Şimdi Ara

Jaguar S Type-R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bi kaç güne kadar tipini hiç beğenmediğim jaguar s-type ...

Şimdilerde ise beni cezbeden s-type R .

4.2 Lt, DOHC V-8; intercooled supercharger motoru

400 bhp - 408 lb-ft lik tork u

5.3 sn 0-100 hızlanması

Bu verilere ragmen o bir yarış arabası değil...

3 gün önce eniştem aldı , yarın veya öbürgün bizim arabanın resimlerini ve bi sorun çıkmassa hızlanma videolarını koyucağım ve beraber eleştiriceğiz aracı.

----

M5 Rs6 gibi seçeneklerin arasından seçildi bu araç. Araba almanyada oldugu için bmw ve audi burda çok yaygın. Ama bir jaguar gerek masraflı ve zarar eden bir araba oldugu için pek piyasada yok. Haliyle buda farklılık yaratıyor.

Örnek olarak bir kaç resim link i veriyorum. Yakında istediginiz şeylerin resmini ve videosunuda çekebilirim.

http://www.wallpaper.net.au/wallpaper/automotive/Jaguar%20S%20Type%20R%20-%201024x768.jpg
    http://www.seriouswheels.com/pics-2005/2005-Jaguar-S-Type-R-Speed-1600x1200.jpg
    http://www.seriouswheels.com/pics-2005/2005-Jaguar-S-Type-R-Engine-1920x1440.jpg

--------

Konuyla alakası yok ama teyzemin minisini kullandıktan sonra mini ye ilgim azaldı. Mini Cooper 120 ps lik modeli var fakat Full S paketli. Yani S yayları S koltukları vs.
    Araba 1300 kg civarlarında . İlk duydugumda şok oldum. Ama araç gerçekten çok sağlam ve güvenli o boyutlarına ragmen. Bu agırlıkla bile gayet atak özellikle tiptronik e geçtiginde motor daha bi alevleniyor. Araç Multitronik ve ortalama yakıtı 13 ila 15 litre gösteriyor yol bilgisayarı. Çok fazla bi benzin tüketimi var. Ama almanyada pek sorun yaratmıyor sonuçta deposu 50 € ya doluyor (50Lt deposu var ) . Tam bi zevk arabası aslında zevk alabiliyorsan kullanabilicegin bi araba.
    Resimini ekliyorum aşagıya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 31 Aralık 2005 15:27:01 >

• dostum m5 almadınız hadi rs6 niye almadınız bu iki araç duruken gidip jaguara o para verilirmi para benim deyil ama inan içim cız etti

bu arada hayırlı olsun inşallah bu akşam piyango çekilişinden sonra bende bir ferrari f 430 alıp resimlerini filan koyarım buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

dostum m5 almadınız hadi rs6 niye almadınız bu iki araç duruken gidip jaguara o para verilirmi para benim deyil ama inan içim cız etti

bu arada hayırlı olsun inşallah bu akşam piyango çekilişinden sonra bende bir ferrari f 430 alıp resimlerini filan koyarım buraya

Bi noktayı kaçırdın arkadaşım sanırım , burası Almanya . BMW Mercedes ve AUDI istemedigin kadar var. Ferrari porsche bunlar bile çok fazla var. Burda prestij arabaları Jaguar,Bentley gibi araçlar. Çünkü servisleri , yedek parçaları çok pahalı ve satarken kesin çok zarar ediyorsun. Bu yüzden çok az var piyasada ve zenginlik simgesi gibi bişi oluyor.

Bu arada Dünyada 4 tanemi ne Bugatti Veyron Varmış. Biri burda stand da duruyor , yarin veya öbürgün gidip bi kaç foto çekinecegim . İlk gittigimde foto makinem yoktu ama 1001 ps lik bir arabaya dokunmak bile oldukça nefes kesici ...

• enişte güle güle kullansın ama o kaputun altında nasıl bir motor olursa olsun önden felan tipini hiç sevmiyorum s type ın.bende audi rs6 diyorum.bu arada demek almanyada benzin 1 euro ha ahh ahh burda da öyle olsa düşünsenize benzinin litresi 1.6 ytl olacak yılbaşı hayali bu
  • burayla aynı biliyodum ben benzinin fiyatını.
  • eh almanyada olunca lüx arabalardan söz etmek kolay trde olupta bu tür arabalardan söz etmek bence oldukca zor..
  • 1.20 € Benzin fiyatı burada ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    egypt type a type b
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.