Şimdi Ara

jamyo hakkında yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bu sene son senem arkadaşlar 12.sınıfım. Jandarma astsubaylıgı için ygsde sadece ygs-5 türündenmi alım yapılıo yoksa ygsnin diğer türlerinden (ygs 1-2-3-4-5-6) bunlardan herhangi birinden taban puanını geçmiş olsak yeterli oluyomu. bide sorum şu mülakatlarda zayıflıga bakarlarmı kiloma göre zayıfım. 1997 dogumluyum 1.74 boyum war 53 kiloyum :/

• bu sene yedek 464 tüm sıra gelmedi sorularını alıyım :)

ygs 123456 hangisi en yüksekse o değerlendirilir . kiloya gelince kilo boy tablosu var uymuyorsan elenirsin ama ordan çok kişi elenmiyor yani illaki geçiriyorlar su içersin gene geçersin . sağlıkta çok eliyorlar Genel sağlıkta orayıda geçtim ama olmayında olmuyor sıra gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaan1502 -- 26 Eylül 2014; 13:56:13 >
  • bide benim sağ kolumda dirseğimin üstünde siyah siyah noktalar var dogum lekesi çok fazla deil sorun çıkartırmı mülakatlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanesv

bide benim sağ kolumda dirseğimin üstünde siyah siyah noktalar var dogum lekesi çok fazla deil sorun çıkartırmı mülakatlarda

doğum lekesi elenme sebebi çoğu kişi elendi ben falan olsa bir şey demiyorlarda çok büyük değilse sorun olmaz gerçi .kilona gelince elenebilirsn çok yemek ye 60 ol en az
  • Hm taban puanlari kac oluo astsubay meslek yuksek okulunun. Puanlar yazmiyo hic bi yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanesv

Hm taban puanlari kac oluo astsubay meslek yuksek okulunun. Puanlar yazmiyo hic bi yerde

200 dü geçen yıl
  • Cok az deilmi bu kdari polislik bile 250 istiyo. Eger 200 se kolaymış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi / yardım
    geçen ay açıldı
    Vekalet hakkında yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.