Şimdi Ara

Japon araçlarının sorunsuzluğunu 2008 sonrası BMW 3 serisinde bulabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam; son 7 senedir mitsubishi-toyota-honda dışında bir marka kullanmadım; japonları sorunsuzluk anlamında beğeniyorum ve takdir ediyorum..

90 -100 bin civarlarına e 90 serisi otomatik - benzinli/dizel hangisi daha sağlam ve sorunsuzsa; araçları çok beğeniyorum; ama motor- şanzıman - elektrik/elektronik olarak japon araçlarının sağlamlığını -sorunsuzluğunu bulabilir miyim?

yürütme maliyetleri beni üzer mi?
    sabit gelirli bir çalışan olarak bana 8 - 10 bin masraf açma potansiyeli yüksek araçlardan mümkün olduğunca -kaçındım-kaçınırım...

çok şükür bugüne kadar periyodik bakım-akü - lastik dışında sürpriz olarak 500 -1000 gibi masraflar çıktıysa çıkmıştır...

yoksa 90 -100 binlere yine japonların D segmentine mi yönelsem accord-mazda 6 -toyota avensis 2000 motor...bunların da piyasası çok yavaş ve ölü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 13 Aralık 2018; 14:40:13 >

• Bir söz vardır genç "ilk sahibi BMW ye biner , BMW de sonraki sahibine... " Bunu aklından çıkarma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D sınıfı araçların yedek parçası daha pahalı oluyor bildiğim kadarıyla, bu tür kaygılarınız varsa C sınıfı bilindik modellerden devam etmek daha risksiz.
  • BMW ve sorunsuzluk birbirine çok uzak kavramlar.

BMW, yangın riski dolayısıyla 1.4 milyon aracı geri çağırıyor=https://tr.motor1.com/news/185665/bmw-yangin-geri-cagirma/
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

D sınıfı araçların yedek parçası daha pahalı oluyor bildiğim kadarıyla, bu tür kaygılarınız varsa C sınıfı bilindik modellerden devam etmek daha risksiz.
    C sınıfı corolla-civic-focus-elentra vs..vs.. seçenekler artık sıkıcı oluyor...biraz daha farklı konforlu hızlı olsun ama insanın başını da ağrıtmasın istiyorum..

subaru levorg çok beğeniyorum mesela ama hem fiyat pahalı hemde 2. eli ölü....

c segmenti içinden bir tek mazda 3 ü tek geçerim; çok güzel ama onunda bagaj çok küçük..

Bmw lerin yanlama videolarını gördükçe gözüm korkmadı değil; 2. el de 50 yaş altından bmw alınmaz...
  • Kısa cevap, bulamazsın. Zaten satanlar da geneli ufak tefek arızasından derdinden bıkan adamlar oluyor, bir çoğu bir heves alıyor sürünüyor sonra sanayide. Ancak ilk sahibinden, iyi kullanılmış birşey bulursan arıza açma olasılığı daha düşük olacak. Bu ülkede hepten çok beter kullanılıp kucaktan kucağa hopluyor BMW'ler maalesef.

Accordu Mazda 6'yı da sorunsuz bulacaksın diye birşey yok bu arada. Çoğu binlerce km ayarsız Lpg ile gezmiş, sanayide bilmeyen usta ellemiş kurcalamış, elektrik tesisatı ellenmiş, kazası vs olabilen araçlar.

Tüm bunların arasında en kaliteli araç 2009-2010 Accord'tur, malzeme-parça kalitesi çok yüksektir ve uzun ömürlüdür hemen herşeyi. Temizini bulursan ömürlük binersin.
  • 2. el araba almak her marka modelde risktir. Önceki sahibinin nasıl kullandığını kim bilebilir. BMW hevesiniz varsa acele etmeden araştırın. 1-2 fazla verin ama geçmişi olan bir araç almaya çalışın. Baktınız yürütemiyorsunuz en fazla satarsınız. Piyasası olan aracı elden çıkarmak her zaman kolaydır. BMW yi denemiş olmak da size kar kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 13 Aralık 2018; 14:24:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Subaru Levorg'u almaya niyetlendim hatta gidip test sürüşü bile yaptım ama hanım beğenmeyince vazgeçtik. Alamadım ama hala adını duyunca heyecanlanıyorum. Şimdi kontrol ettimde 120 bine 2015 model ikinci elleri bulunuyor iyi bir pazarlıkla 5 bin daha kırabilirsiniz. Sürekli 4x4 çekiş sistemi ve turbo motoru ile eski kasa Bmw 3 serisi, Accord, Avensis, Mazda 6'ya göre sürüş kalitesi olarak daha iyi bir araçtır. Malzeme kalitesi ve dayanıklılığı da üst seviyededir. Eğer ki kar yağan bir yörede yaşıyorsanız özellikle kışın sizi ayrıca mutlu eder.

Bu araçların arasında kaldıysanız kesinlikle Subaru Levorg'u öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.