Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla o kadar incesini bilemiyorum ama bende yok cydia. Dur bakayım jb kontrol etmenin yolu var mıymış bende merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lockhtml4'e temaları nasıl ekleyebilirim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar tabletin şarjı bitmiş yeğen oyun oynarken şimdi açtım pangu açılmıyor ne yapmak lazım tekrar sıfırlayıp jb mi yapmak lazım

Saygılar

• Franz Schubert kullanıcısına yanıt
    Başında ls yazan temalar. Yani lockscreen temaları. Biraz araştırıp nette çok güzel örneklerini bulabilirainiz

• burcink kullanıcısına yanıt
    Pangu uygulamasına girip start yap kilit tuşuna bas tekrar aktif olacak jb

• murty_ kullanıcısına yanıt
    Nerden bulucaz hocam peki temeları ? Cydia'dan mı ?

Bir de bana sadece şu lazım, nerden bulabilirim ?

http://i.hizliresim.com/0yj4RL.png

• Pangu açılmıyor ki start a basayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Valla o kadar incesini bilemiyorum ama bende yok cydia. Dur bakayım jb kontrol etmenin yolu var mıymış bende merak ettim.

cihaz üzerinden restore yaparsanız elmada kalacaktır cihaz. jailbreaki o şekilde silmezsiniz sadece gözüken kısmı silinir. dosyalar ve dosya sistemine açılan kapı aynen kalır.
  • uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    İtunesten sıfırlayacaz o zaman mecburen. Nefret ediyorum şu pc ye oturmaktan çok zor geliyor bana.

• Franz Schubert kullanıcısına yanıt
    Elbette cydia'da. Önce internette nasıl bir tema olduğuna ios 9 ile uyumlu olup olmadığına bakar sonra cydiadan indirir kurarsın. Excise diye bir tema olabilir sizin istediğiniz formatta. Ben Ls loro yüklemiş hoşuma gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Selam arkadaşlar tabletin şarjı bitmiş yeğen oyun oynarken şimdi açtım pangu açılmıyor ne yapmak lazım tekrar sıfırlayıp jb mi yapmak lazım

Saygılar

Ayarlar>Genel>profiller kısmından profil doğrulaması kalkmış mı ona bakmak lazım. Onaylayıp pangyu yeniden açabilirsin. Olmuyorsa Cydia Impactor ile ipayı imzalayıp, yine jb yaparsın. Yeniden kurmaya gerek yok.
  • iFile ile var-mobiledevice sekmesinden profilinize ulaşın, ardından profili text dosyası olarak açınca profil kullanım tarihinizi görebilirsiniz.
  • Hocam yapma doğru söylüyor arkadaş 10 gün önce böyle bi hızla mı bitiyordu şarj?...

Benim önerim şu; tweak ı o tweakı kullanağınız zaman enable yapın..
  • jailbreak kaldırmak mümkün şu anda. saurik (cydia uygulama yapımcısı) in yazdığı eski cydia impactor tweak i bikaç hafta önce "Cydia Eraser" olarak güncellendi. "Cydia/Telesphoreo" reposundan indirip jailbreak kaldırabilirsiniz. açıklamada bütün dosyalar silinip stok apple dosyalarıyla değiştirilerek, güncelleme işlemi yapılmadan bütün veriler silinip unjailbreak işlemi yapılır bu tweak ile yazıyo.

• PP çince jb li iken pangunun yeni jailbreakini üstüne kurdum. 2 tane alternatif jb aracım oldu. Cihazı kapatıp açtım pangu ile aktif hale getirdim sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Hocam yapma doğru söylüyor arkadaş 10 gün önce böyle bi hızla mı bitiyordu şarj?...

Benim önerim şu; tweak ı o tweakı kullanağınız zaman enable yapın..

Kullanacağın zaman tek tek enable yapıcaksın birsürü uğraş onun yerine yüklediğin tweakleri dikkatli seç batarya sömürmeyen tweakleri yüklerseniz gayet düzgün gidiyor şarj

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pancu dan yaptim cydia vs acildi uygulama yukledim sonra kapattim tableti actim cydia acilmiyordu.adam gibi bir surumu cikmadi herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

iFile ile var-mobiledevice sekmesinden profilinize ulaşın, ardından profili text dosyası olarak açınca profil kullanım tarihinizi görebilirsiniz.

Merhaba arkadaşım. Güncel Pangu'yu yüklememe rağmen, yazdığınız gibi bakıyorum 2016 Vs tarihi var gözüküyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali.Cevik

Aslında pangu sayfasındaki download ekranında yazıyor ;)

1-Ayarlar>Genel>Aygıt Yönetiminden mail adresinle yüklenen uygulamayı sil ve cihazı reboot et (buraya dikkat reboot edilecek ve JB kalkmış olacak)
    2-Yine parmak izi ve parola korumayı kapat ve aynı ilk seferde izlediğin yolla ipa'yı cihaza yükleyip Jailbreak yap.
    Bu kadarcık :)

Tekrar Merhaba arkadaşım. Yazdığınız gibi yaptım ama lisans tarihi 2016-08-07 diye gözüküyor! Nerede hata yapmış olabilirim?

• Aygıt yönetimi uçtu ama cydia açılıyor bu nasıl iş 😂
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.