Şimdi Ara

japonoyuncak.com güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bn ps3 guitar hero warriors of rock almayı planlıyorum japon oyuncak ta 412 liraya set buldum baterisi gitarı mikrofonu oyunu her şeyi var ama güvenilir mi bilmiyorum bi de kapıda ödeme olayı bu sitede var mı onu öğrenmek istiyorum lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuuga-serkan

bn ps3 guitar hero warriors of rock almayı planlıyorum japon oyuncak ta 412 liraya set buldum baterisi gitarı mikrofonu oyunu her şeyi var ama güvenilir mi bilmiyorum bi de kapıda ödeme olayı bu sitede var mı onu öğrenmek istiyorum lütfen yardım edin

Ben sordum, ikinci el olduğunu söylediler.
  • kapıda ödeme seçeneği var mı peki ?
  • kapıda ödeme var mı
  • bn de bilmiyorum araştırıyorum ^^
  • Spotcular ne kadar güvenilirse bu adamlarda o kadar güvenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyncn

quote:

Orijinalden alıntı: hyuuga-serkan

bn ps3 guitar hero warriors of rock almayı planlıyorum japon oyuncak ta 412 liraya set buldum baterisi gitarı mikrofonu oyunu her şeyi var ama güvenilir mi bilmiyorum bi de kapıda ödeme olayı bu sitede var mı onu öğrenmek istiyorum lütfen yardım edin

Ben sordum, ikinci el olduğunu söylediler.

peki kapıda ödeme şeçeneği var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    getintopc.com güvenilir mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sizi dertten kurtaraım.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-guitar-hero-warriors-of-rock-full-bundle-set-sifir-faturali-123868749/detay

çoooooooooooooook sağol adamım

• quote:

Sizi dertten kurtaraım.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-guitar-hero-warriors-of-rock-full-bundle-set-sifir-faturali-123868749/detay

ya bu ürün çok ucuzmuş bu işte bi bit yeniği olmasın yani bu kadar ucuz olması garibime gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.