< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Jant - Lastik Değişimi Sonrası Titreme Neden Yapar

-
-
Balanstır muhtemelen. Kalibresi yapılmamış cihazlarla yapıyorlar genelde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Balansdan da olabilir ama lastiklerinizin ucuz bir marka veya balans problemi ile bilinen bir model olduğunu tahmin ediyorum..
-
https://www.lastikcim.com.tr/triangle-sportex-th201-235-45-r18-98y-xl/
Lastikler birebir bu
Jantlar passat modelleri için olan Verona 18 inç modeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
18 inç verona yok gerçek verona 19 inç sizin taktığınız jant replika balans sorunu çoğu replika (Taklit) jantta olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 25 Mart 2023; 21:40:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet piyasada zaten 9-13 bin tl aralıgındaki tüm jantlar böyle bayilerde başka yok gibi çözüm ne olur acaba her zaman da yapmıyor ilginç tarafı acaba alışma süreci falan mı var araçta yükte vardı onla alakası yoktur sanırım
500-1000 km arası binip jantla lastik birbirine tam oturunca Hunter cihazı olan bir yerde balans yaptırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 25 Mart 2023; 22:15:35 >
Seyyar balans cihazla denilen lastik jantla birlikte iken araç üzerinde balans yaptırın.. yapan yerler var.
Ben büyük ihtimalle lastiğin kendisinden diye düşünüyorum, yazdığınız gibi aralıklı hızlarda gidip gelen vibrasyonlar genelde ucuz lastikten oluyor.
-
Hunter Road Force 9700 diye bir cihaz var. Onunla balans yaptırın, sorunu nokta atışı söyler.
Hunter Engineeringyoutube
The Worlds #1 Diagnostic Wheel Balancer, it provides a tire assembly road test while mounted on the unit. Locates and eliminates virtually every cause of wheel vibration relating to the tire and rim. Features StraightTrak® LFM (Lateral Force Measurement), which eliminates tire-related pull problems by balancing lateral forces on the front axle, and SmartWeight® balancing technology. Now with integrated TPMSpecs™. Hunter Engineering Company is the leader in alignment systems, wheel and tire service, brake service and inspection lane equipment. Hunter equipment is approved and used by vehicle manufacturers, automobile and truck dealers, tire dealers and service facilities around the world. Whether you're looking for videos on wheel aligners, balancers, lift racks, tire changers, brake lathes or inspection equipment, you can find it all here! For additional information, visit http://www.hunter.com for all your shop and garage equipment needs. http://www.hunter.com/wheel-balancers/road-force-touchhttps://www.youtube.com/watch?v=efhgM2TcQpI -
muhtemelen balanstır
başka bir yerde daha balans yaptırmayı deneyin. replika jant yerine cms gibi kaliteli markalar kullanmanızı öneririm.
-
Balans var. Net. Belli devirlerde rezonans yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Balansta sıkıntı var gibi…Replika jantlarda sık oluyo diye duymuştum…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlar için sağolun ama takılan yerde balans yapmışlardı diye hatırlıyorum ya düzgün yapılmadı ya da dediğiniz gibi belirli bir km sonrası daha iyi olur
Jant yada lastikten diyen arkadaşlar balans ile çözülür mu yoksa iade mi yapmalıyız
rot balans veya lastiğin ağırlığının eşitsiz dağılması olabilir
-
Arkadaşlar çok kaliteli bir yere balans yaptırdım düzelir gibi oldu ama sonra yine titremedi yaptı 108-118 km arası yapıyor 160 km de iken yapmıyor mesela üzerinden 1 ay geçti böyle kullanıyorum artık fakat canımı sıkıyor Lastikten mi yoksa replikm janttan mı sorun onuda bilmiyorum
Bu lastik markasını hiç duymadım muhtemelen Çin malı bir şey.
Sorun lastikten olabilir.
Arabanın yol tutuşu, freni, hızlanması hep lastiğe bağlıdır.
Lütfen adı sanı duyulmamış markaları tercih etmeyin.
-
Jant göbeğine koyulan bilezik denen bi parça olur.
O ya yoktur ya da uyumsuz koyulmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyaç ile istekler birbirine karışınca sonuç böyle olur.
İhtiyaç için insanın maddi durumu yetmeyebilir, uygun fiyata yönlenerek kaliteden ödün verebilir; ama "istek" için zorunlu tutan bir durum yoktur ve kalkıp markası, modeli , kalitesi ne olduğu belirsiz birşey alınırsa bu şekilde sonuçlar da kaçınılmaz olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne yaptınız hocam sorunu çözdünüz mü
-
Orijinal olmayan jant takıldığında göbeğe oturması için bilezik takılır. Ona baktırın
Ya da Balans düzgün değildir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

18 inç verona yok gerçek verona 19 inç sizin taktığınız jant replika balans sorunu çoğu replika (Taklit) jantta olur.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X