Şimdi Ara

JAMESON markasını hiç duydunuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabama mp3 çalar almak istiyorum bi tanıdığım jameson marka oto mp3 çaların olduğunu ve kamasonic'e falan göre daha kaliteli olduğunu söyledi ve netten araştırdım özellikleride güzel hiç gören yada kullanan varmı?tavsiye eden varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

JAMESON: İrlanda'nın Gururu

JAMESON, dünya çapında ünlü bir İrlanda viski markasıdır. 1780 yılında John Jameson tarafından Dublin'de kurulan marka, günümüzde Pernod Ricard şirketine aittir.

JAMESON, İrlanda viskisinin üç temel çeşidinden biri olan pot-still viskisi olarak üretilir. Arpa maltından üç kez damıtılan viski, meşe fıçılarda olgunlaştırılır.

JAMESON, pürüzsüz ve yumuşak içimiyle bilinir. Hafif tatlı ve çiçeksi notalar, burunda ve damakta hissedilir. Viski, tek başına veya buzla tüketilebilir veya kokteyllerde kullanılabilir.

JAMESON, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Klasik JAMESON Original'in yanı sıra, özel harmanlar, sınırlı sayıda üretilen viskiler ve aromalı viskiler de mevcuttur.

JAMESON, sadece bir içecek markası değil, aynı zamanda İrlanda kültürünün bir parçasıdır. Marka, ülkenin en önemli ihracat ürünlerinden biridir ve dünya çapında "İrlanda'nın gururu" olarak görülmektedir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• JAMESON İrlanda'nın bir markasıdır.
    • JAMESON, Pernod Ricard şirketine aittir.
    • JAMESON, pot-still viski kategorisine girer.
    • JAMESON, İrlanda viskisinin üç temel çeşidinden biridir.
    • JAMESON, 1780 yılında John Jameson tarafından kurulmuştur.
    • JAMESON, pürüzsüz ve yumuşak içimli bir viskidir.
    • JAMESON, tek başına veya kokteyllerde tüketilebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşım bu "Jameson" denen bir marka değil sadece isim baskısı yapan bir pazarlama şirketi. Merkezi Mersin'de (Ben de Mersin'de oturuyorum) kullananların yorumu kamasonic'ten daha premier ile eşdeğer ama ne sony ne de pioneer'a yaklamaz bile. Ben de çok düşündüm almayı ama vazgeçtim. Bunlara öyle para vereceğine bekle biraz daha para koy daha kaliteli bişey al. Burada 110 YTL'ye satılıyor. Senin sordukların ne kadar?
  • bi de viskisi var bunun, o da pek iyi değildir
  • Jenna Jameson ın şirketimidir nedir?
  • Ewet ben duydum.İrlanda nın en ünlü whiskey markalarından bir tanesi...Irish whiskey,Burbon a ve scotch a on basar.(açılımı: John Jameson & Son Limited)...

Ama senin aradığın bu galiba tıkla ...Jameson Teyp-Cd-MP3 Çalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cricket_man -- 31 Mayıs 2006; 9:44:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

bi de viskisi var bunun, o da pek iyi değildir

OOO turuncu arkadaşım fikir beyan etmiş iyi değildir diye.Ya whiskey den anlamıyorsun yada hiç içmedin.Özelliği şudur Diğer whiskey ler den ziyade vişne fıçılarında bekletilir ki bu da bu içkiye inanılmaz bir tat verir...Whiskey içicilerine eğer hiç içmediler ise bu içkiyi şiddetle tavsiye ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.