Şimdi Ara

Japonya mı Güney Kore mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ileride yaşamak için Asya ülkelerinden birine taşınmak istiyorum. Japonya ve Güney Kore arasında kararsızım. Anime izlemeyi çok sevdiğim için Japonya'ya ilgim var ama aynı zamanda K-Pop dinliyorum Koreyide çok seviyorum Japonyayıda. Insanların sıcakkanlığı, gezilecek yerler, yemekler, eğlence falan bakımından hangi ülke daha iyi sizce?

Edit: sonunda Japonya'yı seçtim herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pidugir -- 29 Haziran 2014; 13:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• japonya daha güvenli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saxskar

japonya daha güvenli

Deprem Tsunami?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qetman.

quote:

japonya daha güvenli

Deprem Tsunami?

korede her gün bi şavaş çıkıcak korkusu var
  • quote:

quote:

japonya daha güvenli

Deprem Tsunami?

8 siddetindeki depremlerde gokdelenler bile yikilmadi cunku esnek yapi insa ediyorlar.

Ben olsam Japonyaya giderdim.

• Arizona'ya git bence bırak asyayı.Alırsın bir karavan dolaşır durursun
  • Güney Kore Tabiki Japonya ya gideceksen Tokyo çok pahalı ama Güney Kore yaşanılır bir yer .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avustralya mı yoksa isviçre mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

japonya daha güvenli

Deprem Tsunami?

korede her gün bi şavaş çıkıcak korkusu var

Evet bi yerde şöyle bi şey okumuştum ''Güney Kore’nin başında Kuzey Kore gibi bir bela var. Ara ara sürtüşmelerini haberlerden okuyoruz. Bir gün gelecek, bu iki ülke ya birleşecek, ya da cidden savaşacak. Bunun kaçarı yok. Eğer birleşirse iki Kore, Almanya gibi bu yükün altından başarıyla kalkamaz. Sekteye uğrar ülke ekonomisi. E savaş çıkarsa daha beter olur, Kuzey Kore ne Japonya’yı, ne de ABD’yi dinliyor. Her iki durumda da Kore’yi endişeli günler bekliyor bence. Japonya’nın ise böyle bir derdi yok. Arada Kore ve Çin ile adacıklar yüzünde sürtüşüyor, o kadar''

Ama benim için o kadar sorun değil. Daha önce ikisinden birine giden oldumu? Insanları, yemekleri, gezilecek yerleri vs. benim için çok önemli

• Sormadın sayıyorum.
  • Japonya lao.
  • Japan

• Naruto için Japonya
  • Güney Kore'de insanların her gün savaş korkusu ile yaşadıkları falan yok. Dışarıdan bu şekilde gösteriliyor sadece. Bana göre G. Kore ile Japonya kıyaslanamaz bile, G.Kore çok çok gelişmiş ve modern bir ülke özellikle de Seoul, Seoul gibi devasa bir şehir için rahat bir yaşam var. Japonya dışarıdan gözüktüğü gibi değil, teknolojik olarak falan çok gelişmiş olabilir ama buna rağmen yaşam kalitesi o kadar yüksek değil. Tokyo dehşet pahalı, merkezi yerler mesai saatlerinde bomboş, insanları robot gibi. Ama bir anime, manga seven olarak Akihabara'ya gidince bu olumsuzlukların hiçbiri umurunda olmuyor. Şahsen ben eğer Japonca biliyor olsam bütün hayatımı Akihabara'da geçirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Güney Kore'de insanların her gün savaş korkusu ile yaşadıkları falan yok. Dışarıdan bu şekilde gösteriliyor sadece. Bana göre G. Kore ile Japonya kıyaslanamaz bile, G.Kore çok çok gelişmiş ve modern bir ülke özellikle de Seoul, Seoul gibi devasa bir şehir için rahat bir yaşam var. Japonya dışarıdan gözüktüğü gibi değil, teknolojik olarak falan çok gelişmiş olabilir ama buna rağmen yaşam kalitesi o kadar yüksek değil. Tokyo dehşet pahalı, merkezi yerler mesai saatlerinde bomboş, insanları robot gibi. Ama bir anime, manga seven olarak Akihabara'ya gidince bu olumsuzlukların hiçbiri umurunda olmuyor. Şahsen ben eğer Japonca biliyor olsam bütün hayatımı Akihabara'da geçirebilirim.

Japonya çok daha güzel bir ülke. Gelişmişlik ve teknoloji konusunda da koreden daha üstün

• Benim tercihim Güney Kore olur. Koreli kızları japonlarla karşılaştırmıyorum bile. Sineması, müzik sektörü bakımından da favorim Japonlar garip bir millet. Malum siteler sayesinde midemi bulandırıyorlar.

Koreceye itici dil diyen olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 11 Haziran 2014; 20:46:57 >
  • Takipteyim konuyu. İlerde turistik olsa da bi Asya ülkesine gitmek istiyorum

• asyalı olsun da gerisi önemsiz moruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

Arizona'ya git bence bırak asyayı.Alırsın bir karavan dolaşır durursun

Bak buda fena fikir değil

• Otomobil ve Modifiye konusundaki başarıları yüzünden Japonya

• Zor soru ama bence Japonya.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.