Şimdi Ara

japonları kandıran TÜRK :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Uzay Asansörü" adlı projesiyle Japon ve dünya basınına konu olan, NASA'da iki yıl astronotluk eğitimi alarak "İlk Türk astronot" olduğu iddiasıyla ortaya çıkan Serkan Anılır, Japonya'yı karıştırdı
    2003 yılında Tokyo Üniversitesi'ne verdiği doktora tezinin yüzde 40'ı "aşırma" çıkınca bir anda ülkede bilim dünyasının tüm şimşeklerini üzerine çekti. Anılır'ın Türk Ulaştırma Bakanlığı'nın kendisini NASA'ya gönderdiğine dair belgenin de sahte olduğunun belirlenmesinin ardından yardımcı doçent olarak görev yaptığı Tokyo Üniversitesi, 37 yaşındaki Türk'ün doktora tezini iptal etti, üniversite ile ilişiğini kesti. Rektör Junichi Hamada, Yomiuri Shimbun gazetesine yaptığı açıklamada, "Şok içindeyiz. Bu inanılmaz bir durum. 130 yıllık tarihimizde hiçbir doktora tezini iptal etmedik, kimseyi görevden atmadık" dedi ve Anılır'ın doktora tezini kabul eden heyet hakkında da soruşturma açıldığını duyurdu. Anılır'ın internet sitesinde yayınladığı astronot fotoğrafının da fotomontaj olduğu ortaya çıktı. Illinois Üniversitesi ve İTÜ mezunu olduğunu belirten Türk'ün, bu okullarla da bir ilişiği olmadığı tespit edildi.

• zaten japonları ancak Türkler kandırabilir bizim kadar zeki bir toplummu var
  • verildi dstum..
  • gülüyolar bide utancaklarına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

verildi dstum..

ne yapabilirim ?
  • Ohaaa herifin hayatı yalan çıkmış yahu
  • 10 numara adammış..
  • japonların o anki hallerini görmek için neler vermezdim :DD:D: resim ps çıktı kısmına çok güldüm

• Resim bu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Resim bu sanırım.

evet

• quote:

Orijinalden alıntı: lameKING

quote:

verildi dstum..

ne yapabilirim ?

Ukalalığı bırakabilirsin.
  • Türkiyeden beyin göçü alırsanız haliniz böyle olur
  • Amma terbiyesizlik yapmış adam yahu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

Türkiyeden beyin göçü alırsanız haliniz böyle olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

Orijinalden alıntı: lameKING

quote:

verildi dstum..

ne yapabilirim ?

Ukalalığı bırakabilirsin.

kardesim ne yapabilirim bu konu verildiyse bakmayanlar olamaz mı sen baktıysan bize ne ayrıca ukalalık yapmadım yapmamda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVIC -- 4 Mayıs 2010; 21:30:43 >
  • Türkleri kandıran Japon bence daha kötü!
  • Bizim okul mezunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.