Şimdi Ara

Jameson Full HD modeller, sorular, sorunlar. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
5
Favori
74.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben jameson 3003 hd dünyanın en iyi görüntü veren cihazıdır demiyorum ama oldukçahatırı sayılır düzeyde iyi görüntü verdiğini söyleyebilirim...
  • selam dostlar.. bu cihaz next 18500 ün görüntüsünden daha mı iyi ? bende 18500 var. görüntüsü fena değil ama forumlarda çok daha iyi cihazlardan bahsediyorlar.
  • samsungx gardaş. jameson nın ekran görüntülerini bekliyorum. lütfen
  • sayın jameson yeni çıkacak olan e2 tabanlı 3005 ne zaman çıkacak cihazdan biraz bahsedebilirmisiniz
  • Çok ilginç bir durum

Hotbird ve astradaki ingilizce BBC news kanallarını açmıyor smart kardı takın mesajı çııkyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu

aynı kanalları denedim dreambox 800 hd açıyor zaten kanallar FTA şifreli falan değil silip tekrar tarattım ama değişmedi aslında kanalları alıyor sinyal seviyesi %100 teleteksi ve program dökümü çıkıyor fakat ses görüntü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliada

samsungx gardaş. jameson nın ekran görüntülerini bekliyorum. lütfen

vaktim olunca detaylı çekecegim kısmetse yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

Çok ilginç bir durum

Hotbird ve astradaki ingilizce BBC news kanallarını açmıyor smart kardı takın mesajı çııkyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu

aynı kanalları denedim dreambox 800 hd açıyor zaten kanallar FTA şifreli falan değil silip tekrar tarattım ama değişmedi aslında kanalları alıyor sinyal seviyesi %100 teleteksi ve program dökümü çıkıyor fakat ses görüntü yok

bende trt hd yapmıştı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: acerx

quote:

Çok ilginç bir durum

bende trt hd yapmıştı ??

nasıl düzeldi

yeni bir yazılım falan var mı bende ekim yazılımı yüklü

1000 küsur kanaldan sadece BBC news de bu oluyor sanki smart card gerekir gibi mesaj veriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acerx

quote:

Çok ilginç bir durum

bende trt hd yapmıştı ??

nasıl düzeldi

yeni bir yazılım falan var mı bende ekim yazılımı yüklü

1000 küsur kanaldan sadece BBC news de bu oluyor sanki smart card gerekir gibi mesaj veriyor

cihazı yarım saat kadar kullanıp kaldırdım ilgilenmedim zamanım olursa bugün soft cam yükleyip deneyeceğim

• çektiğim 6 resmin hiç birini gönderemedim sebeb scrip miş sanki devlet sırı
  • tiger ile 3003 kıyaslaması

Jameson Full HD modeller, sorular, sorunlar.
  • 3003 dsmart hd

Jameson Full HD modeller, sorular, sorunlar.
  • yinede bu resimler aldatmasın kaliteli resim aktarılamıyor çözünürlük düşürerek aktarabildim .
  • jameson 3003 hd cihazım trt hd açıyordu şu an sinyal yok yazısı alıyorum açmıyor sorun nerde acaba diğer hd,lerde sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bama12

jameson 3003 hd cihazım trt hd açıyordu şu an sinyal yok yazısı alıyorum açmıyor sorun nerde acaba diğer hd,lerde sorun yok

bazı maç yayınlarında kapanıyor diğer uydu alıcılarındada oluyor
  • 9 no.lu server gümledi galiba, kontrol edebilir misiniz arkadaşlar..
  • arkadaşlar bu işlerdn pek anlamam da yabancı platformlar icin şimdi bizim cihaza herhangi bir kart alsak taksak internet bağlantısına gerek yok değil mi?direk takınca cihaza şifreleri çözücek mi?modül veya kart farkeder mi?hangisini almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

arkadaşlar bu işlerdn pek anlamam da yabancı platformlar icin şimdi bizim cihaza herhangi bir kart alsak taksak internet bağlantısına gerek yok değil mi?direk takınca cihaza şifreleri çözücek mi?modül veya kart farkeder mi?hangisini almak lazım.

yabancı kanaları almak için çift çanak takmalısın internetle ilğisi yok modül alırsan dsmartı izleyebilirsin.
  • bende halaa jameson hd kullanıyorum ve çok memnunum...fiyat performans bende çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

arkadaşlar bu işlerdn pek anlamam da yabancı platformlar icin şimdi bizim cihaza herhangi bir kart alsak taksak internet bağlantısına gerek yok değil mi?direk takınca cihaza şifreleri çözücek mi?modül veya kart farkeder mi?hangisini almak lazım.

yabancı kanaları almak için çift çanak takmalısın internetle ilğisi yok modül alırsan dsmartı izleyebilirsin.

sanırm soruyu tam anlatamadm.merkezı sıstem var aptda.server ı hala deneme fırsatım olmadı eger calsmazsa.pıyasada satılan modul veya kartlardan almak ıstıyorum benım anlamadıgım kart kısmı bu kartlardan alsak taksak dırek çalışır mı yoksa uyumlu modul alıp ona mı takıyoruz kartı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.