Şimdi Ara

James Cameron's Avatar: The Game -ANAKONU- (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
20.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluepower

oyunun sonunu siz belirliyorsunuz eğer navilere katılırsanız naviler insanlara katılırsanız insanlar kazanıyor

O da güzel.

• bazı insanlar deli olmuş :D ne oyunmuş be arkadaş, adamların hayatını ele geçirdi. biraz gerçekçi olun, kendinize geldin bune böyle avatarda avatar. çocuk musunuz? yarın öbürgün intihar da etmeye kalkarsınız niye biz pandoralı değiliz diye şurda yatar gülerim valla

• denemeyen varsa denesin. bence gayet güzel. ubisoft film oyunu da olsa bi efor sarfetmiş vallahi ne yalan söylim. adamlar hakkını vermiş.

zaten günümüzde multi odakları oyunlar revaçta. onu da sonuna kadar düşünmüşler. ağırlıklı olarak battlefield mantığı var tabi. iki grup. her bi gruba özgün silahlar araçlar vs. hepsi güzel düşünülülmüş. oyunda grafikler de oldukça iyi. sırıtmıyo hiç bişey. yani bi avatar oyunu nasıl olması gerekiyorsa öyle.

bu arada battlefield gibi görüp dandik ötesi bi single olacağını düşünen arkadaşlara da seslenim. evet açıkçası vasat single ı. ama diğer multi odaklı oyunlara göre iyi kotarılmış vallahi. en azından bi hikaye gidişatı var. hikaye merakta bırakmasa bile ilerleyen bi oyun olduğunu hissettiriyo.o yüzden o kadar sıkmasın canınıızı single oynayacaksanız sadece. gönül rahatlığıyla edinip her bi aracı silahı kullanabilirsiniz. karakterler de oldukça geniş tutulmuş. vallahi ben tuttum oynanır bu.

soldaki hp sistemde high ayarlarda çok yoğun savaş sahnelerinde falan ufak frame rate düşmeleri yaşadım. geri kalan sorunsuzdu. benzer sisteme sahip olanlara yardımcı olur bu bilgi.

iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

söylediklerine aynen katılıyorum ben yanlışlıkla oyunun sonunu öğrendim ne ilk yazan arkadaş koruma koynuş yazıya insanlar oyunun sonunu öğrenipte heyecanı gitmesin diye ama ''ginnix'' hiç öyle endişeleri yok aferin ginnix efendi sayenizde oyunun bütün heyacanı gitti mutlusundur umarım

Oyunun heyecanını ginnix mi bozdu şimdi ? Arkadaşım adam onu yazmasa dünya da kimse söylemeyecekmiydi ? Boş boş atıp tutuyorsunuz,öbür adam spoiler diye eklemeseydi o zaman,onu geçtim sende resmen bakmışsın sonrada ee heyecanı kaçtı.Sanki okuduğu romanın sonunu söyledi adam.Çocuk gibi tepkiler veriyorsunuz bazı şeylere,oyunun muhtelif sonunu youtube a yazsan orada da video olarak çıkar.Burada adama sırf sinirlisiniz diye saçma şeylerle de suçlamayın.Uçan Hollandalı asıl sana arkadaşım.Ginnix in spoiler kısmını yazmasıda sana battı sanırım.

• uzun zamandır oyun oynayan oyuncular bilirki (mesela ben 15 yıl) konulu oyunlarda oyunun sonunu söylemek oyunu bitirmemiş kişiye yapılacak en büyük ayıptır çünkü konulu oyunlarda oyunu oynatan en büyük etken konudur bunun için kaliteli oyun sitelerinde spolier denen olay icat edilmiştir ve spolier özelliği kullanılmadan oyunun ilerisine ait bilgiler verenler ceza bile alabilir sen diyorsun ki oyunun sonunu burada söylenmese you tube yazsan çıkacaktı sanırım fark edemediğin bir olay var BEN OYUNUN SONUNU ÖĞRENMEK İÇİN BİR ARAŞTIRMA İÇİNDE DEĞİLİM yazılanları okumuşsun sözüne gelince zaten sonu bir cümlelik farketmenle cümlenin bitmesi bir oluyor bir kullanıcı tarafından oyun başlığı nasıl mahfedilir diye merak edenler bu başlığı başından itibaren okusun ne demek istediğimi anlayacaktır bu arada ''stradosphere'' ginnix'e yapılan eleştirilerde sizi AVUKAT POZİSYONUNDA GÖRDÜM NİYE ACABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 23 Ocak 2010; 12:41:57 >

• quote:

uzun zamandır oyun oynayan oyuncular bilirki (mesela ben 15 yıl) konulu oyunlarda oyunun sonunu söylemek oyunu bitirmemiş kişiye yapılacak en büyük ayıptır çünkü konulu oyunlarda oyunu oynatan en büyük etken konudur bunun için kaliteli oyun sitelerinde spolier denen olay icat edilmiştir ve spolier özelliği kullanılmadan oyunun ilerisine ait bilgiler verenler ceza bile alabilir sen diyorsun ki oyunun sonunu burada söylenmese you tube yazsan çıkacaktı sanırım fark edemediğin bir olay var BEN OYUNUN SONUNU ÖĞRENMEK İÇİN BİR ARAŞTIRMA İÇİNDE DEĞİLİM yazılanları okumuşsun sözüne gelince zaten sonu bir cümlelik farketmenle cümlenin bitmesi bir oluyor bir kullanıcı tarafından oyun başlığı nasıl mahfedilir diye merak edenler bu başlığı başından itibaren okusun ne demek istediğimi anlayacaktır bu arada ''stradosphere'' ginnix'e yapılan eleştirilerde sizi AVUKAT POZİSYONUNDA GÖRDÜM NİYE ACABA

Aynı bünyeyi paylaşıyorlardır belki

• anlayan anladı zaten demek istediğimi
  • lol kendi aranızda saçma sapan şakalarla bizi sinirlendirdiğinizi mi sanıyosunuz? kusura bakma arkadaşımda burda gelip kafayı sıyırıp deli gibi karşımda ağlayan ben değilim "ıngaaaaa oyunun sonunu söyledi pis" diye atıp tutan adamın düştüğü konuma herkes güler. bu durumda senin burda başkalarıyla benim arkamdan söylediğin lafların bir anlamı yok, olan oldu ölen öldü kardeşim, hadi sana avatarda iyi eğlenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

lol kendi aranızda saçma sapan şakalarla bizi sinirlendirdiğinizi mi sanıyosunuz? kusura bakma arkadaşımda burda gelip kafayı sıyırıp deli gibi karşımda ağlayan ben değilim "ıngaaaaa oyunun sonunu söyledi pis" diye atıp tutan adamın düştüğü konuma herkes güler. bu durumda senin burda başkalarıyla benim arkamdan söylediğin lafların bir anlamı yok, olan oldu ölen öldü kardeşim, hadi sana avatarda iyi eğlenceler

bak ''ginnix'' kardeş sana burada son defa cevap veriyorum tahminimce sen 20 yaş altı birisin veya yaşın daha yukarı olsa bile vücüdunun üst bölgesinde taşıdığın kısım baya düşük bir yaş bölümünü temsil ediyor yazdıklarından o sonucu çıkarıyorum ben 40 yaşındayım ve yukarıda'da yazdım gerçek oyunculuğun ne olduğunu bu işin raconunu ama sanırım senin bu yazdıklarımı anlayacak kapasiten yok yada söyleyecek başka sözün olmadığı için kahvede ne bakıyorsun lan diye kavga çıkaran insanlar gibi konuşuyorsun benim ayda 5 tane oyun bitirdiğim zamanlar olmuştur bir oyunun sonunu öğrensem bir şey olmaz ama bir abin olarak tavsiye sana (gerçi tavsiye dinleyecek birisine pek benzemiyorsun ama be yinede söyleyeyim) diğer attığın mesajlara bakıyorumda hep dalga geçer, aşağılar çok bilmiş,polemik çıkarmaya yönelik saldırgan yazılar yazıyorsun burası sadece bir forum insanlar eğlenmek, bilgilenmek ,yardımcı olmak ,sorunlarına çözüm bulmak için buraya geliyor ve birbirlerini görmüyorlar ve belkide birazda onun için bazı insanlar konuştukları sözler pek dikkat etmiyorlar beni görmüyor nasıl olsa diye ama gerçek hayatta böyle değil insanların yüzüne'de bu tavırları sürdürürsen seni seven sayısı çok olmaz ve herkes söylediklerine sabırla yaklaşmaz eminim bu yazdıklarıma karşı alakasız kendi üslübunda cevap vereceksin ama ben yinede yazdım iyi kötü bu yollardan bizde geçtik kanımızın deli aktığı zamanlar oldu ama geriye bakınca her şey boş ufak şeyler bunlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

lol kendi aranızda saçma sapan şakalarla bizi sinirlendirdiğinizi mi sanıyosunuz? kusura bakma arkadaşımda burda gelip kafayı sıyırıp deli gibi karşımda ağlayan ben değilim "ıngaaaaa oyunun sonunu söyledi pis" diye atıp tutan adamın düştüğü konuma herkes güler. bu durumda senin burda başkalarıyla benim arkamdan söylediğin lafların bir anlamı yok, olan oldu ölen öldü kardeşim, hadi sana avatarda iyi eğlenceler

bak ''ginnix'' kardeş sana burada son defa cevap veriyorum tahminimce sen 20 yaş altı birisin veya yaşın daha yukarı olsa bile vücüdunun üst bölgesinde taşıdığın kısım baya düşük bir yaş bölümünü temsil ediyor yazdıklarından o sonucu çıkarıyorum ben 40 yaşındayım ve yukarıda'da yazdım gerçek oyunculuğun ne olduğunu bu işin raconunu ama sanırım senin bu yazdıklarımı anlayacak kapasiten yok yada söyleyecek başka sözün olmadığı için kahvede ne bakıyorsun lan diye kavga çıkaran insanlar gibi konuşuyorsun benim ayda 5 tane oyun bitirdiğim zamanlar olmuştur bir oyunun sonunu öğrensem bir şey olmaz ama bir abin olarak tavsiye sana (gerçi tavsiye dinleyecek birisine pek benzemiyorsun ama be yinede söyleyeyim) diğer attığın mesajlara bakıyorumda hep dalga geçer, aşağılar çok bilmiş,polemik çıkarmaya yönelik saldırgan yazılar yazıyorsun burası sadece bir forum insanlar eğlenmek, bilgilenmek ,yardımcı olmak ,sorunlarına çözüm bulmak için buraya geliyor ve birbirlerini görmüyorlar ve belkide birazda onun için bazı insanlar konuştukları sözler pek dikkat etmiyorlar beni görmüyor nasıl olsa diye ama gerçek hayatta böyle değil insanların yüzüne'de bu tavırları sürdürürsen seni seven sayısı çok olmaz ve herkes söylediklerine sabırla yaklaşmaz eminim bu yazdıklarıma karşı alakasız kendi üslübunda cevap vereceksin ama ben yinede yazdım iyi kötü bu yollardan bizde geçtik kanımızın deli aktığı zamanlar oldu ama geriye bakınca her şey boş ufak şeyler bunlar

Bu yazı üstüne mesaj atılmaz ama söylemeden rahat edemiycem. ya Ginnix arkadaşım sen hastamısın?Bu foruma kim gelir? oyunu oynayan kişiler ve sen oyunun sonunu söyleyerek insanların heveslerini kaçırdın.Tamam hata yapabilirsin normaldir ama bunun üstüne birde kendini haklı çıkarman Yuh! yane.Şimdi senin anlayacağın dilde konuşurdumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 23 Ocak 2010; 20:41:33 >

• quote:

uzun zamandır oyun oynayan oyuncular bilirki (mesela ben 15 yıl) konulu oyunlarda oyunun sonunu söylemek oyunu bitirmemiş kişiye yapılacak en büyük ayıptır çünkü konulu oyunlarda oyunu oynatan en büyük etken konudur bunun için kaliteli oyun sitelerinde spolier denen olay icat edilmiştir ve spolier özelliği kullanılmadan oyunun ilerisine ait bilgiler verenler ceza bile alabilir sen diyorsun ki oyunun sonunu burada söylenmese you tube yazsan çıkacaktı sanırım fark edemediğin bir olay var BEN OYUNUN SONUNU ÖĞRENMEK İÇİN BİR ARAŞTIRMA İÇİNDE DEĞİLİM yazılanları okumuşsun sözüne gelince zaten sonu bir cümlelik farketmenle cümlenin bitmesi bir oluyor bir kullanıcı tarafından oyun başlığı nasıl mahfedilir diye merak edenler bu başlığı başından itibaren okusun ne demek istediğimi anlayacaktır bu arada ''stradosphere'' ginnix'e yapılan eleştirilerde sizi AVUKAT POZİSYONUNDA GÖRDÜM NİYE ACABA

Bak değerli arkadaşım,benimde 13 senelik bir geçmişim var.Bilgisayar ve oyun dünyasında;ancak benim burada amacım avukatlık değil.Burada söylemeye çalıştığım şey oyunu bitirmemiş olan okudu öğrendi heyecanı kaçtı vs.. Bu gibi şeylere asla inanmam,sonuçta hayatının oyunu falan değil,hiçbir zamanda bir oyuna öyle kaptırmaya gerek yoktur.Roman okursun veya film izlersin bunların sonu söylenmez.Oyun ile bunlada aynı kefede değil zaten.Kaç sayfa olmuş başlık hiç dikkatini çekti mi ?Birçok yorum gelmiş misal arızalar ile ilgili sorular,oyunun genel yapısı ve beğenilip beğenilmediğiyle ilgili;Fakat zaten bunları o kadar derinlemesine okuyan birinin oyunun sonunu gösteren bir ss veya bilgi görmesi muhtemel.Bariz oyun sitelerinde bile görebilirsin,oyun açıklamalarında alternatif yapı da iyiyi seçerseniz şöyle kötüyü seçerseniz böyle diye onada ayıp diyormusun sen ?Forumda o kadar yerde ters birşey dememişim de şimdi gelip burada ginnix e söylenen söze karşılık olan hatayı gösterince avukat mı oldum,ya da sen tüm oyuncuların avukatımısın da haberim mi yok ?

Kafaya takılmayacak konular bunlar...

• Oynuyorum.Bence gayet eğlenceli Grafikler falan hoşumada gitti
    Oyunun filmle alakası yok
  • oyun çok kasıyo ya
  • 640x480 de bile 20 fps yi geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

640x480 de bile 20 fps yi geçmiyor

Ekran kartınızdan büyük ihtimal
  • bence de ekran kartından. ama bu kadar kasmaması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bence de ekran kartından. ama bu kadar kasmaması gerekiyor.

Hiç normal değil o kasma.Senin sisteminden sadece ekran kartım daha iyi fakat 1440 da takılmadan oynadım.Ayrıca Ubisoft'uda tebrik etmek lazım.Gerçekten filmine yakışır bir oyun olmuş diyebilirim.
  • arkadaşlar oyunda ben paso avatarlara karşı savaşıyorum. nasıl avatar ırkına geçebilirim. şimdiden teşekkürler
  • oyunu pek beenmedim 1 saat oynayıp sildim
  • oyunu ben beğenmedim filminide çok beğenselerde ben onuda beğenmedim bakalım filmi gibi sıkıla sıkıla oyun sonuna gelek.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.