adamı sevin sevmeyin bazı saptamaları gerçekten "harbiden haaaa , neden böyle düşünmemişim daha önce" dedirtiyor helal olsun adama inşallah daha iyi yerlere gelir |
jahreinin bazı saptamalarını çok doğru buluyorum

-
-
Gimme an example
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Gimme an exampleabi geçen klasik siyaset konusuluyodu
bizim ülkede şu an en aydınından en cahiline yapılacak belli dimi ya chp ya akpye oy veriyo çoğu kişi
fakat son yayında daha önce hiç düşünmediğim bi saptama yaptı
"biz neden bu di.....lara mahkumuz abi" dedi. di.... yazan kelime eskilerde yaşayan yaşlılar için kullanılan bi hayvan ifadesi, benim terbiyem elvermediği için yazmıyorum. fakat şöyle bi düşününce harbiden lan dedim. bizi niye hep yaşlılar yönetiyo abi? bu ne kadar normalleştirildi farkında mısınız? 1930 doğumlu adam 2021de türkiyeye yön veriyor bizi onlar yönetiyor mesela... bana da çok ilginç geliyor artık. neden genç bi yöneticimiz, devlet adamımız olmasın?
bu son katıldığım örnekti başka şeyler de var işte ama uzun uzun yazmaya üşeniyom
adam akıllı biri saygı duydum kendisine
-
Ali babacan var en genç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burası içi pis adamlarla dolu olduğundan hak vermek yerine dilenci şişko falan derler.Bana soracak olursan jahrenin en büyük artısı politik olması,diğer köşesiz yayıncılara benzememesi ve tartışmacı olması.Ama konu dışı ergenlerine kalsak kendileri en doğru kendisi en adamdır
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionBurası içi pis adamlarla dolu olduğundan hak vermek yerine dilenci şişko falan derler.Bana soracak olursan jahrenin en büyük artısı politik olması,diğer köşesiz yayıncılara benzememesi ve tartışmacı olması.Ama konu dışı ergenlerine kalsak kendileri en doğru kendisi en adamdır
olay sadece dh değil çoğu sosyal platformda durum böyle, nusreti falan da çok kıskanır mesela bunlar o yüzden hep bi foklama olur
ben fikrimi söyleyeyim de 3-5 tane aynı fikirde üye varsa ne ala ,gerisi umrumda değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogolay sadece dh değil çoğu sosyal platformda durum böyle, nusreti falan da çok kıskanır mesela bunlar o yüzden hep bi foklama olur
ben fikrimi söyleyeyim de 3-5 tane aynı fikirde üye varsa ne ala ,gerisi umrumda değil
Alıntıları GösterMillet köşesiz istiyor demek yapacak bir şey yok
Devam etmek gerekirse bazı konuların cahili olup da konuştuğu tabi ki doğru ama genel manada sağduyu çerçevesinde konuşuyor her aklı başında insan gibi
-
Fazla egolu ve çok küfür söylüyor ama anlattığı çoğu şeyde ben de hak veriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrulgm456Fazla egolu ve çok küfür söylüyor ama anlattığı çoğu şeyde ben de hak veriyorum
Onları unutmuşum.Egoist olmak pek iyi kişilik özelliği değil.Refleksif düşünmenin öneminden ötürü.Ama egoistliğinden ötürü milletle uğraşıp konuşabiliyor biraz da
-
eskiden daha cok izlerdim, simdi neredeyse izlemiyorum bile. Dediginiz gibi toplumcu bir insan, tabii o kadar yilin izlenmesi goruslerinin deger gormesi onda ego yapabilir, bu gayet dogal ama genel anlamda samimi birisi olarak goruyorum. Gercekleri bam bam yuzumuze vuruyor ve bundan cekinmiyor.
Linc yiyecegini bile bile konusuyor, hakli da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X