Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
300.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı kardeş romlar çoğu zaten birbirine benziyor.

Taban Android 6 hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokunmatikte his sorunu yaşayanlar ( takılma gibi vs ) geliştirici seçeneklerini aktif edip, pencere animasyon ayari- geç iş animasyon olcegi- animasyon süre ölçeği 0.5x yaparlarsa takılma düzeliyor.Buyuk ihtimal yazılım kaynakli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 9 Mayıs 2017; 0:13:22 >
  • Recovery ile yüklenen romların hepsi birbirine benziyor arkadaş :) Birininde artı dediğim özelliği yok maalesef, orjinal romdan iyiler orası ayrı :) lakin şöyle htc ve lg ,cm romlardan hiçbiri çıkmadı daha :D Bende yapamam bu tür romlardan

Şu anda android 6 enigma 2.9.2 romu kullanıyorum, altta video verdim izleyin (nameles roma geçmeyi düşünüyorum, ben böyle sürekli rom değiştirmeyi severim)

• Hediyed geldiği için 3 gün önce xiaomi redmi note 3 den bu telefona geçtim. Ve ben hayatımda bataryası bu kadar uzun giden telefon görmedim. Parmak izi, malzeme kalitesi ve işlemcisi de cabası. Alın aldırın

• Nate Dogg kullanıcısına yanıt
    Batarya konusunda harika hocam normal kullanımda iki gün gidiyor bana. Herşeyi harika

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Yalama yapcaksın telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimerit

Yalama yapcaksın telefonu

Yalama oldu zaten. Android demek rot rom demek rahat duramam ben.

• Bu arada hiç samsung telefon rootlamadım. Rootladıktan sonra tekrar unroot etsem knox sayacı düzeliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

Bu arada hiç samsung telefon rootlamadım. Rootladıktan sonra tekrar unroot etsem knox sayacı düzeliyormu?

Knox sayası sıfırlama henüz çıkmadı, rotlamanı önermem, tabi garantiyi benim gibi kafana takmazsan rot rom yükleme işleriyle uğraşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 9 Mayıs 2017; 21:31:14 >
  • nameless v2 roma geçtim , romda misafir modu bazı özellikler geldi Gereksiz programların hepsi silinmiş performans üst seviyede, romdan ufak bir görüntü

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

Bu arada hiç samsung telefon rootlamadım. Rootladıktan sonra tekrar unroot etsem knox sayacı düzeliyormu?

Knox sayası sıfırlama henüz çıkmadı, rotlamanı önermem, tabi garantiyi benim gibi kafana takmazsan rot rom yükleme işleriyle uğraşırsın

Müptelasıyım hocam rom işlerinin. Eski g2 min dili olsada konuşsa . Beklicez artık sayaç sıfırlama olayını

• arkadaşlar telefonun üretim yeri Çin mi Vietnam mı ne yazıyor sizde. Teknosada Vietnam diğer sitelerde Çin yazıyor. kafam karıştı.
  • arkadaşlar acil cevap bekliyorum; telefonun üretim yeri Çin mi Vietnam mı ne yazıyor sizde. Teknosada Vietnam diğer sitelerde Çin yazıyor. kafam karıştı. Sizin tellerin menşeii nere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

arkadaşlar acil cevap bekliyorum; telefonun üretim yeri Çin mi Vietnam mı ne yazıyor sizde. Teknosada Vietnam diğer sitelerde Çin yazıyor. kafam karıştı. Sizin tellerin menşeii nere?

Kardeşim üretim yeri çin yada vietnam farketmez,donanımlar aynıdır genelde.
    Bendeki çin üretimi.
  • quote:

arkadaşlar acil cevap bekliyorum; telefonun üretim yeri Çin mi Vietnam mı ne yazıyor sizde. Teknosada Vietnam diğer sitelerde Çin yazıyor. kafam karıştı. Sizin tellerin menşeii nere?

Bende Teknosadan aldim( 1 hafta kadar oluyor ) kasada çin yaziyor...Bu arada renk siyah

Eşime de daha onceden baska yerden gold rengini almiştim.Onda Vietnam yaziyor ama gram fark yok birebir aynisi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 12 Mayıs 2017; 17:8:23 >
  • eşinizin ki Vietnam mı? ya da Kore?
  • quote:

eşinizin ki Vietnam mı? ya da Kore?

Hocam Vietnam ama ayni urun gram fark yok.Birini Çindeki fabrikasinda digerini Vietnam da toplamış... fark yok yani

çok takılmayın.Replika vs degil...islrmcisi,rami ,ekrani vs ayni....zaten 2 si de Samsung Turkiye garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 12 Mayıs 2017; 17:18:21 >
  • evet dün itibari ile media markt internet üzerinden indirimli olarak aldım. Aldıktan sonra menşeiinin Çin olduğunu farkettim ama yorumlarınız içimi rahatlattı. Şu an bekliyorum, Pazartesi elime ulaşır herhalde.
  • Arkadaşlar burdan J7 Prime alan var mı? Yorumlarda ekran görüntüsü alınmıyor, ekran ışıkları yurtdışından geldiği için yanmıyor gibi yorumlar gördüm Aynı mağazadan J5 Prime almayı düşünüyorum. Konusu olmadığı için buraya yazmak zorunda kaldım..

gittigidiyor
    Samsung Galaxy J7 Prime Çift Hat Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-j7-prime-32-gb-4-5g-duos-cep-telefonu-273181137#

• baymirza kullanıcısına yanıt
    Benimki de çin diger alet sürekli kapanma ve parmak izi sorunu yüzünden garantiye gittiği için bakamıyorum ona maalesef elimde 2 cihaz var ve bu 4. Garantiye gidişleri

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.