Şimdi Ara

James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
20.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: konman4245
    oyunu pek beenmedim 1 saat oynayıp sildim

quote:

Orijinalden alıntı: enesaktaş
    oyunu ben beğenmedim filminide çok beğenselerde ben onuda beğenmedim bakalım filmi gibi sıkıla sıkıla oyun sonuna gelek.

bu kişilerin yorumlarına kulak asmanızı ve en derin anlamına kadar benimsemenizi istiyorum. insanın dilinde tüy bitirmeyin, şu oyunu oynadığınız pc'nin harcadığı elektriğe yazık..

• bence oyun güzel olmuş. ben beğendim. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

quote:

quote:

oyunu ben beğenmedim filminide çok beğenselerde ben onuda beğenmedim bakalım filmi gibi sıkıla sıkıla oyun sonuna gelek.

bu kişilerin yorumlarına kulak asmanızı ve en derin anlamına kadar benimsemenizi istiyorum. insanın dilinde tüy bitirmeyin, şu oyunu oynadığınız pc'nin harcadığı elektriğe yazık..

He

• quote:

quote:

quote:

okey

• Oyunda ses sorunu ile karşılaşanlar (Windows 7'de) ses simgesine sağ tıklayıp Ses efekti, hoparlör, Özellikler, Gelişmiş, Varsayılan biçimi (24,bit 48000 hz stüdyo kalitesi) yaptım düzeldi inşallah sizde'de düzelir kalın sağlıcakla.
  • @ginnix;

Arkadaşım rahatsızmısın sen? Sana ne insanların oynadıkları oyundan; beğendiklerinden beğenmediklerin. Beğenirsin, beğenmezsin, yorumunu yapar susarsın; senin ne hakkın var bu kadar insanı seçimlerinden dolayı bu kadar eleştirmeye. Resmen yapışmışsın konuya. Zaten oyunun gidişatını söylerek bir halt yemişsin, hala birde utanmadan ahkam kesiyorsun; üste çıkmaya çalışıyorsun. Bende beğenmedim oyunu ama insanları suçlar gibi; ''nasıl beğenirsiniz bu oyunu diye'' saçma sapan cümlelerde kurmuyorum. Yokmu bu arkadaşa bir kaç gün izin verecek bir yönetici; kafasını dinlesin öyle geri gelsin; belli ki dimağı bulanmış biraz.

Oyuna gelecek olursak, ehh işte; vasat bir oyun olmuş diyebilirim. Grafiklerin günümüz şartlarına göre çok iyi olduğunu söylemem ama kötüde değil hani. Yalnız sanki biraz ruhsuz bir oyun gibi geldi bana; üzerinde daha çok çalışılabilirmiş; en azından Las Vegas serilerini zevkle oynadığım Ubisoft'tan daha kaliteli bir oyun beklerdim. Gerçi bu Ubisoft'unda kaç tane stüdyosu var; artık bu oyunu hangisi yaptıysa. Birde söylemeden geçmek istemiyorum; kuşmudur ejderhamıdır nedir; uçan yaratığı kontrol edecem diye anam ağladı; nasıl rezalet bir kontrol sistemidir o öyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 29 Ocak 2010; 11:16:38 >

• quote:

quote:

quote:

İsteyen, istediği oyunu oynar ginnix ! Sana ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

@ginnix;

Arkadaşım rahatsızmısın sen? Sana ne insanların oynadıkları oyundan; beğendiklerinden beğenmediklerin. Beğenirsin, beğenmezsin, yorumunu yapar susarsın; senin ne hakkın var bu kadar insanı seçimlerinden dolayı bu kadar eleştirmeye. Resmen yapışmışsın konuya. Zaten oyunun gidişatını söylerek bir halt yemişsin, hala birde utanmadan ahkam kesiyorsun; üste çıkmaya çalışıyorsun. Bende beğenmedim oyunu ama insanları suçlar gibi; ''nasıl beğenirsiniz bu oyunu diye'' saçma sapan cümlelerde kurmuyorum. Yokmu bu arkadaşa bir kaç gün izin verecek bir yönetici; kafasını dinlesin öyle geri gelsin; belli ki dimağı bulanmış biraz.

Oyuna gelecek olursak, ehh işte; vasat bir oyun olmuş diyebilirim. Grafiklerin günümüz şartlarına göre çok iyi olduğunu söylemem ama kötüde değil hani. Yalnız sanki biraz ruhsuz bir oyun gibi geldi bana; üzerinde daha çok çalışılabilirmiş; en azından Las Vegas serilerini zevkle oynadığım Ubisoft'tan daha kaliteli bir oyun beklerdim. Gerçi bu Ubisoft'unda kaç tane stüdyosu var; artık bu oyunu hangisi yaptıysa. Birde söylemeden geçmek istemiyorum; kuşmudur ejderhamıdır nedir; uçan yaratığı kontrol edecem diye anam ağladı; nasıl rezalet bir kontrol sistemidir o öyle...

2 hafta içinde 2 kere 3 gün ceza aldı akıllanmadı.

• quote:

quote:

quote:

Sizene Arkadaşım bizim oynadığımız Oyunlardan sen git kendi beğendiğin oyunları oynasana.Ayrıca bizim ntihar etmemiz sanamı batıyor Cenaze masraflarını sen mi ödiyeceksin

• Filmden uyarlama bir oyun ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi ancak.
    Canım çok sıkılmadıkça açıp oynayacağım bir oyun değil ne yazık ki.
  • Demoyu demin oynadım bence oyun hiç fena değil grafikler crysisten çok daha iyi atmosfer 10 numara sesler çok güzel bitek oynanışta ve çatışmalarda biraz sorun var ona rağmen son zamanlarda beni heyecanlandıran tek oyun olmuş hemen oyunun fullünü edinicem.. Deneyin bence bütün grafikler very highda çokta kasmadı 9600gs kartımla oturup ormanın güzelliğini izleyesi geliyor insanın.. Çevre detayları şahane ama karakterlere hiç özen gösterilmemiş niyeyse..

Bu oyunu beğenmeyenleride anlayamıyorum sadece zevk diyorum aksiyon rpg karışımı bence gğzel bir oyun her oyun klasik olamaz bu da değil ama saçma sapan knight onlineların başında günler geçirceğinize günde 1-2 saat oynanır bu oyun..

James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU-
     James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 1 Şubat 2010; 18:00:55 >

• Oyunu bitirmiş biri olarak hiç fena bir oyun olmadığını hatta gayet güzel olduğunu anladım grafikler gayet tatmin edici ve DirectX10 modunda kasmadan bitirdim gerçekten güzel bir dünya vardı oyunda serbest gezebilme özelliğide hoştu ben navilere katılmadım hep asker olarak bitirdim gayet güzel çatışmalar oluşuyor yani oyuna çamur atmayın bence oyun gayet güzeldi
  • bence oyun güzel ama helikopteri hareket ettirmek oldukça zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Demoyu demin oynadım bence oyun hiç fena değil grafikler crysisten çok daha iyi atmosfer 10 numara sesler çok güzel bitek oynanışta ve çatışmalarda biraz sorun var ona rağmen son zamanlarda beni heyecanlandıran tek oyun olmuş hemen oyunun fullünü edinicem.. Deneyin bence bütün grafikler very highda çokta kasmadı 9600gs kartımla oturup ormanın güzelliğini izleyesi geliyor insanın.. Çevre detayları şahane ama karakterlere hiç özen gösterilmemiş niyeyse..

Bu oyunu beğenmeyenleride anlayamıyorum sadece zevk diyorum aksiyon rpg karışımı bence gğzel bir oyun her oyun klasik olamaz bu da değil ama saçma sapan knight onlineların başında günler geçirceğinize günde 1-2 saat oynanır bu oyun..

James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU-
     James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU-

Okadar da değil. Crysis den daha iyi grafikler demişsin. Grafik konusunda Crysis şu anda en iyi oyun.

• Oyunu oynama fırsatı bulabildim. Açıkcası beklediğim gibi çıkmadı..
  • Navi olarak bitirdim.Oyun çok basit kalmış.Sonu bir final havasında değildi.
  • Valla oyunları yarım bırakmayı sevmiyorum ama The Saboteur'e başladığımdan beri hiç Avatar'a dönesim gelmiyor; keşke önce bunu bitirseymişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Navi olarak bitirdim.Oyun çok basit kalmış.Sonu bir final havasında değildi.

Filmin sonundaki gibi büyük savas yokmuydu?
  • Ben beğendim oyunu.Oldukça zevkli..
  • Ben oyunu 2 gün önce aldım ve büyük bir zevkle oynuyorum.Ama sormak istediğim birşey var."Shadows of a shard" diye bir bölüm var ve orada ne yapılacağını bir türlü bulamadım.O bölümde gezinip duruyorum.O bölüm hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.