Bildirim
Jaguar S-Type 3.0
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Neden bu araba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galeriden,lpg li 255binde s type.bir kenara,şimdiden 20bin tl koy.
Paranız varsa alinabilir. Herhangi bir kaza veya elektronik arizada gelebilecek masraf cok olabilir. Satisi uzun surer acilse zarar ettirir. Yakiti icer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jaguarın kendine has iç ve dış tasarımını beğendiğim için düşünüyordum.Bana çıkartabileceği masrafları sizin de söylediğiniz gibi tahmin etmiştim.Sanırım uzak durmakta fayda var. -
60 bine polo veya clio almaktansa mantıklı. Biraz cesaret ister sadece. Peşin olarak vidasına kadar inceletirseniz sürpriz yaşamazsınız. -
www.sonsahibi.com -
Neden öyle söylediniz? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Emrah Atalay
Neden öyle söylediniz? :)
Bir mktan anlamadıkları için öyle söylerler hocam, kaale almaya değmez.
3.0 lexusu aldığımda aynı yorumdan bana da gelmişti ve ben o lexusu ilana koyduktan ertesi günü sattım.
Yorum url'si:
//forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=111847342 -
Jaguar'dan çok anlamam, bakım fiyatları veya servisi nerededir bilmiyorum. Ancak bu tarz piyasası fazla olmayan araçları 5-6 sene kullanmayacaksanız satın almak mantıklı olmaz.
Dilerseniz bakım fiyatları ve bakımları hakkında araştırma yapın ardından bir de test sürüşü ondan sonra tekrar değerlendirin. Bu aracı alıp 6 ay sonra satabileceğiniz bir araba değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundan 3-4 ay kadar once 50bin kmde 45bin TL fiyatla bu arabanin aynindan vardi. Hata boya cizik hicbisey yokdu ici disi sifir gibi. Epey arastirdim. Türkiyede kimse bilmiyor nerdeyse. Yurt disi forumlarindan baktim. Aractan memnunlar motoru saglam lakin sanzimani "peynirden yapilmis" sekilde tabir ediliyordu. 100 bin kmde 2 defa sanziman yaptiranlar, sifir sanzimani 70bin kmde bozulanlar o kadar fazlaydi ki...
Sonrasinda adam ilani 40bin TLye cekmesine ragmen, Turkiyede jaguardan cok iyi anlicak hele hele sanzimanini cok iyi bilcek usta bulma korkusu ve cebimden cikacak bi dunya para gozumu korkuttugu icin almaktan vazgecmistim.
Umarim aydinlatici olmusumdur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederim.Araç 255.000 binde şanzıman problemi çıkartacağı da neredeyse garanti.Artı Jaguardan anlayan usta bulmak da bir sürü sorun ekleyecek.Parçaları vs vs...
Çok beğensem de bir hevesle alınacak araç olmadığını anladım teşekkür ederim. -
Kumar oynamaktır bu :) Güzel araç ama dikkatli olun. -
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
quote:
Orijinalden alıntı: Emrah Atalay
Neden öyle söylediniz? :)
Bir mktan anlamadıkları için öyle söylerler hocam, kaale almaya değmez.
3.0 lexusu aldığımda aynı yorumdan bana da gelmişti ve ben o lexusu ilana koyduktan ertesi günü sattım.
Yorum url'si:
//forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=111847342
Çok anladığın için 1 ay aldın 3 ay sonra sattın 99 model külüstürü -
İlla alacaksan al ama o fiyata gönlümden geçen araç PureTech C4 olur.
alınmasına alınır zevkle binilir memnun eder mutlu olursun özel araçtır bunlar ama bunları yaşabilmen için yürütme maliyetlerini kaldırabilmen gerekli :S -
jaguar s-type 10 numara araçtır .. özellikle mk1 yani 2002 ye kadar olanlar jaguarcı kesim tarafından hakiki ingiliz olarak adlandırılır..
o fiyatlarda olmasının nedeni başlıca şudur
1)iç trimleri kırıktır yüksek ihtimal görünmeyen masrafları vardır..
2)özellikle Lpg li ise yüksek hacim ateşleme sistemi bobinli motorlarda motor çok bobin yer volvolardada bu vardır mercedeslerdede..
3) Galeriden olmasından ötürüdür yada al satçıdan..
jaguarın bobinide aşırı tuzludur en son orjinal seti 600 dolardı..
jaguar yan sanayiyi seven bir araç değildir. illaki orjinal parça en verimlisidir..yan sanayi parça kullanırsanız yani 10 kuruş kar ediyim 1 kuruşluk parçayı kullanıyım derseniz ilerde 1000 kuruşluk masrafın içinde bulursunuz kendinizi..
kısaca almak sorun değildir temizi bulunursa al ömürlük kaya gibi araçdır prestiji duruşu gidişi yer uçağı gibidir keyfinden yenmez.. ama sorunlusu sıkıntılısı çok üzer..
jaguar öyle galeriden falan alınmaz heleki 25-30 binlik s-type hiç alınmaz..
jaguarı jaguarcı adamdan alıcaksın,jaguarı bilen adamdan alıcaksın , zaten adamla sohbet ettinmi der bu benim ikinci jaguarım yada üçüncü jaguarım diye.. piyasadaki bütün jaguar ustalarını tanır ustalar onu tanır falan..
öyle bir insanda temiz tertemiz senin elini 10 yıl belki 20 yıl içine sokmıycağın bir jaguarı da 50-60 dan aşağı satmaz..
şunuda belirtiyim piyasada tam aksine ucuz jaguarlar satılmaz temiz bilinen jaguarlar ilana bile girmeden kulakdan kulağa servise haber bırakdığında hastası illaki düşer ve alır..
bu tür araçları alanların zaten maddi parasal sorunları olmaz..
bazı araçlar vardır türkiyede isterse 5 bin lira olsun o aracı zenginden başkası süremez. çünkü 5 binliralık o aracın yıllık 10-15 bin lira genel gideri vardır.. jaguar,rolly royce ,maserati v.b bunlar bu tip araçlardandır..
bazı insanlar sohbette denk gelirim ego yaparlar , egolarını tatmin ederler "ne var canım 20-30 bin liralık araç ben benim meganı clioyu egeayı v.b satsam bundan 3 tane alırım" der..
eee git al niye bunu sürüyorsun o zaman on numara kral araç dersin susar çünkü oda bilir o aracı almakla o işin bitmiyceğini..
o aracın ancak bir yıl gideri ile uğraşır hadi iki yıl uğraşır hele bir de elinde büyük bir sorun çıkartırsa motor, segman , şanzıman gibi araç bir doğan şahin parası yer.. adamın ocağına incir ağacı diker adam bir yıllık maaşını şanzımana,motora gömer..
En Beğenilen Yanıtlar

www.sonsahibi.com
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X