Şimdi Ara

Jaguar alınır mı? Alınsa binilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum sarı sürede gezerken dikkatimi çekti 2015 XR mi XF mi (modelden emin değilim) 2.0 d modeli 180 200 bin aralığında araçlar var. Öyle pert vs de değil tek parça 2 parça boyalı vs. 100 bin km altında araçlar ayrıca dediklerim.

Aynı yıldaki 2.0 dizel passatlardan daha ucuz. Aynı fiyatlı olanlardan daha az km yapmış durumda.

Şu an alma şansım yok tabi ki ancak merak ettim doğrusu. Bu araçlar alınıp kullanılabilir mi?

Bir de alternatif olarak eski kasa çift farlı Mercedes-Benz kere benzeyen modelleri var 2008 X-Type lar +150 bin km deler çoğu lakin 50 bin lira civarında ortalaması var. ESP sistemi olan lüks araç bunlar da gene keza...

Yürütmek bakımını yaptırmak çok mu masraflı olur? Yakıt tüketimi yılda 1000 lira fazla yaksin mühim değil o kadar özellikle eski kasa olanı ilgimi çekti doğrusu (alınabilir fiyatıyla elbette)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jaguar Alınır mı, Binilebilir mi?

Jaguar, lüks ve performans odaklı araçlarıyla tanınan bir İngiliz otomobil üreticisidir. Jaguar almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir:

Güvenilirlik: Jaguar'ların güvenilirliği, özel model ve üretim yılına bağlı olarak değişir. Genel olarak, son yıllarda üretilen Jaguar modelleri daha güvenilir olarak kabul edilmektedir.

Performans: Jaguar'lar performans odaklı araçlardır. Çoğu model, güçlü motorlar ve sürüş dinamiklerine sahiptir.

Konfor: Jaguar'lar lüks ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar. İç mekanlar genellikle yüksek kaliteli malzemelerle döşenmiştir ve çeşitli olanaklar sunar.

Aracın Durumu: Herhangi bir ikinci el araç satın alırken, aracın durumunu dikkatlice incelemek önemlidir. Jaguar alırken, kalifiye bir mekanikten kapsamlı bir inceleme yaptırmanızı öneririz.

Parça Maliyetleri: Jaguar parçaları diğer markalara göre daha pahalı olabilir. Bu maliyeti bütçenize dahil etmeniz önemlidir.

Modele Göre Farklılıklar: Jaguar, X-Type, S-Type ve XJ gibi çeşitli modeller sunar. Her modelin kendine özgü özellikleri ve dikkate alınması gereken faktörleri vardır.

Örneğin:

• Jaguar X-Type, kompakt bir sedan olup, güvenilirliği ve uygun fiyatlı olmasıyla bilinir.
    • Jaguar X-Type 2.0 d, yakıt verimliliği yüksek ve günlük kullanım için uygun bir dizel motora sahiptir.
    • Jaguar S-Type, daha büyük ve lüks bir sedan olup, konfor ve performansı birleştirir.

Sonuç olarak, Jaguar alıp almayacağınıza karar verirken, güvenilirlik, performans, konfor, aracın durumu, parça maliyetleri ve farklı modeller arasındaki farkları göz önünde bulundurmalısınız. Bilgili bir karar vermek için araştırmanızı yapmanız, kalifiye bir mekanikten tavsiye almanız ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çift farlı x type arkadaşımda vardı. Mondeo platformunu kullanıyordu. Hiçbir zevk alamadım sürüşünden. Lüks falan da değil. 2. Eli tüm jaguar modellerinde olduğu gibi çok zayıf.

Arkadaşım tertemiz x type’ı 8000 kmde inanılmaz bir fiyata almıştı. Öyle 100binde boyalı bir jag çoook çok ucuza gider

Bakım olayına gelince. Ustanın teki jag’a özel olmayan bir parçasını tamir etmişti, fahiş bir rakam almıştı. Usta bu ne dedim. Ee bu jag dedi. Arkadaşım da kanıksamıştı bunu. Tuhaf. Yani kazık yersin bakımlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 10 Ocak 2019; 20:40:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XE d segmenti (bmw 3 serisi gibi ). XF e segmenti (bmw de 5 serisi) olur. 2 . el kaygısı yok uzun zaman kullanılacaksa farklı olayım dersen alınır. Passatla massatla uğraşılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan hiçbir şey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Konudan hiçbir şey anlamadım.
    Aynı yıl ve km deki D segmenti 2.0 dizel passata göre daha ucuz olan Jaguarlar XE 2.0 d ler ya da 2008 2007 model X Typelar alınır mı? Alınsa binme yürütme konusunda insanı çok darlar mı? Özeti bu konunun.
  • 2006 modeli vardı,gayet sağlam bir araç.Kaza yapmıştık,megane'a yandan çarpmıştık hiçbir şey olmadı çamurluk ucu hariç.Megane kapılar boydan boya pertti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x type dizel rolantide bi kere yanından geçmiştim, fiat traktör onun yanında müzik gelir, sokağı inletiyordu sesi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maserati alınır mı?
    16 yıl önce açıldı
    Eski Mondeo alınır mı??
    18 yıl önce açıldı
    w204 hala alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.