Şimdi Ara

James Hetfield'ın Sesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
4
Favori
14.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metal müziğe ilk başladığımda bu Enter Sandman ile olmuştu. Sonrada Metallica'nın The Unforgiven II, Turn the Page ve Nothing Else Matters dışındaki şarkılarını sevmedim. Başka gruplara bakınmaya devam ettim. Ama birçok liselinin -zihnen liseli- yaptığı gibi de "Metallica mı?Ergenlerin dinlediği grup" diye söylenmedim.

Velhasilikelam, bu James Hetfield'in sesi sizce de çok sönük kalmıyor mu? Tamam bazı şarkıları iyi yorumlamış olabilir bence Metallica isminin altında kalan bir sese sahip. Şahsi fikrime göre şu anda en iyi vokalistlerden birisi Bruce Dickinson'dır. Hansi Kürsch ise denildiği gibi bu müzik türünün Freddi Mercury'isi olmaya adaydır. Ama bir Freddie Mercury değil tabi.

• James Hetfield zaten sesiyle değil daha çok yaptıklarıyla ön plana çıkıyor. Ona bakarsan pek çok metalci solistlerin sesi bir boka yaramaz. Sadece bağırıp, çığlık atan, müziği gürültüden ibaret olan gruplar var.
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

James Hetfield zaten sesiyle değil daha çok yaptıklarıyla ön plana çıkıyor. Ona bakarsan pek çok metalci solistlerin sesi bir boka yaramaz. Sadece bağırıp, çığlık atan, müziği gürültüden ibaret olan gruplar var.

Katılıyorum. Ve aslında bir çok dinleyici de sesi ve sözleri çok da önemsediklerini sanmıyorum. Zaten Türkiye'de metal müzik dinleyenlerin kaçı dinlediklerini anlayabilecek kadar yabancı dile sahipler? Yahut kaçı merak edip araştırıyor? Bence iyi ihtimalle en az 1/5'i bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

James Hetfieldın sesini eleştiren kasıntıdır. James Hetfieldın sesi sayılı seslerdendir harikadır ve tam olarak Metallicaya giden bir sestir. Daha yisini düşünemiyorum o grup için.

Belki de hep onun sesinden şarkılar dinlediğinden farklı bir sesi layık göremiyorsundur. Ayrıca kasıntılıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

James Hetfieldın sesini eleştiren kasıntıdır. James Hetfieldın sesi sayılı seslerdendir harikadır ve tam olarak Metallicaya giden bir sestir. Daha yisini düşünemiyorum o grup için.

+1
  • ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

James Hetfield'in sesi sayılı seslerdense sen ses duymamışsın. Gece gece güldüm cidden. Metallica'ya uygun evet ama kesinlikle sıradan bir vokalist.

Orijinalden alıntı: Albert Zweistein

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

James Hetfield zaten sesiyle değil daha çok yaptıklarıyla ön plana çıkıyor. Ona bakarsan pek çok metalci solistlerin sesi bir boka yaramaz. Sadece bağırıp, çığlık atan, müziği gürültüden ibaret olan gruplar var.

Katılıyorum. Ve aslında bir çok dinleyici de sesi ve sözleri çok da önemsediklerini sanmıyorum. Zaten Türkiye'de metal müzik dinleyenlerin kaçı dinlediklerini anlayabilecek kadar yabancı dile sahipler? Yahut kaçı merak edip araştırıyor? Bence iyi ihtimalle en az 1/5'i bu şekilde.

şakacı komik çocuk seni.

[size=1

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Youtube

• Bloodbath
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Youtube

her lanet müziğin altında u yorumu görüyordum :D..Geleneği devam ettiriyorum

• Adam stilini yaratmış nnn-ah zzz-ah diye hala konuşuyosunuz
  • And Justice For All albümünde sesini iyi kullandığı görülebilir bir Iron Maiden kadar olamaz ama trash metal olarak söylersek metallicanın üstüne sahne şovu yoktur derim ben bunda Jamesinde çok büyük bir etkisi vardır herşey ses değil yani etkileyicililkte önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 31 Temmuz 2011; 4:54:36 >

quote:

Belki de hep onun sesinden şarkılar dinlediğinden farklı bir sesi layık göremiyorsundur. Ayrıca kasıntılıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Metallica az dinlerim. Telefonda 3-4 şarkısı vardır onlarıda ayda bir dinlerim. Kısaca kafama estiğinde dinlerim sadece. Metallica fanboyu değilim. Metallica öyle süper sevdiğim bir grup değil ahm şahım bir grup oalrak bile görmüyorum. Ama yiğidi öldür hakkını yeme, James Hetfield gerçekten harika vokalisttir, sesinin süperliği yanında vokal yeteneğide çok iyidir. Metallicaya gidebilecek en iyi vokalisttir.

• O değil de, sizin daha iyiyi bulma çabalarınızı bir türlü anlayamıyorum. Beğendiyseniz dinleyin, beğenmediyseniz sallayın gitsin. Sizi dinleyip ona göre hareket etmiyor adamlar.

Metal müziğe ilk başladığımda bu Enter Sandman ile olmuştu. Sonrada Metallica'nın The Unforgiven II, Turn the Page ve Nothing Else Matters dışındaki şarkılarını sevmedim. Başka gruplara bakınmaya devam ettim. Ama birçok liselinin -zihnen liseli- yaptığı gibi de "Metallica mı?Ergenlerin dinlediği grup" diye söylenmedim.

Velhasilikelam, bu James Hetfield'in sesi sizce de çok sönük kalmıyor mu? Tamam bazı şarkıları iyi yorumlamış olabilir bence Metallica isminin altında kalan bir sese sahip. Şahsi fikrime göre şu anda en iyi vokalistlerden birisi Bruce Dickinson'dır. Hansi Kürsch ise denildiği gibi bu müzik türünün Freddi Mercury'isi olmaya adaydır. Ama bir Freddie Mercury değil tabi.

Bizene lan ne dinlediysen dinledin sadedi anlat

• James Hetfield'ın sesi şarap gibidir. Yıllar geçtikçe güzelleşir.(bkz:Kill 'em All=> Death Magnetic)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.