Şimdi Ara

Jant Denemek İsteyenlerlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim gibi şimdeye kadar denk gelmeyenlerin çok işine yarayacağını düşündüğüm için paylaşıyorum,

bir çok araç ve jant tercihi ve her renk var. Kolay gelsin

http://alu-kola.elektrony.cz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 8 Ekim 2011; 20:49:35 >

• Teşekkürler,daha önce de paylaşılmıştı baya vakit geçti yeni gelen arkadaşlara yardımcı olacaktır.
  • Teşekkür ederim, gerçekten yararlı oldu benim için.
  • Teşekkürler, faydalı olacaktır.
  • Malesef benim aracım için uyduramamışlar yine de teşekkürler:)
  • ilk defa görüyorum ben bunu ya. teşekkürler.

ama tofaş yok. fiatın listesindede 132 yok. ne güzel doğana jant deniyecektim.
  • siteye girmedim ama nasil birsey oldugunu tahmin ettim, pc ye gecince bakacagim, cok tesekkurler. boyle yararli siteleri sik kullanilanlarda toplamak lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    qashqai almak istiyorum.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten güzel bir siteymiş , teşekkürler.
  • Bulunsun, teşekkürler
  • ne zamandır bu siteyi arıyordum teşekkürler
  • Alacağımdan değil ama ben de deniyorum şimdi model model girip bakıyorum. Güzel bir siteymiş. Teşekkürler
  • Teşekkürler
  • 2 yıl önce paliom varken incelemiştim. şimdi puntoya baktım biraz ama 15 inch dolma gibi duruyor walla 17 inch anca kesiyor
  • Çok güzel paylaşım TEŞEKKÜRLER
  • Rica ederim arkadaşlar umarım işinize yarar.

quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

2 yıl önce paliom varken incelemiştim. şimdi puntoya baktım biraz ama 15 inch dolma gibi duruyor walla 17 inch anca kesiyor

Punto için 16 '' iyidir (bir de yay tamam). Sitede biraz ufak gözüküyor. Benim aracada sanki 19'' oturuyor gibi görüyorum ama 18'' bile yeterince fazla.
  • Uzun zaman önce kaybettiğim bir linkti sayenizde tekrar kaydettim teşekkürler
  • borbet te yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.