Şimdi Ara

Japon arabaları nasıldir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanayideki ustaların çogu japon araçları saglamdır diyor.

Sizce honda,mazda, subaru, toyota nasıldır ?

Deneyimlerinizi yazabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mitsubishi Colt, Toyota Avensis - Auris - Corolla , kullandım....

Honda Civic halen kullanıyorum..

Ben hiç pişman olmadım, çok şükür hiç ciddi bir arizam masrafım olmadı...

Sabit ücretli çalışan orta direk insanlar Japon Kore araçları öncelikle düşünmelidir ..ki sürpriz yaşamasin...
    ,
    param çok olsa o zaman Alman premium isterdim tabi ki.
  • Mitsubishi Colt, Toyota Avensis - Auris - Corolla , kullandım....

Honda Civic halen kullanıyorum..

Ben hiç pişman olmadım, çok şükür hiç ciddi bir arizam masrafım olmadı...

Sabit ücretli çalışan orta direk insanlar Japon Kore araçları öncelikle düşünmelidir ..ki sürpriz yaşamasin...
    ,
    param çok olsa o zaman Alman premium isterdim tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 17 Ağustos 2019; 23:49:13 >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Mesela 50 bin liraya ne alınır japon

• Yaş kaç acaba?
    Corolla al 50 bin tl ye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    50 bine kaç model alınır ? yada fluence dahamı mantıklı

• Yaş kaç acaba? bey baba araba alcak heralde?

• 2 güne daha yaris sonrasında ikinci araç mazda 3 alacağım temiz bulabilirsem. Daha önce 4 yıl auris kullandım. Türkiye şartlarına çöm uygun araçlar yılda bir bakım yapılınca hiçbir sorun kalmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon Malı Lastikler Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rx7 - lancer evo - nsx - crx - miata - skyline

efsane japonlardan sadece birkaçı.

• Japonlar emin olmadığı sistemi araca koymaz, hatta bunu abartır. 1-2 yaşında dizel otomatik corolla araçlarda hız sabitleme yok. Almanlar, fransizlar dizele yogunlasirken honda- toyota yillarca direndi, toyota güncel corolla- yariste yine dizeli kaldırdı.

• İyidir.. alacağınız modele göre kronik sorunları veya eksiklikleri araştırın.
    En büyük eksi yalıtım nedendir bilinmez yalıtım yapmıyorlar regülasyon veya kural sebebiyle olabilir emin değilim

• - Aküsü küçük, cam suyu deposu büyüktür.
    - orjinal yedek parça ya da sarf malzemesini piyasadan zor bulursun, pahalıdır.
    - motor sesleri güzeldir.
    - yol yalıtımları kötüdür.
    - motorları serin çalışır. 10+saat uzun yolda bile şişmez. Hararetin kıyısında takılan opel ya da renoya kıyasla sanki bir iki model büyük motorun soğutma sistemine sahiptirler(özellikle honda, toyota, mazda)
    - dişli oranları genelde güzeldir. Rakibi renodan kat kat güzeldir.
    - arkadaşlar sevmez, o paraya x alsaydın derler. Ama satmaya kalktığında haber vermezsen darılırlar.
    - sıfır iken rakibi bile olmadığı audi a3’den 10-11 yaşına geldiğinde pahalı olabilir.

İmza; toyota spor.

• Alınır bence ben tavsiye ederim ama sorunsuzluk noktası abartıldığı gibi değil onu bil hani çok can sıkıca arıza vermiyorlar ama ufak tefek sıkıntı çıkıyor

• sağlam
  • hocam bizde 9-10 yıldır corollo var benim de kullanmışlığım vardır.Araba tam bir memur arabası.Çünkü Toyota araçları Japonya da yaşayan ortalama insanlar için üretilmiştir.Bakım masrafları parça masrafları Alman arabalarına ve diğer arabalara nazaran daha uygundur.Ama Alman arabalarında aldığın sürüş keyfini bu araba da alamassın.Bir de Toyota dijital üzerine daha çok yatırım yapmıştır(diğer otomobil firmalarına nazaran)
  • Turkiye gibi dogru duzgun yolu olmayan, sokaklari dag yuksekliginde kasislerle dolu ve en onemlisi suruculerinin istisnasiz %95'inin okuz oldugu bir ulkede alinacak tek araba Fiat ve Renault'dur. Digerlerinin tamami risklidir bence.

Illa japon alacaksanizda Toyota harici digerleri tenekedir. Babam 10 yil 2000 cc Corona kullanmisti, 91-2001 arasi, sifir almisti o zamanlar. Toyota cokmez, yolda birakmaz, omurgali ve saglam arabadir. Honda falan tam bir cop, kaynaklanmis teneke parcalarini araba diye satan bir firmadir. Mazda da iyidir.

• toyota ve mitsubishi kullandım/kullanıyorum.

memnuniyetsizlik yaşatmadı bana henüz. iki markanın modellerinden de memnun kaldım.

bence japonların tek sıkıntısı yalıtım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.