Şimdi Ara

Jailbreak Rehberi (Adım Adım anlatım: Jb çıkan bütün sürümler) Jailbreak Hakkında Herşey *2014* (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
49
Favori
285.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5.0 çıksada onu jib yapsak
  • arkadaşlar telf. 3gs yurtiçi 4.3.5 sürüm sorunsuz jailbreak yapamazmıyım ? bir yadım edin bir yerde okudum kapatıp açmalarda yeniden yapman gerekiyor diye doğrumu ? yokmu bunun kolayı henüz ?
  • iphone 4 üm ve touch 4 üm var fakat jb yaparken -unable to recegnize specified IPSW- diye bir yazı geliyor windows7 kullanıyorum.jb yapamıyorum. yardım ederseni sevinirim.
  • arkadaşlar ben bu redsnow kurdum fakat kurulum tamamlandıktan sonra ekranda itunesa bağla yazısı çıktı bunu nasıl halledebilirim teşekkurler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alibjk1903183

    iphone 4 üm ve touch 4 üm var fakat jb yaparken -unable to recegnize specified IPSW- diye bir yazı geliyor windows7 kullanıyorum.jb yapamıyorum. yardım ederseni sevinirim.


    sectigin .ipsw tanimiyor, bir baska Firmware sec öyle dene kabul edecektir... birde yazarken model 4, ios 4.3.3 baseband 0.1.59 gibi telefon hakkindaki tam bilgiyide verirseniz daha kolay olur...

    @xsea, exit recovery mode diyeceksiniz, recoverymodundan cikmak icin forumda kücük programlar mevcut. fixrecovery, recBoot gibi ve tinyumbrella dada var exit recovery secenegi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alibjk1903183

    iphone 4 üm ve touch 4 üm var fakat jb yaparken -unable to recegnize specified IPSW- diye bir yazı geliyor windows7 kullanıyorum.jb yapamıyorum. yardım ederseni sevinirim.


    Redsnowun son sürümünü indir hocam geçer
  • arkadaşlar elimde ipad 1 jbsiz var itunes kurulu win7 ye bağladım ve update istedi sanırım update tam kurmaya yakın (bekleme süresi bitmişti) çektim kabloyu şimdi ipad recovery modta..
    bunu nasıl açarım :D içindeki şeyler giderse yanarım
  • arkadaşlar ya bende 2-3 ay içinde aranıza katılıcam birçok sorunum var ama en önemlisi jailbreak yapıp yapmamam sizce yapmasam iphone çekilmez olurmu yoksa farketmez mi birde bu jailbreakin dezavantajları nedir ?
  • Arkadaşlar genpa 4.2.1. simfree iphone 4 e greenpoison son sürüm ile jb yapamıyorum. 4 satır yazıda donup kalıyor. Çatlıycam. Var mı bilen ?? ya da başka sürüme geçip mi yapsam acaba shsh kaydını alıp.
  • arkadaşlar bu konuda anlatılan yönergelere göre 4.3.5 i4 üme jb işlemi yaptım. 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum ancak bugün yanlışlıkla telefonu kapattım ve şu an hiçbir şekilde açılmıyor. ekranda elma simgesi çıkıyor ve bir süre sonra yükleme işareti geliyor.
    ne yaptıysam olmadı. itunes ile restore denedim, olmadı şimdi itunesi kilitliyor cihaz. kaç kere dfu moduna aldım ancak her şey baştan tekrar başlıyor...
    redsn0w da restore işlemi nasıl yapılıyor??? acil yardım ederseniz sevinirim....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavYMortaR -- 23 Ağustos 2011; 21:00:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeavYMortaR

    arkadaşlar bu konuda anlatılan yönergelere göre 4.3.5 i4 üme jb işlemi yaptım. 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum ancak bugün yanlışlıkla telefonu kapattım ve şu an hiçbir şekilde açılmıyor. ekranda elma simgesi çıkıyor ve bir süre sonra yükleme işareti geliyor.
    ne yaptıysam olmadı. itunes ile restore denedim, olmadı şimdi itunesi kilitliyor cihaz. kaç kere dfu moduna aldım ancak her şey baştan tekrar başlıyor...
    redsn0w da restore işlemi nasıl yapılıyor??? acil yardım ederseniz sevinirim....


    cihazı kapatın açın elma logosunda kalacak elma logosundayken home+power ı basılı tutup sonra power ı bırakıp dfu moduna alın sonra redsnow u çalıştırıp just boot tethered yapın açılacaktır.
  • cihaz kapanmıyor ki hocam. ancak ben redsnowdaki jb yöntemindeki gibi 3sn home+10sn home+power+15sn power şeklinde yaparsam elma simgesi gidip tekrar geliyor ve bir süre sonra yükleme işareti geliyor.
  • arkadaşlar en son şekliyle 4.3.3 jb yapmayı anlatan karışık olmadan tam şekliyle anlatan bir link verebilirmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

    arkadaşlar en son şekliyle 4.3.3 jb yapmayı anlatan karışık olmadan tam şekliyle anlatan bir link verebilirmisiniz.


    en son şekli yokki hala ilk sayfadaki gibi yapılıyor ve başka yapma yolu yok yani karışıklık söz konusu değil.
  • www.jailbreakme.com safarıden girdim jb yapmak için sadece cydia programı çıktı ama indirdiğim oyunlar itunes yüklenmiyor nası bunu tam jb yapabilirim
  • beyler telefonumu restore yapmak için shsh kaydına ihtiyacım var mı ? 4.2.1 deyim yine 4.2.1 yükleyeceğim. Hiç firmware değiştirmedim. Orjinali 4.2.1 telefonun. Nasl sıfırlarım. (gp ile jb yapamadığım için sıfırlayıp öyle deneyecem, tel sim free)
  • Redsn0w 0.9.6 rc14 'ü hiçbir yerde bulamadım. Sürekli inatla Redsn0w 0.9.6 rc16 karşıma çıkıyor ne oldu kaldırdılar mı rc14'ü ?

    Şu an 4.3.2 sürümü var telefonda. Redsn0w 0.9.6 rc16 ile JB yapmak istesem olur mu ? Çünkü dediğim gibi hiçbir yerde Redsn0w 0.9.6 rc14 yok..

    Ayrıca orjinal firmware indirmek için verdiğiniz linkle tıkladım. Phone 4 GSM seçip 4.3.2'yi tıkladım. Download etmeye başladı şimdi. Fakat download ettiği şey iphone3, 1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw

    Neden başında iphone3 yazıyor bunun ? Doğru mu indiriyorum acaba yardım eder misiniz ?
  • @Teslaman indirdiğin dosyanın başında iphone 4 te yazıyordur sonlara doğru iphone 3 yazar.




    ipod touch 4g var elimde ve 4.2.1 sürümü jb li şuan.4.3.3 ü yüklemek istiyorum.fw yi indirdim shift+update i deniyorum itunestan ama 3194 hatası alıyorum.host dosyasınıda değiştirdim fayda etmedi.nasıl yükleyebilirim bunu cihaza?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Ağustos 2011; 14:50:35 >
  • arkadaşlar redsn0w ile jailbreakme yaptım ama cydia açılmıyor preparing filesystem yazıyor hiç ir işlem yapmıyor artık jb oldugunu ben nasıl anlarım itunes oyun yüklediğimde hata alıyorum.yardım lütfen arkadaşlar
  • i4 yurtiçi iphoneumu 4.3.5 nasıl jailbreak yapacağım???
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.