Janna free olunca oyunda sık görmeye başladım support janna tamam da AP Janna kasıp çatır çatır adam kesenler oluyor mobafire,sobafire,solomid baktım ama build bulamadım.
Jannaya AP kasarken nasıl bir yol izlemeliyim (sırasıyla alınacak itemler neler?)
Not: Trolleyene ............. neyse yazıp ceza almayalım...
Klasik ap build yapabilirsin.Rod of, sorcerer, rabadon, archangel, void ve lich bane iyi bir build.Ben W fullüyorum gayet de memnunum ancak Q da fullenebilir.Combon zaten belli kalkanı basıp giricen W ile slowlayıp Q'yu geçirceksin.Ama önce Q'yu koycaksın slowladıktan sonra da atacaksın.Ayrıca void veya lich bane yerine rylai de tercih edebilirsin.AP Janna da gayet etkili bir AP carry bence
Reginald'ın Ap Janna Videolarını izleyebilirsin :) Yeterince yardımcı olacaktır sana item skill vs vs :)
quote:
Orijinalden alıntı: ekimtan
Klasik ap build yapabilirsin.Rod of, sorcerer, rabadon, archangel, void ve lich bane iyi bir build.Ben W fullüyorum gayet de memnunum ancak Q da fullenebilir.Combon zaten belli kalkanı basıp giricen W ile slowlayıp Q'yu geçirceksin.Ama önce Q'yu koycaksın slowladıktan sonra da atacaksın.Ayrıca void veya lich bane yerine rylai de tercih edebilirsin.AP Janna da gayet etkili bir AP carry bence
Klasik denemek için giriyorum oyuna bakalım nasıl olacak.
bot 3 pot başla. 2 dorans alıp rabadona git. sonra botu tamamla voidstaff al. ardından banshees. gg.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme