Şimdi Ara

James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
241
Cevap
0
Favori
20.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim bölüm "Abandoned RDA Camp" diye geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Navi olarak bitirdim.Oyun çok basit kalmış.Sonu bir final havasında değildi.

Filmin sonundaki gibi büyük savas yokmuydu?

Spoiler olarak sorduğun soruna cevap vereyim. Filmin sonundaki kadar büyük bir savaş sahnesi yok. O değilde son 5-6 senedir yapılan oyunların sonunda oynayan kişiği oyun içersindeki kimi bölümden daha zorlayan bir final sahnesi olmuyor nedense.

• Herkeze merhabalar
    Arkadaşlar ben oyunda NAVİ yi seçtim ve ilerleyen yerlerde bir görevde takıldım;görevin adı 'YOUR FİRST SONG' yardımcı olabilirseniz çok iyi olur arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Herkeze merhabalar
    Arkadaşlar ben oyunda NAVİ yi seçtim ve ilerleyen yerlerde bir görevde takıldım;görevin adı 'YOUR FİRST SONG' yardımcı olabilirseniz çok iyi olur arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Tamam arkadaşlar anladım nasıl geçeceğimi...
  • optimizasyon sorunumu var 9800 gt ddr3 ekrankartı ve güncel driverler var ama cok kastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

optimizasyon sorunumu var 9800 gt ddr3 ekrankartı ve güncel driverler var ama cok kastı

Güncel demişsiniz ama yine de 196.34'ü denememişseniz deneyin. Ben de çok fark etti.
  • Arkadaşlar 4 sayfa yorumun 2 si kavga atışma ne gerek var kıçı kırık bi oyun için birbirinizi kırmaya .

Benim sorum ise navilere katıldım ama bu tuşları 1234 ne işe yarıyor şu navinin ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 17 Şubat 2010; 5:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Arkadaşlar 4 sayfa yorumun 2 si kavga atışma ne gerek var kıçı kırık bi oyun için birbirinizi kırmaya .

Benim sorum ise navilere katıldım ama bu tuşları 1234 ne işe yarıyor şu navinin ??

Doğa üstü güçlerin var; bu tuşlarla onları seçip kullanıyorsun; oyunda ilerledikçe de yeni özel güçler açılıyor; sende bu numaralara yeni aksiyonlar atayabiliyorsun İşte kısa süreli görünmezlik; orman böcü börtüsünü yardıma çağırma; az hasar alma; kendini iyileştirme falan filan...
  • Arkadaşlar merhaba 4 sayfadır yazılanları okudum ama malesefki oyunla ilgili bir türlü istediğim bir kaç bilgiye ulaşamadım.Düşünüyorumda acaba benmi yanlış anladım diye ama sanırım yanlış anlamadım.Konu başlığına bakınca oyunla ilgili yorumları ve soruları bulacağımı sanıyordum ama nedense çok arkadaş oyunla filmi kıyaslama yarışına girmiş.Bana sorarsanız herkes oyunu beğenmek zorunda değil aynı zamanda filmide beğenmek zorunda değil oyunla filmi kıyaslamak pek doğru olmaz.Koskoca Ubisoft firmasının nesini eleştiriyorsunuzki oyunda filmle alakalı gerçeklikler arıyorsunuz filmin maliyeti 350 milyon dolarmış.sizce oyun için ne kadar harcanmıştır bana kalırsa bazı arkadaşlar boşboğazlık edip sırf konuşmuş olmak için bi yorum yapmış olmak için bişeyler yazıp durmuşlar.Bu fikirlerimden dolayı isterseniz beni banlayın üyeliğimi iptal edin hiç önemli değil ama benimle aynı fikirde olacak arkadaşlarda vardır sanırım.Sonuçta adamlar bu kadar yapmış oyunu bunu bu şekilde kabul etmekten başka çare varmı hadi düzeltelim Ubisoft firmasına yazılar yazalım ne bekliyorsunuz nasıl bir cevap gelecek.Kusura bakmayın evet oyun yanlış oldu hatamızı en yakın zamanda düzelteceğiz gibi cevaplar bekleyen varmı aranızda acaba merak ediyorum.Bende oyunu oynadım bitirdim hoşuma gitmeyen şeylerde var ama beğendiğim şeylerde var kişiye göre değişir ama bunu aramızda tartışma konusu haline getirmenin hiç anlamı yok.
    Oyunda 3D seçeneği var bu güzel bir olay.ben bu 3D yi nasıl oynayabileceğimi merak ettim o yüzden baktım ama malesefki hiçbişey bulamadım bi kaç arkadaş sormuş ama doğru düzgün cevap bile alamamaış çünkü arkadaşların hepsi oyunla filmi kıyaslama yarışında.Açıkcası hüsrana uğradım yani eğer zor durumda olsam bişey sorsam yardıma ihtiyacım olsa elime hiçbişey geçmeyecek gibi gözküyor.Ben araştırdım ama 3D ile ilgili hiçbişey bulamadım eğer içinizde bu konu ile detaylı bilgisi olan varsa gerçekten bişeyler bilen varsa paylaşırsa çok memnun olurum.Teşekkürler.

Bu arada şunu hiçbir aman unutmayalım Zevkler ve Renkler tartışılmaz.birbirimizin fikirlerine saygı duymaktan başka çare yoktur kimseye zorla bişey kabul ettirilemez.

• Oyunda toruk makto'yu kullanabiliyor muyuz?
    Thanator'u kullanmak gerçekten zevkliymiş..
    Son olarak oyunun başlarında sıkıldım ama sonlara doğru gerçekten zevk vermeye baladı..
  • 1. Avatar (2009) $2,550,560,068
    2. Titanic (1997) $1,835,300,000

http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide

şaka gibi yahu
  • alsam mııı almasam mııı
  • oyuna başladım ama sürekli donuyor kalıyor. bazen 5 bazen 10 dakka sonra donuyor kalıyor. yeni çıkan hemen bütün oyunlarda ciddi bi sorun yaşamadım. sorunun çözümü var mı??

• Hem navi olarak hemde insan karekterlerinde oyunu bitirdim.Hiçbir şekilde insanlar kazanmıyor.Askerimiz bir süre sonra Navi'ler için savaşıyor.Ve sonuçta savaşı Naviler kazanıyor.İnsan karekterinde oynasanızda Navi karekterinde oynasanızda...

İnsan karekteri ile oynamak ,Navi karekterine göre daha zor..
    quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

oyunun sonunu siz belirliyorsunuz eğer navilere katılırsanız naviler insanlara katılırsanız insanlar kazanıyor

• valla bence oyun bozuk çünkü grave's bog da abandoned rda camp da almam gereken zımbırtıyı bir türlü bulamıyorum 1-2 saattir o sarı yerde dolanıyorum etrafda kesilmedik yaratık yada bakılmadık yer bırakmadım ama yok aradığım şey onu bulan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Oyunu oynama fırsatı bulabildim. Açıkcası beklediğim gibi çıkmadı..

aynen katılıyorum
  • "Her film oyunu kötüdür" düşüncesi değişmiyicek böyle giderse.
  • Oyunu oynamamıştım. Şimdi deneyim.
  • Her 2 ırktada oynadım açıkcası biraz sıkıcı geldi oyun bana ordan oraya yollayıp durmaktan başka birşey yamıyor umduğumu bulamadım
  • beyler oyuna yeni bakabildim, ejderhalara ilk binilen animasyon bende devreye girmedi neden olabilir, bilen vardır umarım.

videoda 3:10

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.