemaların ardından Türkiyede VCD ve DVD formatlarında piyasaya sürüldü.DVD versiyonunda 1 dil seçimi(ingilizce) ve 4 altyazı seçimi vardır(türkçe dahil),DVDnin ekstraları arasında kamera arkasında görünmektedir.
    * Snatch,yine de ilgi gören bir film olduğu için yine DVD ve VCD formatlarında Türkiyede sinemaların ardından piyasaya sürüldü.Filmde bazı dil seçimleri vardır ve altyazı seçimleri.Türkçe altyazı seçimlerinde yer almaktadır fakat filmin DVDsi oldukça geniş olsada(Tv fragmanı,elmaslar,kamera arkası,röpörtajlar,yapım,notlar,silinmiş sahneler,Sinema fragmanı vesaire.) türkçe altyazı desteği bulunmamaktadır.
    * Turn İt Up filmi Türkiyede sadece televizyonlarda gözükmüştür.En son 2005 yılında Kanal D'de yayınlanmışdır.
    * Tek,DVD ve VCDsi piyasaya sürülmüşdür.Filmin dil seçeneklerinde Türkçe yer almaktadır.Ghosts of Mars filmininde VCDsi bulunmaktadır.
    * Mean Machine,Türkiyede pek ekstraları olmayan DVDsi ve VCDsi piyasaya sürülmüşdür.
    * Taşıyıcının DVDsi Türkiyede piyasaya sürülmüşdür,aynı şekilde VCDsi de,filmin altyazı seçenekleri arasında türkçe yer almaktadır.3 dövüş sahnesinin nasıl çekildiğine dair kısa görüntüler(yorumlarla) ve kamera arkası(röpörtajlar) yer almaktadır.
    * İtalyan İşinin Türkiyede DVD ve VCD formatlarında piyasaya sürülmüş hali vardır.DVDsinde türkçe altyazı destekli röpörtajlar,nefes kesenler,sürücülük okulu,silinmiş sahneler vesaire bir çok ilaveler vardır.Ayrıca DVDnin türkçe dublajlı halide vardır.
    * London,Kaos ve Pembe Panter Türkiyede DVD ve VCD formatlarında piyasaya sürülmüşdür.
    * Revolver sinemalarda gösterilmişdir ve piyasaya sürülmüşdür.


    Konuk Olduğu Programlar


    * The Film Programme
    * Late Night with Conan O'Brien
    * HypaSpace
    * Jimmy Kimmel Live!
    * Last Call with Carson Daly


    Jason Statham için hazırlanmış güncel tutulan bir blog

    http://jayfan.wordpress.com

    Facebook sayfası

    Jason Statham Facebook

    IMDb sayfası

    Jason Statham IMDb


    Videolar


    Taşıyıcı 3 Dövüş Sahnesi




    Cehennem Melekleri Dövüş Sahnesi




    Taşıyıcı 3 Filmi İlk Dövüş Sahnesi




    Üyeler

    1-) Deport_#
    2-) CharismaBoy
    3-) aMiraL*
    4-) JAMESx
    5-) CyC
    6-) Bloodie*
    7-) erhanmehmet
    8-) Uluç.
    9-) danger70
    10-) Janissary-
    11-) Akeneton34
    12-) silverado
    13-) Lenz
    14-) SoulJa L
    15-) s.cans
    16-) GitarxtanbuL
    17-) GhosT_12
    18-) Simon_Adebisi
    19-) herr18
    20-) Dodge
    21-) IuFuKI
    22-) unixslax
    23-) CaLLuM
    24-) Persona Grata
    25-) spinalsurgeon
    26-) seF[o]
    27-) komodo ejderhası
    28-) Cankess.
    29-) CeCi___35
    30-) Safak1039
    31-) blackfir3
    32-) mrblack01414
    33-) j_statham
    34-) Asil Türk.
    35-) cezzarpasa
    36-) CaLhipSo
    37-) Delling
    38-) taarruzZ
    39-) Prerogative
    40-) Hasanious
    41-) yunus_ts
    42-) CyberKiss
    43-) Teslaman
    44-) castelea
    45-) İtalian Stallion*
    46-) IslakFasulye
    47-) JDaniels
    48-) Grove Street
    49-) michael scofield77
    50-) derebeyi01
    51-) gstrance
    52-) Klndr23
    53-) yımah
    54-) Dgkn.
    55-) ExpendabLes
    56-) Quadhros
    57-) 1OO1
    58-) RelaPse-TR
    59-) Lyons.
    60-) CR7_35
    61-) Don-Vito Corleone
    62-) Hybrid Theory*
    63-) Mü'min
    64-) Heaven&Hell
    65-) KinGoRkeM35
    66-) ozgurbey10
    67-) w0s3ra
    68-) Hümiyettin
    69-) B2Production
    70-) okangeci
    71-) Feel Me
    72-) Destdestron
    73-) WithinTemptation
    74-) BekleGeliyorum
    75-) Sahibinden Satılık Nick
    76-) maxikoray
    77-) aslan99
    78-) TrenciJACK
    79-) kocak157
    80-) shipp12
    81-) MoonDeath
    82-) Sword7
    83-) the right hand of evil
    84-) pclab123
    85-) Everything4Life
    86-) 10Batuhan10
    87-) Damla*
    88-) Avokado Kabuğu
    89-) DündenBugüne
    90-) Frederick Charles Krueger
    91-) phantom.
    92-) KeliDanlı
    93-) Yafoo
    94-) eyvah Mahmut Hoca
    95-) masteyen
    96-) regalangel
    97-) 50pho50
    98-) MadMan55
    99-) andrew34
    100-) CooL_ROMEO
    101-) Gedo Mazo
    102-) Mr. Olympia
    103-) urqun
    104-) DESTROY.
    105-) frknkoca2
    106-) Fataflex
    107-) J•ker
    108-) saksıfon
    109-) Robb_Stark
    110-) Exciting Bad Boy
    111-) redway
    112-) pasam2012a
    113-) Conflex
    114-) ahmetb34gfb
    115-) alyconee
    116-) SymPhoney
    117-) Sancheas
    118-) NIYEGELDINLAN
    119-) Anilglr
    120-) pasam2012a
    121-) ConfusedChild
    122-) LiuKang
    123-) hydrogena
    124-) HorozTufan
    125-) geronimo.
    126-) Hugh Jackman
    127-) lTUBORGl
    128-) wotgate
    129-) ozgurunal1
    130-) MERT*
    131-) talhase
    132-) MYılmaz4646
    133-) Misile
    134-) Pead
    135-) B&LueMans
    136-) pvore
    137-) ogzdrk
    138-) JamiryoQuai
    139-) Echoés
    140-) GusttavoLima
    141-) halilgltkn
    142-) rorita
    143-) runomusti
    144-) _-_bluedragon_-_
    145-) Jim Carrey
    146-) EAyca
    147-) Enes.E!
    148-) ismety öz
    149-) okanreyiz
    150-) X-Special
    151-) RowTzNox
    152-) Fanatizm
    153-) III. Çavuş
    154-) mroscar
    155-) darkblade36
    156-) Peekay
    157-) mhcd
    158-) CristalMeth
    159-) suatmunuklu
    160-) Drybeansandrice
    161-) BATMAN BEGINS
    162-) Zeiist
    163-) Gitar Kahramanı
    164-) Dark Knıght
    165-) Serenity.
    166-) World is Yours
    167-) EnesCimen
    168-) faikali61
    169-) TheRad67
    170-) MARVEL
    171-) Metz
    172-) Ottmar Hitzfeld
    173-) HKnatas
    174-) real napster
    175-) Saiyan94
    176-) Eddrick
    177-) peketo96
    178-) Natsukai.
    179-) seventh17
    180-) İch hab keine lust
    181-) KutsalBakire
    182-) McCall
    183-) zicoss
    184-) MertMeteAlp
    185-) Ramiz Karaeski
    186-) Xabir
    187-) DizzY_29
    188-) ßLacKLioN
    189-) ukeleman
    190-) WatchGuard
    191-) barisaltindagg




    İmzalar

     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/dc/4f/17/dc4f178535f0d83c700e34146b778e3e.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/ea/ef/43/eaef43c6bf82144938183f02db34b43c.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/7d/d3/26/7dd326e5f51642cdee4ecf17fe90c98e.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/01/30/b9/0130b97955c409442ae80f91bee72f28.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/01/c7/16/01c7161f94abe38c2be377c3c2fed904.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/16/3d/56/163d56f48a74f8499303715eb1a2d534.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/fc/11/e5/fc11e5cbefe9fbe2629348742cc308cf.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/e7/72/60/e77260f65ba8ee264d0a47c2ea627354.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/60/1c/9c/601c9c1d2929bd7e0d4a9aa83c8dda88.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]


     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/a6/ea/8f/a6ea8ffe5fc387936168e2d8732577d9.jpg[/image][/link][/center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/tm.htm][color=#993300][b]# Jason Statham Fan Club #[/b][/color][/link][/center]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 22 Temmuz 2015; 13:31:35 >







  • Sinema bölümüne açarsan daha ilgili fanlar bulabilirsin
  • The Tonight Show with Jay Leno'ya da konuk olmuştu ve ayrıca Expandables ve Crank 2'de de oynamıştır.
  • * "Araba ve dövüş sahnelerinde kendime güvenirim çünkü,bunlar gerçek hayatta da başıma gelen olaylar"

    güzel söylemiş
  • Benide ekle. Birde aklımdayken sorayım Jason Statham IMDB'de ödül aldığı falan yazmıyor niye acaba?
  • İmzaların hepsi kural dışı
    ayrıca çok basit ve kötü duruyor
  • Ekle.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD5B74970 -- 21 Haziran 2012; 20:07:20 >
  • taşıyıcı ve crank serisi süper bende varım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 10 Temmuz 2011; 22:45:21 >
  • Buyur birkaç imza benden olsun,kullanabilirsiniz

     # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...

    ||| # JASON STATHAM FAN CLUB # |||

    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50632878][center][image]https://store.donanimhaber.com/4e/9a/43/4e9a431a90b9cf374e17c006d750d68d.jpg[/image]  
    [b][color=#993300]||| # JASON STATHAM FAN CLUB # |||[/color][/b][/center][/link]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SWX -- 10 Temmuz 2011; 22:34:47 >




  •  # Jason Statham Fan Club # 191 Kişiyiz...

    ||| # JASON STATHAM FAN CLUB # |||

    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_50632878/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50632878][center][image]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/10/10058.png[/image]  
    [b][color=#666666]||| # JASON STATHAM FAN CLUB # |||[/color][/b][/center][/link]




  • ekle adam aksiyon için yaratılmış
  • SWX,teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyC

    ekle adam aksiyon için yaratılmış


    hemen ekliyorum
  • Favori aktörüm. Tüm filmlerini izledim. Ekleyebilirsin.
  • Bu adamın sadece İngiliz filmlerini sevdim(bir de İtalyan İşi). Transporter ve Crank serileri gözümdeki tüm karizmasını götürmüştü.
  • benide eklermisin bayılırım bu adama
  • Aksiyon filmleri için çok iyi eklersen sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uluç.

    Aksiyon filmleri için çok iyi eklersen sevinirim.


    ekledim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.