Bildirim
EN İYİ LPG SISTEMI MARKASI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bütçeniz nedir? Araç nedir? Belirtirseniz daha iyi tavsiyeler alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
Bütçeniz nedir? Araç nedir? Belirtirseniz daha iyi tavsiyeler alırsınız.
Araç hyundai accent 1.5 çok nokta enjeksiyonlu elektronik ateşlemeli versiyon bütçe derken bende fiyat sormak için yazdım zaten.. Normal şartlarda bir lpg dönüşümüne ne kadar verilir mesela?
Bulunduğunuz şehri de söylerseniz ona göre yer tavsiyesi de veren olur... Sadece kaliteli kit taktırmak ile olmuyor LPG işlemi, düzgün bir usta da gerekiyor... -
Landi kullanıyorum yaklaşık 9000 km problem olmadı 1600 liraya taktırdım. İlk etapta brc veya landirenzo taktıracaktım. Landiye göre biraz daha sesli çalışıyorlar ondan taktırmadım. Ama yerli atikerin iyi olduğunu söyleyenler de var arıza ışığı yakmayacağına garanti veriyorlarsa oda bir alternatiftir.
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan4854
Landi kullanıyorum yaklaşık 9000 km problem olmadı 1600 liraya taktırdım. İlk etapta brc veya landirenzo taktıracaktım. Landiye göre biraz daha sesli çalışıyorlar ondan taktırmadım. Ama yerli atikerin iyi olduğunu söyleyenler de var arıza ışığı yakmayacağına garanti veriyorlarsa oda bir alternatiftir.
Simit tank da en fazla kaç litre oluyor?
yaklaşık 27 litre alıyor.
quote:
Çok az değil mı standart mı? Ben 45-50 diye biliyordum
yeni eramıza taktırdık ençok takılan lpg brc buna rağmen en az sorun cıkaranıda oymuş bu nedenle brc öneririm simit tüp 45 litre ama 30 litrede atıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sametsamett
quote:
Çok az değil mı standart mı? Ben 45-50 diye biliyordum
Aracınızin stepne bolmesine ve lpg markaniza göre hacim değişir. Kendim 48 litrelik simit tank kullanıyorum.
Aracınız için önerim atiker GOLD dur. Fiyat 1350 tl.
Ancak dünya markası olsun vs derseniz fiyat yükselir brc 2000 tl üstü. Prins vs 2700 gibi fiyatları var. F/p olarak önerim budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X